De ziekte van Crohn de voorbereiding van uw afspraak

Wat je kunt doen

Wat te verwachten van uw arts

Symptomen van de ziekte van Crohn kan eerst vragen om uw huisarts of een huisarts te bezoeken. Uw arts kan aanbevelen zie je een specialist die spijsverteringsaandoeningen (gastro-enteroloog) behandelt.

Omdat afspraken kunnen kort zijn, en er is vaak veel informatie te bespreken, is het een goed idee om te worden goed voorbereid. Hier is wat informatie om u te helpen klaar te krijgen, en wat te verwachten van uw arts.

Uw tijd met uw arts is beperkt, dus het opstellen van een lijst van vragen kan u helpen het meeste uit uw bezoek te maken. Lijst uw vragen van de belangrijkste tot de minst belangrijk in het geval de tijd om is. Voor de ziekte van Crohn, een aantal fundamentele vragen aan uw arts te omvatten

In aanvulling op de vragen die u bereid om uw arts te vragen, aarzel dan niet om bijkomende vragen tijdens uw afspraak vragen.

Uw arts zal waarschijnlijk vragen u een aantal vragen. Klaar zijn om ze te beantwoorden kunnen de tijd te gaan over punten die u wilt meer tijd besteden aan te reserveren. Uw arts kan vragen