coronaire hartziekte-leven met hart-en vaatziekten

Een diagnose van coronaire hartziekte kan moeilijk zijn om te accepteren en te begrijpen. Als u geen symptomen hebt, kan het bijzonder moeilijk zijn om te erkennen dat hart-en vaatziekten is ernstig en kan leiden tot andere gezondheidsproblemen.

Stoppen met roken, en te voorkomen dat tweedehands rook. Stoppen met roken is het beste wat je kunt doen om uw risico op toekomstige problemen te verminderen. Als je stopt, u ​​snel uw risico op een hartaanval te verlagen; Oefening. Begin een oefenprogramma (als uw arts zegt dat het veilig is). Probeer wandelen, zwemmen, fietsen of joggen gedurende ten minste 30 minuten op de meeste, zo niet alle dagen van de week. Elke activiteit die u genieten zal werken, zolang het wordt uw hartslag omhoog. Hartziekte: Oefenen voor een gezond Hear; Eet een hart -Gezonde dieet. Dit kan u helpen bij uw ziekte te houden van het erger. Een grafiek (Wat is een PDF-document?) Dat het hart vergelijkt – gezonde voeding kunt u zien welk voedsel in elk plan worden voorgesteld. Hart-gezonde voedingsmiddelen bevatten fruit, groenten, vezelrijke producten, vis en voedingsmiddelen laag in natrium, verzadigd vet, transvet en cholesterol. Hart-gezonde E; Verblijf in een gezond gewicht. Actief zijn en het eten van gezonde voeding kan u helpen bij verblijf in een gezond gewicht of gewicht te verliezen als dat nodig is. Weight management

Uw arts kan voorstellen dat u een hartrevalidatie (revalidatie) programma bij te wonen. In cardiale rehab, zul je het onderwijs en de ondersteuning die u helpen om nieuwe, gezonde gewoonten, zoals het eten van recht en het krijgen van meer bewegen te bouwen te krijgen.

Geneesmiddelen zijn een belangrijk onderdeel van uw behandeling.

Neem uw medicijnen precies zoals voorgeschreven. Stop niet met uw geneesmiddel tenzij uw arts u dat zegt; Controle angina (met inbegrip van pijn op de borst of ongemak) door het nemen van medicijnen zoals voorgeschreven en nitroglycerine wanneer nodig. Voor meer informatie, Snelle tips leren: de overname van uw Angina.