desirudine (subcutaan) het juiste gebruik

doseren

gemiste Dosis

Een verpleegkundige of andere opgeleide zorgverlener zal u dit geneesmiddel geven. Dit geneesmiddel wordt gegeven als een schot onder je huid, meestal in de buik of dijen.

Als u gebruik maakt desuridine thuis, zal uw arts u leren hoe u zelf te injecteren met het geneesmiddel. Zorg ervoor dat u de instructies nauwkeurig opvolgt. Neem contact op met uw arts als u problemen met behulp van de geneeskunde.

Je zult dan het lichaam de ruimte waar dit schot kan worden gegeven. Gebruik een ander lichaam gebied elke keer dat je jezelf een schot. Blijf op de hoogte van waar je elk schot om ervoor te zorgen dat u draaien delen van het lichaam te geven. Dit zal helpen voorkomen dat huidproblemen van de injecties.

Gebruik alleen het merk van dit medicijn die uw arts voorgeschreven. Verschillende merken zijn mogelijk niet op dezelfde manier werken.

Als het geneesmiddel in de flacon (glazen container) of voorgevulde spuit kleur is veranderd, of als u deeltjes in het, gebruik het dan niet.

opslagruimte

Doe gebruikte spuiten in een lekke band-bestendig, wegwerp container, of gooi ze zoals voorgeschreven door uw arts.

De dosis van dit geneesmiddel zal verschillend zijn voor verschillende patiƫnten. Volg uw arts orders of de aanwijzingen op het etiket. De volgende informatie bevat alleen de gemiddelde doses van dit geneesmiddel. Als uw dosis is anders, doe het niet veranderen, tenzij uw arts u vertelt dat te doen.

De hoeveelheid geneesmiddel die u afhankelijk van de sterkte van het geneesmiddel. Ook het aantal doses u elke dag in te nemen, de toegestane tijd tussen de doses en de duur van het geneesmiddel in te nemen ben je afhankelijk van de medisch probleem waarvoor u gebruik van het geneesmiddel.

Bel uw arts of apotheker om instructies.

Buiten het bereik van kinderen.

Bewaar geen verouderde medicijnen of medicijnen niet meer nodig.

Vraag uw zorgverlener hoe je zou moeten ontdoen van alle medicijnen die u niet gebruikt.

Bewaar de ongeopende flesjes of voorgevulde injectiespuiten bij kamertemperatuur, weg van warmte, vocht en direct licht. U kunt ook de gemengde oplossing bij kamertemperatuur op te slaan en kan gebruikt worden tot 24 uur. Gooi ongebruikte medicijnen na 24 uur.

Gooi gebruikte naalden in een harde, gesloten container die de naalden niet kan steken door. Houd deze container buiten bereik van kinderen en huisdieren.