cholesterol en triglyceriden bloedonderzoek types

Cholesterol reist door het bloed verbonden aan een eiwit. Dit cholesterol -eiwit pakket heet een lipoproteïne. Lipoproteïne analyse (lipoproteïne profiel of lipidenprofiel) meet bloedspiegels van totaal cholesterol, LDL-cholesterol, HDL cholesterol, en triglyceriden.

U \ ‘ll tips en trucs, evenals het laatste nieuws en onderzoek op het cholesterol te vinden.

Uw niveau is momenteel

Gefeliciteerd! Uw totale cholesterolgehalte is in de gewenste bereik, en uw niveau van “slechte” LDL-cholesterol is optimaal.

Gefeliciteerd! Uw totale cholesterolgehalte is in de gewenste bereik, en uw niveau van “slechte” LDL-cholesterol is in de buurt van optimaal.

Uw totale cholesterolgehalte is in de gewenste bereik, maar uw niveau van de “slechte” LDL-cholesterol is op het randje hoog. Als je LDL hoger gaat, kan uw totaal cholesterolgehalte Borderline High geworden. Overwegen om de hoeveelheid voedsel eet met verzadigde vetten en meer bewegen. Als je meer te bewegen, kan je niveau van “goede” HDL-cholesterol verhogen, wat ook zou kunnen helpen om uw niveaus van LDL en totaal cholesterol in toom te houden.

Uw totale cholesterolgehalte is in de gewenste bereik, maar uw niveau van de “slechte” LDL-cholesterol is hoog. Dit kan betekenen dat uw niveau van high-density lipoproteïne (HDL), of “goede” cholesterol, is te laag. Het beste is om een ​​hoog niveau van “goede” HDL en een lage “slechte” LDL. De HDL zorgt ervoor dat uw LDL-niveau onder controle. Vraag uw arts om uw HDL-niveau. Als uw HDL is laag, het verhogen van uw lichamelijke activiteit kan verhogen, wat kan bijdragen tot het verminderen van uw LDL-niveau.

Uw totale cholesterolgehalte is in de gewenste bereik, maar uw niveau van de “slechte” LDL-cholesterol is zeer hoog. Dit kan betekenen dat uw niveau van high-density lipoproteïne (HDL), of “goede” cholesterol, is te laag. Het beste is om een ​​hoog niveau van “goede” HDL en een laag niveau van de “slechte” LDL omdat de HDL zorgt ervoor dat uw LDL-niveau onder controle. Vraag uw arts om uw HDL-niveau. Als uw HDL is laag, het verhogen van uw lichamelijke activiteit kan verhogen, wat kan bijdragen tot het verminderen van uw LDL-niveau.

Uw totale cholesterolgehalte is Borderline High, maar gelukkig uw niveau van de “slechte” LDL-cholesterol is optimaal. Dit zou kunnen betekenen dat u een hoog niveau van high-density lipoprotein, of ‘goede’ HDL-cholesterol, die beschermt tegen hart-en vaatziekten. Of je kan andere niet-gemeten verhogingen van LDL-deeltjes die hart-en vaatziekten kan verhogen. Uw LDL-niveau kan ook optimaal zijn als u het nemen van een statine medicatie. Neem contact op met uw arts om uw volledige lipidenprofiel te krijgen en kijk of je extra behandeling nodig heeft. In de tussentijd meer informatie vinden over ‘s Cholesterol Health Center.

Uw totale cholesterolgehalte is Borderline High, maar gelukkig uw niveau van de “slechte” LDL-cholesterol is in de buurt van optimaal. Dit zou kunnen betekenen dat u een hoog niveau van high-density lipoprotein, of ‘goede’ HDL-cholesterol, die beschermt tegen hart-en vaatziekten. Of je kan andere niet-gemeten verhogingen van LDL-deeltjes die hart-en vaatziekten kan verhogen. Uw LDL-niveau kan ook optimaal zijn als u het nemen van een statine medicatie. Neem contact op met uw arts om uw volledige lipidenprofiel te krijgen en kijk of je extra behandeling nodig heeft. In de tussentijd meer informatie vinden over ‘s Cholesterol Health Center.

Cholesterol. Het lichaam gebruikt cholesterol te helpen bouwen aan de cellen en de productie van hormonen. Teveel cholesterol in het bloed kan ophopen slagaders, zodat op die als plaque. Grote hoeveelheden van plaque verhogen van uw kans op een hartaanval of een beroerte; HDL (high-density lipoprotein) helpt verhuizen cholesterol uit het lichaam. HDL doet dit door binding met cholesterol in het bloed en het vervoer hiervan terug naar de lever voor verwijdering. HDL kunnen ook ontsteking te verminderen. Een hoog HDL-gehalte is verbonden met een lager risico op hart-en vaatziekten; LD; (Low-density lipoprotein) draagt ​​meestal vet en slechts een kleine hoeveelheid eiwit uit de lever naar andere lichaamsdelen. Een zekere mate van LDL in het bloed is normaal en gezond omdat LDL-cholesterol verhuist naar het delen van je lichaam die het nodig hebben. Maar het wordt ook wel “slechte cholesterol”, omdat een hoge mate uw kansen op het ontwikkelen van hart-en vaatziekten kan doen toenemen; VLDL: (zeer low-density lipoprotein) bevat zeer weinig eiwitten. Het hoofddoel van VLDL is het triglyceride door de lever verspreiden. Een hoog VLDL cholesterolgehalte kan de ophoping van cholesterol veroorzaken in je bloedvaten en verhoogt het risico op hart-en vaatziekten en beroerte; triglyceride; een soort vet het lichaam gebruikt om energie op te slaan en energie geven aan spieren. Slechts kleine hoeveelheden in het bloed. Het hebben van een hoog triglyceride niveau samen met een hoog LDL-cholesterol kan uw kans op hart-en vaatziekten meer dan het hebben van slechts een hoog LDL-cholesterol te verhogen.

Uw totale cholesterolgehalte is Borderline High. Uw niveau van de “slechte” LDL-cholesterol is Borderline High, ook. Werken uw totale cholesterol naar beneden te brengen vermindert je LDL-cholesterolgehalte. U kunt dit doen door het uitoefenen van meer en het eten van minder voedsel met verzadigde vetten. Controleer voedseletiketten!

Uw totale cholesterolgehalte is Borderline High. Uw niveau van de “slechte” LDL-cholesterol is hoog. Werken uw totale cholesterol naar beneden te brengen vermindert je LDL-cholesterolgehalte. U kunt dit doen door het uitoefenen van meer en het eten van minder voedsel met verzadigde vetten. Controleer voedseletiketten!

Uw totale cholesterolgehalte is Borderline High. Maar uw niveau van “slechte” LDL-cholesterol is zeer hoog. Werken uw totale cholesterol naar beneden te brengen vermindert je LDL-cholesterolgehalte. U kunt dit doen door het uitoefenen van meer en het eten van minder voedsel met verzadigde vetten. Controleer voedseletiketten!

Uw totale cholesterol is hoog, maar je niveau van “slechte” LDL-cholesterol is optimaal. Dit zou kunnen betekenen dat u een hoog niveau van high-density lipoprotein, of ‘goede’ HDL-cholesterol, die beschermt tegen hart-en vaatziekten. Of je kan secundaire lipiden, zoals non-HDL-deeltjes die het risico op hart-en vaatziekten hebben verheven. Uw LDL-niveau kan ook optimaal zijn als u het nemen van een statine medicatie. Neem contact op met uw arts om uw volledige lipidenprofiel te krijgen en kijk of je extra behandeling nodig heeft. In de tussentijd meer informatie vinden over ‘s Cholesterol Health Center.

Uw totale cholesterol is hoog, maar je niveau van “slechte” LDL-cholesterol is in de buurt van optimaal. Dit zou kunnen betekenen dat u een hoog niveau van high-density lipoprotein, of ‘goede’ HDL-cholesterol, die beschermt tegen hart-en vaatziekten. Of je kan secundaire lipiden, zoals non-HDL-deeltjes die het risico op hart-en vaatziekten hebben verheven. Uw LDL-niveau kan ook optimaal zijn als u het nemen van een statine medicatie. Neem contact op met uw arts om uw volledige lipidenprofiel te krijgen en kijk of je extra behandeling nodig heeft. In de tussentijd meer informatie vinden over ‘s Cholesterol Health Center.

Uw totale cholesterol niveau is hoog. Uw niveau van de “slechte” LDL-cholesterol is Borderline High. Werken uw totale cholesterol naar beneden te brengen vermindert je LDL-cholesterolgehalte. U kunt dit doen door het uitoefenen van meer en het eten van minder voedsel met verzadigde vetten. Controleer voedseletiketten!

Uw totale cholesterol niveau is hoog. Uw niveau van de “slechte” LDL-cholesterol is hoog, ook. Werken uw totale cholesterol naar beneden te brengen vermindert je LDL-cholesterolgehalte. U kunt dit doen door het uitoefenen van meer en het eten van minder voedsel met verzadigde vetten. Controleer voedseletiketten! Als u moeite uw totale cholesterol en LDL-cholesterol naar beneden te brengen, kan uw arts medicijnen voorschrijven, zoals statines. Naar aanleiding van medicijnen, dieet en lichaamsbeweging instructies moeten leiden tot verbeteringen.

Uw totale cholesterol niveau Hoog, en uw niveau van “slechte” LDL-cholesterol is zeer hoog. Werken uw totale cholesterol naar beneden te brengen vermindert je LDL-cholesterolgehalte. U kunt dit doen door het uitoefenen van meer en het eten van minder voedsel met verzadigde vetten. Controleer voedseletiketten! Als u moeite uw totale cholesterol en LDL-cholesterol naar beneden te brengen, kan uw arts statines of andere cholesterolverlagende medicijnen voorschrijven.

U zult tips en trucs, evenals het laatste nieuws en onderzoek op het cholesterol te vinden.