denosumab

Deze pagina bevat korte informatie over denosumab en een verzameling links voor meer informatie over het gebruik van deze drug, onderzoeksresultaten en lopende klinische studies.

FDA goedkeuring voor Denosumab

Denosumab wordt goedgekeurd voor de behandeling

Denosumab is goedgekeurd ter voorkoming en behandeling

Denosumab is ook goedgekeurd botmassa verhogen bij patiënten die een hoog risico op botbreuken. Het wordt gebruikt in de volgende soorten kanker

Denosumab is ook bestudeerd bij de behandeling van andere aandoeningen en soorten kanker.

Definitie van de Drug Dictionary – Gedetailleerde wetenschappelijke definitie en andere namen voor deze drug.

Denosumab – Een samenvatting lay taal van belangrijke informatie over dit geneesmiddel dat kan onder meer de volgende

Drugs worden vaak bestudeerd om te zien of ze kunnen helpen bij de behandeling of een ander dan degene die ze zijn goedgekeurd voor de voorwaarden te voorkomen. Deze patiënt informatieblad geldt alleen voor het toegestane gebruik van de drug. Echter, veel van de informatie kan ook gelden voor niet-goedgekeurde toepassingen die worden bestudeerd.

Gerichte Cancer Therapies – Informatie over het gebruik van deze drug om kanker te behandelen.

Clinical Trial Resultaten: Denosumab Effectief voor Multiple Myeloma en solide tumoren – Belangrijke resultaten van klinische proeven voor deze drug, achtergrondinformatie, en hoe de proef werd gedaan.

Clinical Trial Resultaten: Denosumab vermindert kans op Bone Side Effects in gevorderde prostaatkanker – Belangrijke resultaten van klinische proeven voor deze drug, achtergrondinformatie, en hoe de proef werd gedaan.

Vind Clinical Trials voor Denosumab – Controleer voor proeven uit de lijst van kanker klinische proeven nu het aanvaarden van patiënten.

Belangrijk: De drug informatie op deze pagina is bedoeld educatieve te zijn. Het is geen vervanging voor medisch advies. De informatie kan niet alle mogelijke toepassingen, acties, interacties of bijwerkingen van dit medicijn, of voorzorgsmaatregelen moeten worden genomen tijdens het gebruik. Raadpleeg uw arts of apotheker voor meer informatie over uw specifieke medische aandoening en het gebruik van deze drug.