carpaal tunnel syndroom geneeskunde: NSAIDs, steroïden, en nog veel meer

Geneesmiddel kan zwelling, ontsteking en pijn in de pols en de hand in verband met carpaal tunnel syndroom. Het verminderen zwelling in de pols zal de druk op de zenuw in de carpale tunnel te verlichten en te verlichten uw symptomen.

Niet-steroïdale anti-inflammatoire geneesmiddelen (NSAID’s) kunnen de pijn verlichten en ontstekingen en zijn verkrijgbaar met of zonder voorschrift. Ze werken het beste als je de pees is ontstoken. NSAID’s niet te verlichten de druk op de zenuw, maar ze kunnen je beter te voelen.

Corticosteroïden kunnen een behandeling optie wanneer NSAID’s niet effectief verlichten van pijn en ontsteking. Maar dit zijn krachtige anti-inflammatoire geneesmiddelen. Ze hebben bijwerkingen die moeten worden overwogen. Corticosteroïden kunnen worden genomen in pilvorm of in de pols geïnjecteerd door een arts.

Geneesmiddel moet worden gebruikt met andere maatregelen (zoals ijs, rust, en spalken) om pijn en ontsteking te verminderen.

corticosteroïden

Meestal niet gebruikt tot niet-chirurgische behandelingen (zoals rust, ijs, spalken, of anti-inflammatoire geneesmiddelen) zijn geprobeerd gedurende enkele weken met geen verbetering; Vaak bieden tijdelijke verlichting (voor enkele weken of meer). Geïnjecteerd corticosteroïden bieden meestal langduriger resultaten dan die welke door de mond (oraal). Maar mondeling of geïnjecteerd medicijnen leveren zelden permanente verlichting van carpaal tunnel symptomen.