afhanke

Artsen van plan om penicillamine gebruiken moet grondig vertrouwd maken met de toxiciteit, speciale dosering overwegingen en therapeutische voordelen. Patiënten moeten worden gewaarschuwd om onmiddellijk alle symptomen van toxiciteit te melden.

Gebruikt Voor afhanke

Therapeutische klasse: Antirheumatic

Naast de nuttige effecten van dit geneesmiddel heeft bijwerkingen die zeer ernstig kunnen zijn. Voordat u penicillamine nemen, zorg ervoor dat u het gebruik van het met uw arts heeft besproken.

Dit geneesmiddel is alleen verkrijgbaar met een recept van uw arts.

Zodra een product voor marketing goedgekeurd voor een bepaalde toepassing, kan ervaring blijkt dat het ook bruikbaar voor andere medische problemen. Hoewel dit gebruik niet bij productetiket wordt penicillamine in bepaalde patiënten met de volgende voorwaarden

Bij de beslissing om een ​​medicijn te gebruiken, moeten de risico’s van het geneesmiddel worden afgewogen tegen het goed zal doen. Dit is een beslissing die u en uw arts zal maken. Voor dit geneesmiddel, moet het volgende worden overwogen

Vertel uw arts als u ooit een ongewone of allergische reactie op dit geneesmiddel of andere geneesmiddelen hebben gehad. Vertel uw zorgverlener als u een andere soorten allergieën, zoals voor voedsel, kleurstoffen, conserveringsmiddelen, of dieren. Voor niet-receptplichtige producten, lees het etiket of de verpakking ingrediënten zorgvuldig.

Hoewel er geen specifieke informatie over het gebruik van penicillamine bij kinderen, wordt niet verwacht dat verschillende bijwerkingen of bij kinderen dan in volwassenen veroorzaken.

Voordat u afhanke

Dit geneesmiddel is getest in een beperkt aantal patiënten van 65 jaar of ouder. In klinische studies, kunnen ouderen een verhoogde kans op het krijgen van huiduitslag hebben.

Er zijn geen adequate studies bij vrouwen voor het bepalen van zuigeling risico bij het gebruik van deze medicatie tijdens de borstvoeding. Weeg de potentiële voordelen tegen de mogelijke risico’s voordat u dit medicijn tijdens de borstvoeding.

Hoewel bepaalde geneesmiddelen niet samen helemaal gebruikt, in andere gevallen twee verschillende geneesmiddelen kunnen samen worden gebruikt, zelfs als een interactie optreden. In deze gevallen kan uw arts de dosering te veranderen, of andere voorzorgsmaatregelen nodig zijn. Wanneer u dit geneesmiddel gebruikt, is het vooral belangrijk dat uw arts weten of u één van de onderstaande geneesmiddelen. De volgende interacties zijn geselecteerd op basis van hun mogelijke betekenis en zijn niet noodzakelijk allemaal inbegrepen.

Het gebruik van dit geneesmiddel met een van de volgende geneesmiddelen wordt niet aanbevolen. Uw arts kan besluiten om u te behandelen met deze medicatie of wijzigen enkele van de andere geneesmiddelen die u neemt.

Gebruik van dit geneesmiddel met een van de volgende geneesmiddelen wordt gewoonlijk niet aanbevolen, maar kan in sommige gevallen nodig. Als beide geneesmiddelen samen worden voorgeschreven, kan uw arts de dosering of hoe vaak u een of beide van de geneesmiddelen te gebruiken veranderen.

Het gebruik van dit geneesmiddel met een van de volgende geneesmiddelen kunnen een verhoogd risico op bepaalde bijwerkingen veroorzaken, maar het gebruik van beide geneesmiddelen kan de beste behandeling voor u zijn. Als beide geneesmiddelen samen worden voorgeschreven, kan uw arts de dosering of hoe vaak u een of beide van de geneesmiddelen te gebruiken veranderen.

Bepaalde geneesmiddelen mogen niet gebruikt worden op of rond het tijdstip van het eten van voedsel of het eten van bepaalde soorten voedsel, aangezien interacties kunnen optreden. Gebruik van alcohol of tabak met bepaalde geneesmiddelen kunnen ook leiden tot interacties optreden. De volgende interacties zijn geselecteerd op basis van hun mogelijke betekenis en zijn niet noodzakelijk allemaal inbegrepen.

De aanwezigheid van andere medische problemen kunnen het gebruik van dit geneesmiddel beïnvloeden. Zorg ervoor dat u uw arts als u nog andere medische problemen, vooral

Dit gedeelte bevat informatie over het juiste gebruik van een aantal producten die penicillamine bevatten. Het kan niet specifiek afhanke zijn. Gelieve te lezen met zorg.

Sinds penicillamine op verschillende manieren voor verschillende medische problemen wordt genomen, is het erg belangrijk dat je begrijpt precies waarom u het nemen van dit geneesmiddel en hoe om het te nemen. Zie hieronder voor meer informatie over specifieke medische problemen. Als u vragen heeft over dit contact op met uw arts.

Voor patiënten die dit middel om nierstenen te voorkomen

Voor patiënten die dit middel voor reumatoïde artritis

Voor patiënten die dit medicijn voor de ziekte van Wilson

Voor patiënten die dit medicijn voor loodvergiftiging

Voor alle patiënten

De dosis van dit geneesmiddel zal verschillend zijn voor verschillende patiënten. Volg uw arts orders of de aanwijzingen op het etiket. De volgende informatie bevat alleen de gemiddelde doses van dit geneesmiddel. Als uw dosis is anders, doe het niet veranderen, tenzij uw arts u vertelt dat te doen.

De hoeveelheid geneesmiddel die u afhankelijk van de sterkte van het geneesmiddel. Ook het aantal doses u elke dag in te nemen, de toegestane tijd tussen de doses en de duur van het geneesmiddel in te nemen ben je afhankelijk van de medisch probleem waarvoor u gebruik van het geneesmiddel.

Als u een dosis van dit geneesmiddel, neem dan zo spoedig mogelijk. Echter, als het bijna tijd is voor uw volgende dosis, sla de gemiste dosis over en ga terug naar uw normale doseringsschema. Niet doses verdubbelen.

Correct gebruik van penicillamine

Bewaar het geneesmiddel in een afgesloten container bij kamertemperatuur, weg van warmte, vocht en direct licht. Vorstvrij bewaren.

Buiten het bereik van kinderen.

Bewaar geen verouderde medicijnen of medicijnen niet meer nodig.

Uw arts moet uw vooruitgang bij regelmatige bezoeken controleren om ervoor te zorgen dat dit geneesmiddel geen ongewenste effecten veroorzaakt.

Voordat met elke vorm van chirurgische ingreep (inclusief een tandheelkundige ingreep), vertel de arts of tandarts die verantwoordelijk is voor dat u dit geneesmiddel gebruikt.

Wees voorzichtig bij het gebruik van een gewone tandenborstel, tandzijde, of tandenstoker. Uw arts, tandarts, of verpleegkundige kan andere manieren om uw tanden en tandvlees schoon te bevelen. Neem contact op met uw arts voordat een tandheelkundige werk.

Heeft ijzerpreparaten of vitaminepreparaten met ijzer zonder controle met uw zorgverlener niet nemen. Als uw arts u ijzerpreparaten of vitaminepreparaten met ijzer te nemen, hoeft ze niet binnen 2 uur van de tijd dat dit geneesmiddel u neemt. Het nemen van de twee geneesmiddelen te dicht bij elkaar kan de penicillamine te houden goed werkt.

Vertel het uw arts meteen als u koorts, keelpijn, koude rillingen, blauwe plekken of bloeden te krijgen. Dit kunnen symptomen zijn van een ernstige bloed probleem.

Voorzorgsmaatregelen tijdens het gebruik van afhanke

Vertel het uw arts meteen als je problemen hebt met ademhalen, luidruchtige ademhaling, of een onverklaarbare hoest. Dit kunnen symptomen zijn van een ernstige long probleem.

Samen met zijn nodig effecten, kan een geneesmiddel enige ongewenste effecten veroorzaken. Hoewel niet alle van deze bijwerkingen kunnen optreden, als ze optreden kunnen ze medische hulp nodig.

Neem contact op met uw arts zo spoedig mogelijk als een van de volgende bijwerkingen optreden

Sommige bijwerkingen kunnen optreden die meestal geen directe medische zorg nodig hebben. Deze bijwerkingen kunnen verdwijnen tijdens de behandeling als uw lichaam zich aanpast aan het geneesmiddel. Ook kan uw zorgverlener in staat zijn om u te vertellen over manieren om te voorkomen of te verminderen een aantal van deze bijwerkingen. Neem contact op met uw zorgverlener als één van de volgende bijwerkingen blijven of hinderlijk zijn of als u vragen heeft over hen

Andere bijwerkingen die niet in de lijst kan zich ook voordoen bij sommige patiënten. Als u nog andere effecten opmerkt, contact op met uw zorgverlener.

Afhanke Side Effects

Afhanke (penicillamine)

alleen de beschikbaarheid Rx Recept

Zwangerschap Categorie D Positief bewijs van de risico’s

CSA Schedule N geen gecontroleerde drug

Goedkeuring Geschiedeniskalender Drug geschiedenis aan de FDA

Wilson’s Disease zinkacetaat, penicillamine, triëntine, Cuprimine, Syprine, Galzin, afhanke Titratabs

Reumatoïde artritis Humira, Plaquenil, hydroxychloroquine, sulfasalazine, Enbrel, Remicade, Rituxan, leflunomide

Cystinurie captopril, Capoten, penicillamine, Cuprimine, Thiola, tiopronin, afhanke Titratabs

 of gaat u lid worden van de afhanke steungroep te verbinden met anderen die dezelfde interesses hebben.