behandeling van kinderen leverkanker (pdqто): behandeling [] -current klinische proeven

Controleer op US clinical trials uit ‘s lijst van kanker klinische proeven die nu het aanvaarden van patiënten met kinderjaren leverkanker. De lijst van klinische proeven kan verder worden verkleind door locatie, drug, interventie, en andere criteria.

Incidentie en Mortalit; Geschatte nieuwe gevallen en sterfgevallen als gevolg van het endometrium (baarmoeder corpus) kanker in de Verenigde Staten in 2014: [1; Nieuwe gevallen: 52.630; Sterfgevallen: 8590; Kanker van het endometrium is de meest voorkomende gynaecologische maligniteit in de Verenigde Staten en is verantwoordelijk voor 6% van alle kankers bij vrouwen; Klinische Feature; Onregelmatige vaginale bloeden is een vroeg teken, het belangrijkste symptoom, en de reden waarom de meeste patiënten met de zeer uithardbare endometriale tumor …

Deze informatie wordt geproduceerd en door de Nationa; Cance; Institute (). De informatie in dit onderwerp kan zijn veranderd sinds het werd geschreven. Voor de meest actuele informatie, contact opnemen met de Nationa; Cance; Institute via het internet website op http: /; cancer.gov of bel 1-800-4-KANKER.

 Public Information van het National Cancer Institute