Denavir cream: toepassingen, dosering & bijwerkingen

Wat is Denavir?

Denavir wordt topisch gebruikt voor de behandeling van recidiverende koortslip op de lippen en het gezicht, in verband met het herpes simplex virus. Het werkt door te voorkomen dat het herpes simplex virus groeien en moet beginnen toegepast bij de eerste hint van een ontwikkelingsland koude sore./p>

Denavir kan ook worden gebruikt voor andere dan de in deze doeleinden gebruikt worden.

Voor het beste resultaat moet de behandeling met Denavir zo spoedig mogelijk nadat de symptomen verschijnen beginnen.

Belangrijke gegevens

Gebruik Denavir precies zoals voorgeschreven door uw arts. Als u deze aanwijzingen niet begrijpt, vraag dan uw arts, verpleegkundige of apotheker om hen uit te leggen.

Denavir moet worden toegepast op koude pijnlijke letsels om de 2 uur, terwijl wakker voor een periode van vier dagen, tenzij anders voorgeschreven door uw arts.

Denavir worden gebruikt om koortsuitslag op de lippen behandelen en gezicht alleen.

Voor de beste resultaten moet de behandeling met dit geneesmiddel zo snel mogelijk na symptomen verschijnen beginnen.

Wie moet Denavir niet gebruiken?

Gebruik de gemiste dosis zodra u eraan denkt. Echter, als het bijna tijd is voor uw volgende dosis, sla de dosis die u gemist en alleen gebruik maken van uw volgende geplande dosis.

Een overdosis van deze medicatie is het onwaarschijnlijk dat het leven bedreigen. Indien een overmatige hoeveelheid van de crème is gebruikt, of als de crème is ingeslikt, contact opnemen met een antigifcentrum of een meldkamer voor advies.

Er zijn geen beperkingen op voedsel, dranken, of activiteit tijdens de behandeling met Denavir, tenzij anders voorgeschreven door uw arts.

Ernstige bijwerkingen zijn niet gemeld bij het gebruik van Denavir.

Andere, minder ernstige bijwerkingen kunnen vaker optreden. Doorgaan met deze medicatie gebruiken en praat met uw arts als u

hoofdpijn

lokale gevoelloosheid of tintelingen waar de crème is aangebracht

veranderingen in de smaak

uitslag; of

irritatie op de toedieningsplaats.

andere dan de hier genoemde kan zich ook voordoen bijwerkingen. Praat met uw arts over een neveneffect dat lijkt ongewone of dat is vooral hinderlijk.

Gebruik geen andere actuele medicatie naar hetzelfde gebied te behandelen hen hetzelfde moment als Denavir, tenzij anders voorgeschreven door uw arts.

Geen andere geneesmiddelen zijn gemeld om te communiceren met Denavir. Praat met uw arts of apotheker voordat u andere recept of over-the-counter medicatie tijdens de behandeling met deze medicatie.

Penciclovir actueel is verkrijgbaar met een recept onder de merknaam Denavir in een 1% crème formulering. Ander merk of generieke formuleringen kunnen ook beschikbaar zijn. Vraag uw apotheker wanneer u vragen heeft over deze medicatie, vooral als het nieuw is voor jou.

Zwangerschap categorie B geen bewezen risico voor de mens

CSA Schedule N geen gecontroleerde drug

Hoe moet ik Denavir gebruiken?

Goedkeuring Geschiedeniskalender Drug geschiedenis aan de overheid

Koortsblaasjes acyclovir, Valtrex, valacyclovir, Famvir, famciclovir, tetracaïne actueel, benzocaïne actueel, Zovirax Cream, Zovirax zalf, Orabase, penciclovir actueel, Xerese, benzylalcohol actueel, Benzo-Jel, Kank-a, Sitavig, Super Dent plaatselijke verdoving Gel

Wat gebeurt er als ik een dosis gemist?

Wat gebeurt er als ik een overdosis?

Wat moet ik vermijden?

Denavir bijwerkingen

Welke andere drugs zullen Denavir beïnvloeden?

Denavir (penciclovir actueel)

Hoe ziet Denavir eruit?