calorieën te verbranden: kunnen bepaalde voedingsmiddelen helpen gewicht te verliezen?

Door Jessica Cassity

Het merendeel van de diëten die ik heb op geweest – en er zijn meer dan een paar geweest – nadruk op wat niet te eten, in plaats van wat te eten. Maar zijn er voedingsmiddelen die nodig hebt om je boodschappenlijstje moet worden toegevoegd wanneer het gewichtsverlies is het doel?

Kan de nadruk op het voedsel dat je aan een dieet kan belangrijker dan zorgen te maken over het voedsel dat je te elimineren? Zijn er wijzigingen die u kunt maken om wat je eet die gunstig zijn voor het nummer op de schaal zal zijn?

Verbrand calorieën door het eten? Ja, het is echt mogelijk, zolang je de keuze hebt de juiste voeding. Onderzoek toont aan dat sommige voedingsmiddelen echt hulp lijners werpen gewicht sneller dan anderen. Dat komt omdat niet alle calorieën allemaal gelijk geschapen – sommigen eigenlijk de snelheid van uw stofwisseling, die u helpen af ​​te slanken zoals u muzieksessie, terwijl anderen helpen om vol voor een langer verblijf. Hier zijn enkele van de beste voedingsmiddelen te eten als je wilt extra pondjes kwijt

Eiwit: Volgens Paul Arciero, DEP, hoogleraar gezondheid en de uitoefening wetenschappen aan Skidmore College, eiwitten kost meer calorieën te verteren dan elke andere voedingsstof. “Een volledige kwart van elke hap van eiwit zal worden verbrand als het eten wordt gemetaboliseerd, vergeleken met slechts 10 of 12 procent van de calorieën in koolhydraten en slechts 1 tot 3 procent van de calorieën in vet,” zegt Arciero. Dat is de reden waarom eiwitrijke diëten zijn alle woede – je eigenlijk verbrandt 25 procent van de calorieën als ze komen in.

Green Tea: Drie kopjes groene thee per dag gedurende 60 dagen kunnen significante veranderingen in gewicht, body mass en tailleomtrek te bieden, aldus de Braziliaanse onderzoekers. Een theorie over de vraag waarom deze drank – bij de betekening vlakte, zonder melk of een extra zoetstof – kan u helpen meer calorieën te verbranden dan het bevat zijn de catechines (een soort anti-oxidant) en cafeïne, die beide worden gedacht aan stofwisseling te verhogen .

Spicy Foods: Wat kan u helpen meer calorieën te verbranden gedurende de dag, terwijl ook het onderdrukken van uw drang om te eten? Chili peppers zoals jalapenos, die een aanzienlijke hoeveelheid capsaïcine bevatten, een chemische stof die vooral in het witte membraan dat de zaden op zijn plaats houdt is gevonden. Een Engels onderzoek vond de gevolgen van het eten van capsaïcine zijn significant genoeg om aan te bevelen het eten lijners.

gezonde, lekkere recepten, van en goed eten magazine.

Terwijl u oefenen, moet je tussen tellen …