aangeboren hartafwijkingen-wat er gebeurt

Aangeboren hartafwijkingen gebeuren wanneer het hart niet normaal te vormen, zoals de ontwikkeling van de baby (de foetus) groeit in de baarmoeder. Hartafwijkingen kunnen problemen met de bloeddoorstroming veroorzaken door het hart na een baby is geboren. De problemen kunnen bloed- en zuurstoftoevoer van de baby beïnvloeden.

Ontwikkelingsachterstand of een handicap of gedragsproblemen; Bepaalde fysieke kenmerken, zoals kleiner-dan-gemiddelde volwassen lengte en gewicht, het knuppelen, of cyanose (blauwachtige tint aan de huid tegen lage bloeddruk -oxygen niveaus). Deze kunnen uitdagingen voor een persoon het gevoel van eigenwaarde en zelfvertrouwen te presenteren.

Slechts ongeveer een derde van de voldragen baby’s geboren met een aangeboren hartafwijking hebben grote gebreken dat een operatie nodig heeft of gebreken die overlijden tijdens het eerste jaar van het leven kan veroorzaken. 1

Niet alle gebreken worden geconstateerd wanneer een kind is erg jong. Sommige gebreken geen symptomen veroorzaken en zijn niet levensbedreigend. Deze gebreken kunnen niet worden gevonden totdat de tienerjaren of later.

Sommige kinderen hebben een kortere levensduur dan de gemiddelde als hun gebrek ernstig is of als hartfalen of andere complicaties gebeuren.

Veel kinderen en volwassenen met een gecorrigeerde hartafwijkingen leiden gezond leven. Maar de behandelingen die ze hebben gehad of gebrek zelf kunnen veroorzaken of verband houden met langdurige problemen. Deze omvatten

Als u een volwassene met een aangeboren hartafwijking, Aangeboren hartafwijkingen bij volwassenen.

Je kan hebben om beslissingen te nemen over zaken als te maken

Zwangerschap; Anticonceptie; Soort werk.