braam goudsbloem: toepassingen, bijwerkingen, interacties en waarschuwingen

Bidens tripartita, Bident à Feuilles Triparties, Bident à Trois Folioles, Bident PartagÃ, Bident Trifolia, Bident Triparti, Bident Tripartiete, Cáà ± amo Acuático, Chanvre Aquatique, Chanvre d’Eau, Cornuet, Eupatoire Aquatique, Water Agrimony.

Burr goudsbloem is een plant. De delen van de plant die groeien boven de grond worden gebruikt om medicijnen te maken; Mensen nemen braam goudsbloem voor haaruitval, colitis, vochtretentie, en jicht. Het wordt ook gebruikt om zweten te bevorderen.

Er is niet genoeg informatie om te weten hoe braam goudsbloem zou kunnen werken.

Onvoldoende bewijs fo; Haaruitval; Colitis; Jicht; Vochtretentie; Het bevorderen van zweten; Andere condities. Meer bewijs is nodig om de effectiviteit van de braam goudsbloem cijfer voor dit gebruik.

Er is niet genoeg informatie om te weten of braam goudsbloem veilig is; Speciale voorzorgsmaatregelen en waarschuwingen: Zwangerschap en borstvoeding -feeding: Er is onvoldoende bekend over het gebruik van de braam goudsbloem tijdens de zwangerschap en borstvoeding -feeding. Blijf op de veilige kant en gebruik te voorkomen; Allergie voor ambrosia, madeliefjes, en de daarmee samenhangende installaties: Burr goudsbloem kan een allergische reactie bij mensen die gevoelig zijn voor de plant Asteraceae / Compositae familie veroorzaken. Leden van deze familie omvatten ambrosia, chrysanten, goudsbloemen, madeliefjes, en vele anderen. Als je een allergie hebt, moet u contact op met uw zorgverlener alvorens braam goudsbloem.

Momenteel hebben we geen informatie over BURR MARIGOLD Interacties

De geschikte dosis burr goudsbloem afhankelijk van verschillende factoren zoals leeftijd van de gebruiker, gezondheid, en verscheidene andere voorwaarden. Op dit moment is er niet voldoende wetenschappelijke informatie om een ​​passende reeks doses voor braam goudsbloem te bepalen. Houd in gedachten dat natuurlijke producten zijn niet altijd per definitie veilig en doseringen kunnen belangrijk zijn. Zorg ervoor dat u relevante aanwijzingen op te volgen op de etiketten en uw apotheker of arts of andere zorgverlener te raadplegen voordat u.

Natural Medicines Comprehensive Database versie voor consumenten. zie Natural Medicines Comprehensive Database Professional Version. ÂTherapeutic Research Faculty 2009.

Ex. Ginseng, vitamine C, Depressie