diagnose – Lewy body dementie

Neurologische en lichamelijk onderzoek

Beoordeling van de mentale vaardigheden

Een diagnose van Lewy body dementie is een geleidelijke afname in vermogen om te denken, en twee van de volgende

Eén of meer van de volgende functies te ondersteunen een Lewy body dementie diagnose

Geen enkele test kan Lewy body dementie diagnosticeren. In plaats daarvan, artsen de diagnose van uw conditie door middel van het uitsluiten van andere aandoeningen die soortgelijke symptomen kunnen veroorzaken. Tests kunnen omvatten

Uw arts kan controleren op tekenen van de ziekte van Parkinson, beroerte, tumoren of andere aandoeningen die de hersenen en fysiek functioneren beïnvloeden. Het neurologisch onderzoek kan testen

Bloedtesten

Een korte vorm van deze test, die je geheugen en denken vaardigheden beoordeelt, kan worden gedaan in minder dan 10 minuten in het kantoor van uw arts. Het is niet algemeen bruikbaar te onderscheiden Lewy body dementie van Alzheimer dementie maar kan aangeven. Langere testen kan enkele uren duren, maar helpen identificeren Lewy body dementie.

Uw arts zal uw testresultaten vergelijken met die van mensen van dezelfde leeftijd en opleidingsniveau. Dit kan helpen onderscheiden normaal uit abnormale cognitieve veroudering, en kunnen helpen bij de diagnose van de aandoening.

Deze kunnen uitsluiten fysieke problemen die de hersenfunctie kunnen beïnvloeden, zoals vitamine B-12-deficiëntie of een traag werkende schildklier.

Uw arts kan een MRI, PET en CT-scan te bestellen tot een beroerte of bloeden te identificeren en uit te sluiten de mogelijkheid van een tumor. Terwijl dementie zijn gediagnosticeerd op basis van de anamnese en lichamelijk onderzoek, kunnen bepaalde functies op imaging studies suggereren verschillende vormen van dementie, zoals Alzheimer of Lewy body dementie.

Uw arts kan een slaap evaluatie om te controleren voor de REM-slaap gedragsstoornis of een autonome functie test om te zoeken naar tekenen van de hartslag en de bloeddruk instabiliteit.

hersenscans

in Rochester, Minnesota, gelederen nr 1 voor neurologie en neurochirurgie in de VS News & World Report Best Ziekenhuizen rankings. in Scottsdale, Arizona, en in Jacksonville, Florida, worden gerangschikt onder de beste ziekenhuizen voor neurologie en neurochirurgie in het Amerikaanse News & World Report. behoort ook tot de Best Children’s ziekenhuizen voor neurologie en neurochirurgie.

is erkend als de beste Neurologie en Neurochirurgie ziekenhuis in de natie voor 2015-2016.