Cancell / Cantron / Protocel (pdqто): complementaire en alternatieve geneeskunde [] -Generaal cam informatie

Complementaire en alternatieve geneeskunde (CAM) -ook wel aangeduid als integrale geneeskunde -Inclusief een breed scala van genezing filosofieën, benaderingen en therapieën. Een therapie wordt gewoonlijk complementair genoemd wanneer het wordt gebruikt in aanvulling op de conventionele behandelingen, wordt het vaak genoemd alternatief wanneer het wordt gebruikt in plaats van conventionele behandeling. (Conventionele behandelingen zijn degenen die op grote schaal worden geaccepteerd en beoefend door de reguliere medische gemeenschap.) Afhankelijk van hoe ze worden gebruikt, kunnen sommige therapieën ofwel aanvullende of alternatieve worden beschouwd. Aanvullende en alternatieve therapieën worden gebruikt in een poging om ziekte te voorkomen, stress, voorkomen of bijwerkingen en symptomen of control verminderen of genezen ziekte.

Deze complementaire en alternatieve geneeskunde (CAM) beknopte informatie geeft een overzicht van de Gonzalez-behandeling als een behandeling voor mensen met kanker. De samenvatting bevat een korte geschiedenis van de wetenschap en de filosofie van de zorg die invloed hebben gehad op de ontwikkeling van het regime, de resultaten van onderzoek en klinische studies, en bijwerkingen die zijn geassocieerd met deze behandeling aanpak; Deze samenvatting bevat de volgende belangrijke informati; De Gonzalez-behandeling is een complexe behandeling van kanker …

Kankerpatiënten overweegt complementaire en alternatieve therapieën moeten deze beslissing te bespreken met hun arts, verpleegkundige of apotheker als ze zouden elke therapeutische benadering, omdat een aantal aanvullende en alternatieve therapieën kunnen interfereren met hun standaard behandeling of kan schadelijk zijn bij gebruik in combinatie met een conventionele behandeling.

Deze informatie wordt geproduceerd en door de Nationa; Cance; Institute (). De informatie in dit onderwerp kan zijn veranderd sinds het werd geschreven. Voor de meest actuele informatie, contact opnemen met de Nationa; Cance; Institute via het internet website op http: /; cancer.gov of bel 1-800-4-KANKER.

 Public Information van het National Cancer Institute