chronische myeloproliferatieve aandoeningen behandeling (pdqто): []: hiermee wijzigt u deze samenvatting (08/07/2013)

De PDQ kanker informatie samenvattingen worden regelmatig herzien en geactualiseerd als er nieuwe informatie beschikbaar komt. Dit deel beschrijft de laatste wijzigingen aangebracht in deze samenvatting met ingang van de datum te kiezen.

Symptomen van Hodgkin lymfoom kan includ; Pijnloze zwelling van een of meer lymfklieren, zonder recente infectie; Symptomen als gevolg van druk van gezwollen lymfeklieren op nabijgelegen organen of structuren. Zij kunnen hoesten, kortademigheid, buikpijn of zwelling, een syndroom van Horner (een neurologisch probleem dat het gezicht en de ogen, als gevolg van schade aan de zenuwen in de nek), zenuwpijn, en been zwelling omvatten; Koorts, hetzij aanhoudende of afgewisseld met periodes van normale temperaturen, …

Deze informatie wordt geproduceerd en door de Nationa; Cance; Institute (). De informatie in dit onderwerp kan zijn veranderd sinds het werd geschreven. Voor de meest actuele informatie, contact opnemen met de Nationa; Cance; Institute via het internet website op http: /; cancer.gov of bel 1-800-4-KANKER.

 Public Information van het National Cancer Institute