Cormax hoofdhuid applicatie

Gebruikt Voor Cormax Scalp Application

Therapeutische klasse: corticosteroïden, zeer sterk

Farmacologische klasse: Clobetasol

Dit geneesmiddel is alleen verkrijgbaar met een recept van uw arts.

Bij de beslissing om een ​​medicijn te gebruiken, moeten de risico’s van het geneesmiddel worden afgewogen tegen het goed zal doen. Dit is een beslissing die u en uw arts zal maken. Voor dit geneesmiddel, moet het volgende worden overwogen

Vertel uw arts als u ooit een ongewone of allergische reactie op dit geneesmiddel of andere geneesmiddelen hebben gehad. Vertel uw zorgverlener als u een andere soorten allergieën, zoals voor voedsel, kleurstoffen, conserveringsmiddelen, of dieren. Voor niet-receptplichtige producten, lees het etiket of de verpakking ingrediënten zorgvuldig.

Passende studies uitgevoerd tot op heden niet aangetoond pediatrische-specifieke problemen die het nut van clobetasol actueel crème, schuim, gel, zalf, of de hoofdhuid oplossing bij kinderen van 12 jaar en ouder zou beperken. Echter, vanwege de toxiciteit van dit geneesmiddel, moet met voorzichtigheid worden gebruikt. Kinderen kunnen grote hoeveelheden door de huid, die ernstige bijwerkingen kunnen veroorzaken absorberen. Als uw kind gebruik van dit geneesmiddel, volg dan de instructies van uw arts zeer zorgvuldig. De veiligheid en werkzaamheid zijn niet bij kinderen jonger dan 12 jaar en het gebruik van clobetasol actueel crème, schuim, gel, zalf, of de hoofdhuid oplossing is vastgesteld wordt afgeraden. De veiligheid en werkzaamheid van clobetasol actueel lotion, shampoo, of nevel zijn niet vastgesteld bij kinderen en het gebruik wordt niet aanbevolen.

Passende studies uitgevoerd tot op heden niet aangetoond geriatrische-specifieke problemen die het nut van clobetasol actueel bij ouderen zou beperken. Echter, oudere patiënten meer kans op ongewenste effecten, die de nodige voorzichtigheid bij patiënten die clobetasol actueel crème nodig hebben.

Voordat u Cormax Scalp Application

Er zijn geen adequate studies bij vrouwen voor het bepalen van zuigeling risico bij het gebruik van deze medicatie tijdens de borstvoeding. Weeg de potentiële voordelen tegen de mogelijke risico’s voordat u dit medicijn tijdens de borstvoeding.

Hoewel bepaalde geneesmiddelen niet samen helemaal gebruikt, in andere gevallen twee verschillende geneesmiddelen kunnen samen worden gebruikt, zelfs als een interactie optreden. In deze gevallen kan uw arts de dosering te veranderen, of andere voorzorgsmaatregelen nodig zijn. Wanneer u dit geneesmiddel gebruikt, is het vooral belangrijk dat uw arts weten of u één van de onderstaande geneesmiddelen. De volgende interacties zijn geselecteerd op basis van hun mogelijke betekenis en zijn niet noodzakelijk allemaal inbegrepen.

Gebruik van dit geneesmiddel met een van de volgende geneesmiddelen wordt gewoonlijk niet aanbevolen, maar kan in sommige gevallen nodig. Als beide geneesmiddelen samen worden voorgeschreven, kan uw arts de dosering of hoe vaak u een of beide van de geneesmiddelen te gebruiken veranderen.

Bepaalde geneesmiddelen mogen niet gebruikt worden op of rond het tijdstip van het eten van voedsel of het eten van bepaalde soorten voedsel, aangezien interacties kunnen optreden. Gebruik van alcohol of tabak met bepaalde geneesmiddelen kunnen ook leiden tot interacties optreden. Bespreek met uw arts het gebruik van uw geneesmiddel met voedsel, alcohol of tabak.

De aanwezigheid van andere medische problemen kunnen het gebruik van dit geneesmiddel beïnvloeden. Zorg ervoor dat u uw arts als u nog andere medische problemen, vooral

Dit gedeelte bevat informatie over het juiste gebruik van een aantal producten die clobetasol bevatten. Het is misschien niet specifiek voor Cormax Scalp Application zijn. Gelieve te lezen met zorg.

Het is zeer belangrijk dat u dit geneesmiddel alleen zoals voorgeschreven door uw arts te gebruiken. Niet meer van het te gebruiken, gebruik het dan niet vaker, en niet te gebruiken voor een langere tijd dan uw dokter besteld. Om dit te doen kan ongewenste bijwerkingen of huidirritatie veroorzaken.

Dit geneesmiddel is voor gebruik op alleen de huid. Snap het niet in uw ogen, neus, mond of vagina. Gebruik het niet op de huid gebieden die snijwonden, schrammen of brandwonden hebben. Als het niet te krijgen op deze gebieden, afspoelen meteen met water.

Om u te helpen opruimen van uw huid of de hoofdhuid probleem volledig, is het zeer belangrijk dat u het gebruik van dit geneesmiddel voor de full-time van de behandeling. Gebruik geen doses niet te missen.

Dit geneesmiddel mag alleen worden gebruikt voor huidaandoeningen die uw arts behandelt. Neem contact op met uw arts voordat u deze voor andere aandoeningen, vooral als je denkt dat een huidinfectie aanwezig kunnen zijn. Dit geneesmiddel mag niet worden gebruikt om bepaalde vormen van huidinfecties of aandoeningen, zoals ernstige brandwonden te behandelen.

Gebruik dit medicijn op het gezicht, lies of oksels, of de huid dunner tenzij dit te doen door uw arts.

De crème, schuim, gel, lotion, zalf of spray

Om het schuim, de hoofdhuid oplossing, of shampoo te gebruiken

Dit geneesmiddel wordt geleverd met een patiënt informatie insert. Lees en volg de instructies in het inzetstuk voorzichtig. Vraag uw arts als u vragen hebt.

De dosis van dit geneesmiddel zal verschillend zijn voor verschillende patiënten. Volg uw arts orders of de aanwijzingen op het etiket. De volgende informatie bevat alleen de gemiddelde doses van dit geneesmiddel. Als uw dosis is anders, doe het niet veranderen, tenzij uw arts u vertelt dat te doen.

De hoeveelheid geneesmiddel die u afhankelijk van de sterkte van het geneesmiddel. Ook het aantal doses u elke dag in te nemen, de toegestane tijd tussen de doses en de duur van het geneesmiddel in te nemen ben je afhankelijk van de medisch probleem waarvoor u gebruik van het geneesmiddel.

Als u een dosis van dit geneesmiddel, breng het zo snel mogelijk. Echter, als het bijna tijd is voor uw volgende dosis, sla de gemiste dosis over en ga terug naar uw normale doseringsschema.

Buiten het bereik van kinderen.

Correct gebruik van clobetasol

Bewaar geen verouderde medicijnen of medicijnen niet meer nodig.

Vraag uw zorgverlener hoe je zou moeten ontdoen van alle medicijnen die u niet gebruikt.

Bewaar het geneesmiddel in een afgesloten container bij kamertemperatuur, weg van warmte, vocht en direct licht. Vorstvrij bewaren.

Bewaar het schuim kan bij kamertemperatuur, weg van warmte en direct licht. Houd niet van dit geneesmiddel in een auto waar het kan worden blootgesteld aan extreme hitte. Niet gaatjes prikken in de bus of gooi het in het vuur, zelfs als de bus leeg is.

Bewaar de Temovate® E crème bij kamertemperatuur, weg van warmte, vocht en direct licht. Niet in de koelkast. Vorstvrij bewaren.

Het is zeer belangrijk dat uw arts controleert de voortgang van u of uw kind op regelmatige bezoeken voor eventuele ongewenste effecten die kunnen worden veroorzaakt door dit geneesmiddel.

Als uw of uw kind symptomen niet binnen een paar dagen te verbeteren of als ze erger worden, contact op met uw arts.

Het gebruik van te veel van dit geneesmiddel of het gebruik van het voor een lange tijd kan het risico van het hebben van bijnier problemen toenemen. Het risico is groter voor kinderen en patiënten die grote hoeveelheden gedurende langere tijd. Praat met uw arts meteen als u of uw kind meer dan één van deze symptomen tijdens het gebruik van dit geneesmiddel: wazig zien, duizeligheid of flauwvallen, een snelle, onregelmatige of bonkende hartslag, toegenomen dorst of plassen, prikkelbaarheid, of ongebruikelijke vermoeidheid of zwakte.

Voorzorgsmaatregelen tijdens het gebruik van Cormax Scalp Application

Neem contact op met uw arts meteen als u of uw kind huiduitslag, brandend, stekend gevoel, zwelling, of irritatie op de huid.

Zorg ervoor dat uw arts weet dat u Clobetasol crème of gel. Het kan nodig zijn om te stoppen met het gebruik van dit geneesmiddel enkele dagen voor een operatie.

Gebruik geen clobetasol met andere lokale corticosteroïd-bevattende geneesmiddelen, zoals betamethason, hydrocortison, triamcinolon, Cortaid® of Lotrisone®. Met behulp van deze geneesmiddelen samen kan ernstige ongewenste effecten veroorzaken.

Gebruik geen cosmetica of andere huidverzorgingsproducten te gebruiken op de behandelde gebieden.

Samen met zijn nodig effecten, kan een geneesmiddel enige ongewenste effecten veroorzaken. Hoewel niet alle van deze bijwerkingen kunnen optreden, als ze optreden kunnen ze medische hulp nodig.

Neem contact op met uw arts onmiddellijk als één van de volgende bijwerkingen optreden

Sommige bijwerkingen kunnen optreden die meestal geen directe medische zorg nodig hebben. Deze bijwerkingen kunnen verdwijnen tijdens de behandeling als uw lichaam zich aanpast aan het geneesmiddel. Ook kan uw zorgverlener in staat zijn om u te vertellen over manieren om te voorkomen of te verminderen een aantal van deze bijwerkingen. Neem contact op met uw zorgverlener als één van de volgende bijwerkingen blijven of hinderlijk zijn of als u vragen heeft over hen

Cormax Scalp Application Side Effects

Cormax Scalp (Clobetasol actueel)

Andere bijwerkingen die niet in de lijst kan zich ook voordoen bij sommige patiënten. Als u nog andere effecten opmerkt, contact op met uw zorgverlener.

alleen de beschikbaarheid Rx Recept

Zwangerschap Categorie C risico kan niet worden uitgesloten

CSA Schedule N geen gecontroleerde drug

Lichen sclerosus prednison, triamcinolon, betamethason actueel, clobetasol actueel, tretinoïne actueel, Retin-A

Lichen planus prednison, triamcinolon actueel, betamethason actueel, Kenalog, clobetasol actueel

Atopische dermatitis prednison, fluticason actueel, triamcinolon actueel, dexamethason, methylprednisolon, hydrocortison actueel

Eczeem prednison, fluticason actueel, triamcinolon actueel, dexamethason, hydrocortison actueel, doxepin actueel

 of gaat u lid worden van de Cormax Scalp steungroep te verbinden met anderen die dezelfde interesses hebben.