chronische pijn-examens en tests

Pijnbestrijding Trends

Uw arts zal een gedetailleerde medische geschiedenis nemen, vragen u vragen over uw algemene healt; verleden ziekten, operaties, of injurie; en je pijn. Hij of zij kan u vragen om te beginnen met het bijhouden van een dagboek pijn (Wat is een PDF-document?).

In uw lichamelijk onderzoek, zal uw arts op zoek naar gebieden die aanbesteding, zwak of gevoelloos zijn. De arts zal ook controleren of er gezondheidsproblemen die bijdragen aan chronische pijn, zoals

Een of meer van deze testen kan uw arts de regel helpen gezondheidsproblemen die kunnen leiden tot chronische pijn.

Zenuwstelsel problemen. U kan worden gevraagd om een ​​aantal fysieke taken, zoals het op en neer lopen een hal of het opstaan ​​uit een stoel te doen. Door het controleren van uw reflexen en je vermogen om lichte aanraking te voelen, kan uw arts op zoek naar een zenuw probleem. De arts kan u ook vragen om een ​​reeks cijfers te herhalen of om eenvoudige vragen over de data, plaatsen en actuele gebeurtenissen te beantwoorden; Mentale gezondheidsproblemen. Een geestelijke gezondheid assessment betreft de vraag of u vragen om te helpen met uw arts erachter te komen of de voorwaarden die depressie, slapeloosheid, of stress dragen bij aan of er gebeurt als gevolg van uw chronische pijn. Deze aandoeningen komen vaak met chronische pijn. U kan ook worden gevraagd naar het gebruik van alcohol en drugs. Het beantwoorden van deze vragen volledig en eerlijk kan uw arts te helpen en u de bronnen van uw chronische pijn te identificeren.

Bloedonderzoek of andere lab tests: Een kleine steekproef van uw bloed wordt genomen en vervolgens gecontroleerd om te zien of u een infectie of een andere aandoening die zouden kunnen worden waardoor je pijn; Röntgenstralen of andere beeldvormende testen (zoals CT scan, MRI of echo): Deze tests fotografeer het inwendige structuren van het lichaam te zoeken ziekten en letsel; Elektromyogram (EMG) en zenuwgeleiding studies of andere zenuw testen: Deze tests meten de spieren en zenuwen functie om erachter te komen of uw chronische pijn is gerelateerd aan spier of zenuw problemen; Angiogram of andere studies van je bloedvaten: Deze test injecteert een kleurstof en voegt een kleine buis in je bloedvaten om de beweging van het bloed op te sporen in je lichaam; Diagnostische zenuwblokkade: Een voorbeeld is een injectie van een lokaal anestheticum in of rond een zenuw te bepalen of deze zenuw de pijn veroorzaakt.