chronische vrouwelijke bekkenpijn-operatie

Women’s Health Trends

Chirurgie is het meest waarschijnlijk om te helpen wanneer het klaar is voor een bepaalde aandoening, zoals vleesbomen of endometriose.

Door Charlotte LatvalaThey zeggen verandering is goed, maar het is zeker niet het gevoel op die manier als je worl; lijkt te zijn uit de hand. Volg deze leidende waarheden van Ariane d; Bonvoisin, auteur van het nieuwe boek de eerste 30 dagen, en dat is exactl; hoe lang het zal duren om te kunnen verrassingen het leven met confidenc; optimisme en hoop; Ik geef het toe: ik haat verandering. Het is slechts de lente en ik voel me al uneas; over mijn jongste kind, mijn baby meisje, het starten van de kleuterschool in de herfst. IK’; niet…

Studies hebben aangetoond dat een operatie littekenweefsel verklevingen te verwijderen uit een eerdere operatie of eileiderontsteking niet pijnstillend tenzij de verklevingen ernstig. 1

Operatieve verwijderen voortplantingsorganen kan ook helpen wanneer de oorzaak van de pijn niet te vinden. 1 Bij chirurgie zoals hysterectomie of snijden specifieke bekken-gebied zenuwen wordt uitgevoerd pijn zonder bekende oorzaak, bestaat het risico van aanhoudende pijn of pijn die erger na operatie. En het kan ernstige bijwerkingen hebben.

Laparoscopie tot chronische pijn in het bekken te diagnosticeren kan worden gedaan voor andere behandelingen. Gebieden van endometriose of littekenweefsel kunnen worden verwijderd of vernietigd tijdens de laparoscopie.