dextrose intraveneus

Gebruikt Voor dextrose

Therapeutische klasse: Parenterale Solution

dextrose is alleen beschikbaar met een recept van uw arts.

Voordat u dextrose

Bij de beslissing om een ​​medicijn te gebruiken, moeten de risico’s van het geneesmiddel worden afgewogen tegen het goed zal doen. Dit is een beslissing die u en uw arts zal maken. Voor dextrose, moet het volgende worden overwogen

Vertel uw arts als u ooit een ongewone of allergische reactie op dextrose of andere geneesmiddelen hebben gehad. Vertel uw zorgverlener als u een andere soorten allergieën, zoals voor voedsel, kleurstoffen, conserveringsmiddelen, of dieren. Voor niet-receptplichtige producten, lees het etiket of de verpakking ingrediënten zorgvuldig.

Passende studies uitgevoerd tot op heden niet aangetoond pediatrische-specifieke problemen die het nut van dextrose injectie bij kinderen zou beperken.

Passende studies uitgevoerd tot op heden niet aangetoond geriatrische-specifieke problemen die het nut van dextrose injectie in de ouderen zou beperken. Echter, oudere patiënten meer kans op leeftijd gerelateerde lever-, nier- of hartproblemen, die een aanpassing van de dosering voor patiënten die dextrose injectie nodig hebben.

Er zijn geen adequate studies bij vrouwen voor het bepalen van zuigeling risico bij het gebruik van deze medicatie tijdens de borstvoeding. Weeg de potentiële voordelen tegen de mogelijke risico’s voordat u dit medicijn tijdens de borstvoeding.

Hoewel bepaalde geneesmiddelen niet samen helemaal gebruikt, in andere gevallen twee verschillende geneesmiddelen kunnen samen worden gebruikt, zelfs als een interactie optreden. In deze gevallen kan uw arts de dosering te veranderen, of andere voorzorgsmaatregelen nodig zijn. Vertel uw arts als u het nemen van eventuele andere recept of nonprescription (over-the-counter [OTC]) geneeskunde.

Bepaalde geneesmiddelen mogen niet gebruikt worden op of rond het tijdstip van het eten van voedsel of het eten van bepaalde soorten voedsel, aangezien interacties kunnen optreden. Gebruik van alcohol of tabak met bepaalde geneesmiddelen kunnen ook leiden tot interacties optreden. Bespreek met uw arts het gebruik van uw geneesmiddel met voedsel, alcohol of tabak.

Correct gebruik van dextrose

De aanwezigheid van andere medische problemen kunnen het gebruik van dextrose beïnvloeden. Zorg ervoor dat u uw arts als u nog andere medische problemen, vooral

Een verpleegkundige of andere opgeleide zorgverlener zal u dextrose in een ziekenhuis of kliniek setting. dextrose wordt gegeven via een naald geplaatst in één van uw aderen.

Het is zeer belangrijk dat uw arts controleert u of uw kind nauw samen om ervoor te zorgen dat dextrose goed werkt. Bloedonderzoek kan nodig zijn om te controleren op ongewenste effecten.

Samen met zijn nodig effecten, kan een geneesmiddel enige ongewenste effecten veroorzaken. Hoewel niet alle van deze bijwerkingen kunnen optreden, als ze optreden kunnen ze medische hulp nodig.

Neem contact op met uw arts of verpleegkundige onmiddellijk als een van de volgende bijwerkingen optreden

Andere bijwerkingen die niet in de lijst kan zich ook voordoen bij sommige patiënten. Als u nog andere effecten opmerkt, contact op met uw zorgverlener.

Beschikbaarheid Rx / OTC Rx en / of OTC

Zwangerschap Categorie C risico kan niet worden uitgesloten

CSA Schedule N geen gecontroleerde drug

Voedingssupplementen multivitamine, visolie, biotine, Lovaza, CoQ10, ascorbinezuur, calcium / vitamine d, co-enzym Q10, Probiotic Formula, omega-3 meervoudig onverzadigde vetzuren, zink, Caltrate 600 + D, Citracal + D, Metanx, alpha-lipoic zuur, pyridoxine, Osteo Bi-Flex

Voorzorgsmaatregelen tijdens het gebruik van dextrose

dextrose Side Effects

Dextrose (glucose)