Crotamiton actueel

Therapeutische klasse: Scabicide

Gebruikt Voor Crotamiton

Crotamiton is alleen beschikbaar met een recept van uw arts.

Bij de beslissing om een ​​medicijn te gebruiken, moeten de risico’s van het geneesmiddel worden afgewogen tegen het goed zal doen. Dit is een beslissing die u en uw arts zal maken. Voor crotamiton, moet het volgende worden overwogen

Vertel uw arts als u ooit een ongewone of allergische reactie op Crotamiton of andere geneesmiddelen hebben gehad. Vertel uw zorgverlener als u een andere soorten allergieën, zoals voor voedsel, kleurstoffen, conserveringsmiddelen, of dieren. Voor niet-receptplichtige producten, lees het etiket of de verpakking ingrediënten zorgvuldig.

Studies over crotamiton zijn gedaan bij volwassen patiënten, en er is geen specifieke informatie vergelijken gebruik van crotamiton bij kinderen gebruik in andere leeftijdsgroepen.

Veel geneesmiddelen zijn niet specifiek onderzocht bij oudere mensen. Daarom kan het niet bekend of ze werken precies dezelfde manier in jongere volwassenen of indien zij veroorzaken verschillende bijwerkingen of problemen bij ouderen. Er is geen specifieke informatie te vergelijken gebruik van crotamiton bij ouderen met gebruik in andere leeftijdsgroepen.

Er zijn geen adequate studies bij vrouwen voor het bepalen van zuigeling risico bij het gebruik van deze medicatie tijdens de borstvoeding. Weeg de potentiële voordelen tegen de mogelijke risico’s voordat u dit medicijn tijdens de borstvoeding.

Hoewel bepaalde geneesmiddelen niet samen helemaal gebruikt, in andere gevallen twee verschillende geneesmiddelen kunnen samen worden gebruikt, zelfs als een interactie optreden. In deze gevallen kan uw arts de dosering te veranderen, of andere voorzorgsmaatregelen nodig zijn. Vertel uw arts als u het nemen van eventuele andere recept of nonprescription (over-the-counter [OTC]) geneeskunde.

Voordat u Crotamiton

Bepaalde geneesmiddelen mogen niet gebruikt worden op of rond het tijdstip van het eten van voedsel of het eten van bepaalde soorten voedsel, aangezien interacties kunnen optreden. Gebruik van alcohol of tabak met bepaalde geneesmiddelen kunnen ook leiden tot interacties optreden. Bespreek met uw arts het gebruik van uw geneesmiddel met voedsel, alcohol of tabak.

De aanwezigheid van andere medische problemen kunnen het gebruik van Crotamiton beïnvloeden. Zorg ervoor dat u uw arts als u nog andere medische problemen, vooral

Houd Crotamiton uit de buurt van de mond. Het kan schadelijk zijn bij inslikken.

Gebruik Crotamiton alleen zoals aangegeven. Niet vaker dan uw dokter besteld gebruiken. Om dit te doen kan de kans op bijwerkingen verhogen.

Houd crotamiton weg van de ogen en andere slijmvliezen, zoals de binnenkant van de neus. Het kan irritatie veroorzaken. Als je per ongeluk wat in uw ogen krijgen, spoel ze grondig met water in een keer.

Crotamiton komt meestal met de patiënt richtingen. Lees ze aandachtig voor gebruik.

Als u een bad of douche te nemen voor het gebruik van crotamiton, droog de huid goed voor het aanbrengen van Crotamiton.

Voor patiënten die crotamiton voor schurft

De dosis crotamiton zal verschillend zijn voor verschillende patiënten. Volg uw arts orders of de aanwijzingen op het etiket. De volgende informatie omvat alleen de gemiddelde doses van crotamiton. Als uw dosis is anders, doe het niet veranderen, tenzij uw arts u vertelt dat te doen.

De hoeveelheid geneesmiddel die u afhankelijk van de sterkte van het geneesmiddel. Ook het aantal doses u elke dag in te nemen, de toegestane tijd tussen de doses en de duur van het geneesmiddel in te nemen ben je afhankelijk van de medisch probleem waarvoor u gebruik van het geneesmiddel.

Bewaar het geneesmiddel in een afgesloten container bij kamertemperatuur, weg van warmte, vocht en direct licht. Vorstvrij bewaren.

Buiten het bereik van kinderen.

Bewaar geen verouderde medicijnen of medicijnen niet meer nodig.

Als uw toestand niet verbetert of als het erger wordt, contact op met uw arts.

Voor patiënten die crotamiton voor schurft

Samen met zijn nodig effecten, kan een geneesmiddel enige ongewenste effecten veroorzaken. Hoewel niet alle van deze bijwerkingen kunnen optreden, als ze optreden kunnen ze medische hulp nodig.

Neem contact op met uw arts zo spoedig mogelijk als een van de volgende bijwerkingen optreden

Andere bijwerkingen die niet in de lijst kan zich ook voordoen bij sommige patiënten. Als u nog andere effecten opmerkt, contact op met uw zorgverlener.

Correct gebruik van Crotamiton

alleen de beschikbaarheid Rx Recept

Zwangerschap Categorie C risico kan niet worden uitgesloten

CSA Schedule N geen gecontroleerde drug

Goedkeuring Geschiedeniskalender Drug geschiedenis aan de FDA

Jeuk hydroxyzine, Benadryl, lidocaine actueel, difenhydramine actueel, hydrocortison actueel, Vistaril, doxepine actueel, Atarax, Cyproheptadine, Proctozone HC

Schurft permethrine actueel, Elimite, lindaan actueel, Eurax, Acticin

Voorzorgsmaatregelen tijdens het gebruik van crotamiton

 of gaat u lid worden van de Crotamiton steungroep te verbinden met anderen die dezelfde interesses hebben.

Crotamiton Side Effects

Crotamiton actueel