diabinese

Therapeutische klasse: Hypoglycemic

Gebruikt Voor Diabinese

Chemische klasse: 1e generatie Sulfonylurea

Goede voeding is de eerste stap in het beheer van Type 2 diabetes, maar vaak medicijnen nodig. Chloorpropamide behoort tot een klasse van geneesmiddelen genaamd sulfonylureum. Het verhoogt de afgifte van insuline door de alvleesklier, die je lichaam winkel suiker helpt. Dit verlaagt ook het niveau van suiker in het bloed en herstelt de manier waarop je voedsel gebruiken om energie te maken.

Dit geneesmiddel is alleen verkrijgbaar met een recept van uw arts.

Bij de beslissing om een ​​medicijn te gebruiken, moeten de risico’s van het geneesmiddel worden afgewogen tegen het goed zal doen. Dit is een beslissing die u en uw arts zal maken. Voor dit geneesmiddel, moet het volgende worden overwogen

Vertel uw arts als u ooit een ongewone of allergische reactie op dit geneesmiddel of andere geneesmiddelen hebben gehad. Vertel uw zorgverlener als u een andere soorten allergieën, zoals voor voedsel, kleurstoffen, conserveringsmiddelen, of dieren. Voor niet-receptplichtige producten, lees het etiket of de verpakking ingrediënten zorgvuldig.

Passende studies zijn niet uitgevoerd naar de relatie van de leeftijd aan de gevolgen van chloorpropamide in de pediatrische populatie. De veiligheid en werkzaamheid zijn niet vastgesteld.

Hoewel passende studies over de relatie oud zijn om de effecten van chloorpropamide zijn niet uitgevoerd in de geriatrische populatie worden geriatrische-specifieke problemen niet verwacht dat het nut van chloorpropamide bij ouderen beperken. Echter, oudere patiënten meer kans op lever- of nierproblemen aan leeftijd gerelateerde, die een aanpassing van de dosering voor patiënten die chloorpropamide nodig hebben.

Voordat u Diabinese

Er zijn geen adequate studies bij vrouwen voor het bepalen van zuigeling risico bij het gebruik van deze medicatie tijdens de borstvoeding. Weeg de potentiële voordelen tegen de mogelijke risico’s voordat u dit medicijn tijdens de borstvoeding.

Hoewel bepaalde geneesmiddelen niet samen helemaal gebruikt, in andere gevallen twee verschillende geneesmiddelen kunnen samen worden gebruikt, zelfs als een interactie optreden. In deze gevallen kan uw arts de dosering te veranderen, of andere voorzorgsmaatregelen nodig zijn. Wanneer u dit geneesmiddel gebruikt, is het vooral belangrijk dat uw arts weten of u één van de onderstaande geneesmiddelen. De volgende interacties zijn geselecteerd op basis van hun mogelijke betekenis en zijn niet noodzakelijk allemaal inbegrepen.

Gebruik van dit geneesmiddel met een van de volgende geneesmiddelen wordt gewoonlijk niet aanbevolen, maar kan in sommige gevallen nodig. Als beide geneesmiddelen samen worden voorgeschreven, kan uw arts de dosering of hoe vaak u een of beide van de geneesmiddelen te gebruiken veranderen.

Het gebruik van dit geneesmiddel met een van de volgende geneesmiddelen kunnen een verhoogd risico op bepaalde bijwerkingen veroorzaken, maar het gebruik van beide geneesmiddelen kan de beste behandeling voor u zijn. Als beide geneesmiddelen samen worden voorgeschreven, kan uw arts de dosering of hoe vaak u een of beide van de geneesmiddelen te gebruiken veranderen.

Bepaalde geneesmiddelen mogen niet gebruikt worden op of rond het tijdstip van het eten van voedsel of het eten van bepaalde soorten voedsel, aangezien interacties kunnen optreden. Gebruik van alcohol of tabak met bepaalde geneesmiddelen kunnen ook leiden tot interacties optreden. De volgende interacties zijn geselecteerd op basis van hun mogelijke betekenis en zijn niet noodzakelijk allemaal inbegrepen.

Gebruik van dit geneesmiddel met een van de volgende is doorgaans niet aanbevolen, maar kan onvermijdelijk in sommige gevallen. Indien samen gebruikt, kan uw arts de dosis veranderen of hoe vaak u dit geneesmiddel gebruikt, of geeft u speciale instructies over het gebruik van voedsel, alcohol of tabak.

De aanwezigheid van andere medische problemen kunnen het gebruik van dit geneesmiddel beïnvloeden. Zorg ervoor dat u uw arts als u nog andere medische problemen, vooral

Volg de speciale maaltijd plan uw arts u gaf. Dit is het belangrijkste onderdeel van de controle van uw diabetes, en is noodzakelijk om het geneesmiddel goed werkt. Ook, regelmatig sporten en test voor suiker in uw bloed of urine zoals aangegeven.

U dient uw geneesmiddel elke ochtend bij het ontbijt.

De dosis van dit geneesmiddel zal verschillend zijn voor verschillende patiënten. Volg uw arts orders of de aanwijzingen op het etiket. De volgende informatie bevat alleen de gemiddelde doses van dit geneesmiddel. Als uw dosis is anders, doe het niet veranderen, tenzij uw arts u vertelt dat te doen.

De hoeveelheid geneesmiddel die u afhankelijk van de sterkte van het geneesmiddel. Ook het aantal doses u elke dag in te nemen, de toegestane tijd tussen de doses en de duur van het geneesmiddel in te nemen ben je afhankelijk van de medisch probleem waarvoor u gebruik van het geneesmiddel.

Als u een dosis van dit geneesmiddel, neem dan zo spoedig mogelijk. Echter, als het bijna tijd is voor uw volgende dosis, sla de gemiste dosis over en ga terug naar uw normale doseringsschema. Niet doses verdubbelen.

Bewaar het geneesmiddel in een afgesloten container bij kamertemperatuur, weg van warmte, vocht en direct licht. Vorstvrij bewaren.

Buiten het bereik van kinderen.

Bewaar geen verouderde medicijnen of medicijnen niet meer nodig.

Vraag uw zorgverlener hoe je zou moeten ontdoen van alle medicijnen die u niet gebruikt.

Het is zeer belangrijk dat uw arts uw vooruitgang te controleren op regelmatige bezoeken. Hierdoor kan uw arts om te zien of het medicijn goed werkt en om te beslissen of u moet blijven om het te nemen. Bloed- en urinetests kan nodig zijn om te controleren op ongewenste effecten.

Het is zeer belangrijk om zorgvuldig te volgen instructies van uw zorgteam over

Correct gebruik van Diabinese

Neem contact op met uw arts meteen als u beginnen met pijn op de borst of ongemak, misselijkheid, pijn of ongemak in de armen, kaak, rug of nek, kortademigheid, zweten, of braken tijdens het gebruik van dit geneesmiddel. Dit kunnen symptomen van een ernstig hartprobleem, met inbegrip van een hartaanval.

Chloorpropamide kan hypoglykemie (lage bloedsuikerspiegel) veroorzaken. Dit kan echter ook optreden als je vertraging of een maaltijd of snack, alcohol drinken, meer bewegen dan normaal, kan niet eten vanwege misselijkheid of braken, bepaalde geneesmiddelen, of neem chloorpropamide met een ander type diabetes geneeskunde. De symptomen van een lage bloedsuikerspiegel moeten worden behandeld voordat ze leiden tot bewusteloosheid (flauwvallen). Verschillende mensen voelen zich verschillende symptomen van een lage bloedsuikerspiegel. Het is belangrijk dat je leert welke symptomen van een lage bloedsuikerspiegel heb je meestal, dus je kan het snel behandelen.

Symptomen van een lage bloedsuikerspiegel onder meer angst, gedrag te veranderen lijkt op dronkenschap, wazig zien, koud zweet, verwardheid, koele, bleke huid, moeite met denken, slaperigheid, extreme honger, snelle hartslag, hoofdpijn (voortgezette), misselijkheid, nervositeit, nachtmerries , onrustig slapen, trillen, onduidelijke spraak, of ongewone vermoeidheid of zwakte.

Als de symptomen van een lage bloedsuikerspiegel ontstaan, eet glucose tabletten of gel, glucosestroop, honing, of suikerklontjes, of drinken vruchtensap, non-dieet frisdrank of suiker opgelost in water. Controleer ook uw bloed te lage bloedsuikerspiegel. Glucagon wordt gebruikt in noodgevallen als ernstige symptomen, zoals epileptische aanvallen (convulsies) of bewusteloosheid optreden. Heeft u een glucagon kit beschikbaar, samen met een spuit of naald, en weet hoe het te gebruiken. De leden van uw huishouden moet ook weten hoe het te gebruiken.

Geen andere medicijnen niet innemen, tenzij ze hebben met uw arts besproken. Dit is inclusief recept of nonprescription (over-the-counter [OTC]) geneesmiddelen en kruiden of vitaminesupplementen.

Samen met zijn nodig effecten, kan een geneesmiddel enige ongewenste effecten veroorzaken. Hoewel niet alle van deze bijwerkingen kunnen optreden, als ze optreden kunnen ze medische hulp nodig.

Neem contact op met uw arts onmiddellijk als één van de volgende bijwerkingen optreden

Sommige bijwerkingen kunnen optreden die meestal geen directe medische zorg nodig hebben. Deze bijwerkingen kunnen verdwijnen tijdens de behandeling als uw lichaam zich aanpast aan het geneesmiddel. Ook kan uw zorgverlener in staat zijn om u te vertellen over manieren om te voorkomen of te verminderen een aantal van deze bijwerkingen. Neem contact op met uw zorgverlener als één van de volgende bijwerkingen blijven of hinderlijk zijn of als u vragen heeft over hen

Voorzorgsmaatregelen tijdens het gebruik van Diabinese

Andere bijwerkingen die niet in de lijst kan zich ook voordoen bij sommige patiënten. Als u nog andere effecten opmerkt, contact op met uw zorgverlener.

alleen de beschikbaarheid Rx Recept

Zwangerschap Categorie C risico kan niet worden uitgesloten

CSA Schedule N geen gecontroleerde drug

Goedkeuring Geschiedeniskalender Drug geschiedenis aan de FDA

Diabinese Side Effects

Diabinese (chloorpropamide)

Diabetes type 2 metformine, insuline aspart, glipizide, Januvia, glimepiride, Victoza, Lantus, glyburide, pioglitazon, Invokana, Tradjenta, Glucophage, Janumet, Actos, Levemir, Novolog, Humalog, Amaryl, Farxiga, Onglyza, Welchol, Glucotrol, Trulicity sitagliptine, Bydureon

 of gaat u lid worden van de Diabinese steungroep te verbinden met anderen die dezelfde interesses hebben.