de Quervain tenosynovitis behandelingen en drugs

medicijnen

Behandeling

Behandeling voor tenosynovitis de Quervain is gericht op het verminderen van ontstekingen, met behoud van beweging in de duim en het voorkomen van herhaling.

Chirurgie

Als u de behandeling vroeg beginnen, moet uw symptomen verbeteren binnen vier tot zes weken. Als je de Quervain tenosynovitis begint tijdens de zwangerschap, symptomen zijn waarschijnlijk eindigen rond het einde van hetzij de zwangerschap of borstvoeding.

Om de pijn te verminderen en zwelling, kan uw arts adviseren het gebruik van over-the-counter pijnstillers, zoals ibuprofen (Advil, Motrin IB, anderen) en naproxen (Aleve).

Uw arts kan ook aan injecties met corticosteroïden medicatie in de peesschede om de zwelling te verminderen. Als de behandeling begint in de eerste zes maanden van de symptomen, de meeste mensen herstellen volledig na ontvangst van injecties met corticosteroïden, vaak na slechts één injectie.

Initiële behandeling van tenosynovitis de Quervain kan omvatten

U kunt ook een fysieke of ergotherapeut. Deze therapeuten kunnen bespreken hoe u uw pols te gebruiken en geven suggesties over hoe om aanpassingen te maken om stress te verlichten op uw polsen. Uw therapeut kan ook leren oefeningen voor uw pols, hand en arm om je spieren te versterken, pijn verminderen en te beperken pees irritatie.

Als uw zaak ernstiger is, kan uw arts poliklinische ingreep aanraden. Chirurgie gaat om een ​​procedure waarbij uw arts inspecteert het omhulsel rond de betrokken pees of pezen, en opent vervolgens het omhulsel om de druk vrij te geven, zodat uw pezen vrij kan glijden.

Uw arts zal met je praten over hoe om te rusten, te versterken en te herstellen van uw lichaam na de operatie. Een fysieke of ergotherapeut kan voldoen aan met u na de operatie om je te leren nieuwe versterking oefeningen en u helpen uw dagelijkse routine aan te passen aan toekomstige problemen te voorkomen.