dermasorb af complete kit actueel

Gebruikt Voor Dermasorb AF Compleet Kit

Therapeutische klasse: anti-infectieuze / anti-inflammatoire Combinatie

Farmacologische klasse: Adrenal Glucocorticoïd

Dit geneesmiddel is alleen verkrijgbaar met een recept van uw arts.

Bij de beslissing om een ​​medicijn te gebruiken, moeten de risico’s van het geneesmiddel worden afgewogen tegen het goed zal doen. Dit is een beslissing die u en uw arts zal maken. Voor dit geneesmiddel, moet het volgende worden overwogen

Vertel uw arts als u ooit een ongewone of allergische reactie op dit geneesmiddel of andere geneesmiddelen hebben gehad. Vertel uw zorgverlener als u een andere soorten allergieën, zoals voor voedsel, kleurstoffen, conserveringsmiddelen, of dieren. Voor niet-receptplichtige producten, lees het etiket of de verpakking ingrediënten zorgvuldig.

Passende studies uitgevoerd tot op heden niet aangetoond pediatrische-specifieke problemen die het nut van clioquinol en hydrocortison actueel crème bij kinderen van 2 jaar en ouder zou beperken. Echter, vanwege de toxiciteit van dit geneesmiddel, moet met voorzichtigheid worden gebruikt. Kinderen kunnen grote hoeveelheden door de huid, die ernstige bijwerkingen kunnen veroorzaken absorberen. Als uw kind gebruik van dit geneesmiddel, volg dan de instructies van uw arts zeer zorgvuldig. Het gebruik van clioquinol en hydrocortison actueel crème wordt niet aanbevolen bij zuigelingen of kinderen tot 2 jaar oud.

Er is geen informatie beschikbaar over de relatie van de leeftijd aan de gevolgen van clioquinol en hydrocortison actueel crème bij geriatrische patiënten.

Voordat u Dermasorb AF Compleet Kit

Er zijn geen adequate studies bij vrouwen voor het bepalen van zuigeling risico bij het gebruik van deze medicatie tijdens de borstvoeding. Weeg de potentiële voordelen tegen de mogelijke risico’s voordat u dit medicijn tijdens de borstvoeding.

Hoewel bepaalde geneesmiddelen niet samen helemaal gebruikt, in andere gevallen twee verschillende geneesmiddelen kunnen samen worden gebruikt, zelfs als een interactie optreden. In deze gevallen kan uw arts de dosering te veranderen, of andere voorzorgsmaatregelen nodig zijn. Wanneer u dit geneesmiddel gebruikt, is het vooral belangrijk dat uw arts weten of u één van de onderstaande geneesmiddelen. De volgende interacties zijn geselecteerd op basis van hun mogelijke betekenis en zijn niet noodzakelijk allemaal inbegrepen.

Het gebruik van dit geneesmiddel met een van de volgende geneesmiddelen wordt niet aanbevolen. Uw arts kan besluiten om u te behandelen met deze medicatie of wijzigen enkele van de andere geneesmiddelen die u neemt.

Gebruik van dit geneesmiddel met een van de volgende geneesmiddelen wordt gewoonlijk niet aanbevolen, maar kan in sommige gevallen nodig. Als beide geneesmiddelen samen worden voorgeschreven, kan uw arts de dosering of hoe vaak u een of beide van de geneesmiddelen te gebruiken veranderen.

Het gebruik van dit geneesmiddel met een van de volgende geneesmiddelen kunnen een verhoogd risico op bepaalde bijwerkingen veroorzaken, maar het gebruik van beide geneesmiddelen kan de beste behandeling voor u zijn. Als beide geneesmiddelen samen worden voorgeschreven, kan uw arts de dosering of hoe vaak u een of beide van de geneesmiddelen te gebruiken veranderen.

Bepaalde geneesmiddelen mogen niet gebruikt worden op of rond het tijdstip van het eten van voedsel of het eten van bepaalde soorten voedsel, aangezien interacties kunnen optreden. Gebruik van alcohol of tabak met bepaalde geneesmiddelen kunnen ook leiden tot interacties optreden. Bespreek met uw arts het gebruik van uw geneesmiddel met voedsel, alcohol of tabak.

De aanwezigheid van andere medische problemen kunnen het gebruik van dit geneesmiddel beïnvloeden. Zorg ervoor dat u uw arts als u nog andere medische problemen, vooral

Dit gedeelte bevat informatie over het juiste gebruik van een aantal producten die clioquinol en hydrocortison bevatten. Het is misschien niet specifiek voor Dermasorb AF Compleet Kit zijn. Gelieve te lezen met zorg.

Het is zeer belangrijk dat u dit geneesmiddel alleen zoals voorgeschreven door uw arts te gebruiken. Niet meer van het te gebruiken, gebruik het dan niet vaker, en niet te gebruiken voor een langere tijd dan uw dokter besteld. Om dit te doen kan ongewenste bijwerkingen of huidirritatie veroorzaken.

Dit geneesmiddel is voor gebruik op alleen de huid. Snap het niet in uw ogen, neus, mond of vagina. Gebruik het niet op de huid gebieden die snijwonden, schrammen of brandwonden hebben. Als het niet te krijgen op deze gebieden, afspoelen meteen met water.

Om u te helpen opruimen van uw huid probleem volledig, is het zeer belangrijk dat u het gebruik van dit geneesmiddel voor de full-time van de behandeling. Gebruik geen doses niet te missen.

Dit geneesmiddel mag alleen worden gebruikt voor huidaandoeningen die uw arts behandelt. Neem contact op met uw arts voordat u deze voor andere aandoeningen, vooral als je denkt dat een huidinfectie aanwezig kunnen zijn. Dit geneesmiddel mag niet worden gebruikt om bepaalde vormen van huidinfecties of aandoeningen, zoals ernstige brandwonden te behandelen.

Gebruik dit medicijn op het gezicht, lies of oksels, of de huid dunner tenzij dit te doen door uw arts.

Om de crème, lotion of zalf te gebruiken

De dosis van dit geneesmiddel zal verschillend zijn voor verschillende patiënten. Volg uw arts orders of de aanwijzingen op het etiket. De volgende informatie bevat alleen de gemiddelde doses van dit geneesmiddel. Als uw dosis is anders, doe het niet veranderen, tenzij uw arts u vertelt dat te doen.

De hoeveelheid geneesmiddel die u afhankelijk van de sterkte van het geneesmiddel. Ook het aantal doses u elke dag in te nemen, de toegestane tijd tussen de doses en de duur van het geneesmiddel in te nemen ben je afhankelijk van de medisch probleem waarvoor u gebruik van het geneesmiddel.

Als u een dosis van dit geneesmiddel, breng het zo snel mogelijk. Echter, als het bijna tijd is voor uw volgende dosis, sla de gemiste dosis over en ga terug naar uw normale doseringsschema.

Bewaar het geneesmiddel in een afgesloten container bij kamertemperatuur, weg van warmte, vocht en direct licht. Vorstvrij bewaren.

Correct gebruik van clioquinol en hydrocortison

Buiten het bereik van kinderen.

Bewaar geen verouderde medicijnen of medicijnen niet meer nodig.

Vraag uw zorgverlener hoe je zou moeten ontdoen van alle medicijnen die u niet gebruikt.

Het is zeer belangrijk dat uw arts controleert de voortgang van u of uw kind op regelmatige bezoeken voor eventuele ongewenste effecten die kunnen worden veroorzaakt door dit geneesmiddel.

Als uw of uw kind symptomen niet binnen 1 tot 2 weken te verbeteren, of als ze erger wordt, contact op met uw arts.

Dit geneesmiddel kan kleding, huid, haar en nagels gele vlekken. Voorkom dat dit geneesmiddel op uw kleding. Bleken is misschien niet de vlek te verwijderen.

Het gebruik van te veel van dit geneesmiddel of het gebruik van het voor een lange tijd kan het risico van het hebben van bijnier problemen toenemen. Het risico is groter voor kinderen en patiënten die grote hoeveelheden gedurende langere tijd. Praat met uw arts meteen als u of uw kind meer dan één van deze symptomen tijdens het gebruik van dit geneesmiddel: wazig zien, duizeligheid of flauwvallen, een snelle, onregelmatige of bonkende hartslag, toegenomen dorst of plassen, prikkelbaarheid, of ongebruikelijke vermoeidheid of zwakte.

Dit geneesmiddel kan uw huid gevoeliger voor zonlicht maken. Gebruik een zonnebrandcrème wanneer je buiten bent. Vermijd sunlamps en zonnebanken.

Voorzorgsmaatregelen tijdens het gebruik van Dermasorb AF Compleet Kit

Vermijd het gebruik van strakke luiers of plastic broek op een kind als dit geneesmiddel wordt gebruikt op luier van het kind. Plastic broek en strakke luiers kan het risico van absorptie van het geneesmiddel door de huid en de kans op bijwerkingen.

Gebruik geen cosmetica of andere huidverzorgingsproducten te gebruiken op de behandelde huid gebieden.

Samen met zijn nodig effecten, kan een geneesmiddel enige ongewenste effecten veroorzaken. Hoewel niet alle van deze bijwerkingen kunnen optreden, als ze optreden kunnen ze medische hulp nodig.

Neem contact op met uw arts onmiddellijk als één van de volgende bijwerkingen optreden

Sommige bijwerkingen kunnen optreden die meestal geen directe medische zorg nodig hebben. Deze bijwerkingen kunnen verdwijnen tijdens de behandeling als uw lichaam zich aanpast aan het geneesmiddel. Ook kan uw zorgverlener in staat zijn om u te vertellen over manieren om te voorkomen of te verminderen een aantal van deze bijwerkingen. Neem contact op met uw zorgverlener als één van de volgende bijwerkingen blijven of hinderlijk zijn of als u vragen heeft over hen

Andere bijwerkingen die niet in de lijst kan zich ook voordoen bij sommige patiënten. Als u nog andere effecten opmerkt, contact op met uw zorgverlener.

Dermasorb AF Compleet Kit Side Effects

Dermasorb AF (clioquinol / hydrocortison actuele)

alleen de beschikbaarheid Rx Recept

Zwangerschap Categorie C risico kan niet worden uitgesloten

CSA Schedule N geen gecontroleerde drug

 of gaat u lid worden van de Dermasorb AF steungroep te verbinden met anderen die dezelfde interesses hebben.