Diflucan

Gebruikt Voor Diflucan

Therapeutische klasse: Antifungale

Chemische Klasse: Triazole

Fluconazol wordt ook gebruikt om candidiasis bij patiënten die beenmergtransplantatie die kanker of bestraling behandeling voorkomen.

Dit geneesmiddel is alleen verkrijgbaar met een recept van uw arts.

Bij de beslissing om een ​​medicijn te gebruiken, moeten de risico’s van het geneesmiddel worden afgewogen tegen het goed zal doen. Dit is een beslissing die u en uw arts zal maken. Voor dit geneesmiddel, moet het volgende worden overwogen

Vertel uw arts als u ooit een ongewone of allergische reactie op dit geneesmiddel of andere geneesmiddelen hebben gehad. Vertel uw zorgverlener als u een andere soorten allergieën, zoals voor voedsel, kleurstoffen, conserveringsmiddelen, of dieren. Voor niet-receptplichtige producten, lees het etiket of de verpakking ingrediënten zorgvuldig.

Passende studies uitgevoerd tot op heden niet aangetoond pediatrische-specifieke problemen die zouden het nut van fluconazol bij kinderen van 6 maanden tot 13 jaar te beperken. Echter, de veiligheid en werkzaamheid zijn niet vastgesteld bij kinderen jonger dan 6 maanden oud.

Voordat u Diflucan

Passende studies uitgevoerd tot op heden niet aangetoond geriatrische-specifieke problemen die het nut van fluconazol bij ouderen zou beperken. Echter, oudere patiënten meer kans op leeftijd gerelateerde nierproblemen, die een aanpassing van de dosering voor patiënten die fluconazol nodig hebben.

Studies bij vrouwen wijzen erop dat deze medicatie vormt een minimaal risico voor de zuigeling bij gebruik tijdens het geven van borstvoeding.

Hoewel bepaalde geneesmiddelen niet samen helemaal gebruikt, in andere gevallen twee verschillende geneesmiddelen kunnen samen worden gebruikt, zelfs als een interactie optreden. In deze gevallen kan uw arts de dosering te veranderen, of andere voorzorgsmaatregelen nodig zijn. Wanneer u dit geneesmiddel gebruikt, is het vooral belangrijk dat uw arts weten of u één van de onderstaande geneesmiddelen. De volgende interacties zijn geselecteerd op basis van hun mogelijke betekenis en zijn niet noodzakelijk allemaal inbegrepen.

Het gebruik van dit geneesmiddel met een van de volgende geneesmiddelen wordt niet aanbevolen. Uw arts kan besluiten om u te behandelen met deze medicatie of wijzigen enkele van de andere geneesmiddelen die u neemt.

Gebruik van dit geneesmiddel met een van de volgende geneesmiddelen wordt gewoonlijk niet aanbevolen, maar kan in sommige gevallen nodig. Als beide geneesmiddelen samen worden voorgeschreven, kan uw arts de dosering of hoe vaak u een of beide van de geneesmiddelen te gebruiken veranderen.

Het gebruik van dit geneesmiddel met een van de volgende geneesmiddelen kunnen een verhoogd risico op bepaalde bijwerkingen veroorzaken, maar het gebruik van beide geneesmiddelen kan de beste behandeling voor u zijn. Als beide geneesmiddelen samen worden voorgeschreven, kan uw arts de dosering of hoe vaak u een of beide van de geneesmiddelen te gebruiken veranderen.

Bepaalde geneesmiddelen mogen niet gebruikt worden op of rond het tijdstip van het eten van voedsel of het eten van bepaalde soorten voedsel, aangezien interacties kunnen optreden. Gebruik van alcohol of tabak met bepaalde geneesmiddelen kunnen ook leiden tot interacties optreden. Bespreek met uw arts het gebruik van uw geneesmiddel met voedsel, alcohol of tabak.

De aanwezigheid van andere medische problemen kunnen het gebruik van dit geneesmiddel beïnvloeden. Zorg ervoor dat u uw arts als u nog andere medische problemen, vooral

Dit gedeelte bevat informatie over het juiste gebruik van een aantal producten die fluconazol bevatten. Het kan niet specifiek Diflucan zijn. Gelieve te lezen met zorg.

Neem dit geneesmiddel precies zoals voorgeschreven door uw arts. Neem niet meer van te nemen, hoeft het niet meer vaak, en neem het niet voor een langere tijd dan uw dokter besteld. Om dit te doen kan de kans op bijwerkingen verhogen.

Houd het gebruik van dit geneesmiddel voor de volledige behandeling tijd, zelfs als u zich beter na de eerste paar doses voelen. Uw infectie kan niet opruimen als je stopt met het gebruik van het geneesmiddel te snel.

U kunt dit geneesmiddel met of zonder voedsel.

Schud de drank goed voor elk gebruik. Meet het geneesmiddel met een gemarkeerde maatlepel, orale spuit, of medicijnen beker. Het gemiddelde huishouden theelepel mag nooit aan de juiste hoeveelheid vloeistof.

De dosis van dit geneesmiddel zal verschillend zijn voor verschillende patiënten. Volg uw arts orders of de aanwijzingen op het etiket. De volgende informatie bevat alleen de gemiddelde doses van dit geneesmiddel. Als uw dosis is anders, doe het niet veranderen, tenzij uw arts u vertelt dat te doen.

De hoeveelheid geneesmiddel die u afhankelijk van de sterkte van het geneesmiddel. Ook het aantal doses u elke dag in te nemen, de toegestane tijd tussen de doses en de duur van het geneesmiddel in te nemen ben je afhankelijk van de medisch probleem waarvoor u gebruik van het geneesmiddel.

Als u een dosis van dit geneesmiddel, neem dan zo spoedig mogelijk. Echter, als het bijna tijd is voor uw volgende dosis, sla de gemiste dosis over en ga terug naar uw normale doseringsschema. Niet doses verdubbelen.

Buiten het bereik van kinderen.

Bewaar geen verouderde medicijnen of medicijnen niet meer nodig.

Correct gebruik van fluconazol

Vraag uw zorgverlener hoe je zou moeten ontdoen van alle medicijnen die u niet gebruikt.

Bewaar het geneesmiddel in een afgesloten container bij kamertemperatuur, weg van warmte, vocht en direct licht. Vorstvrij bewaren.

De gemengde drank moet in de koelkast of bij kamertemperatuur gehouden en binnen 14 dagen. Niet bevriezen.

Het is zeer belangrijk dat uw arts controleert de voortgang van u of uw kind op regelmatige bezoeken aan ervoor te zorgen dat dit medicijn goed werkt. Bloedonderzoek kan nodig zijn om te controleren op ongewenste effecten.

Als uw of uw kind symptomen niet verbeteren of als ze erger worden, contact op met uw arts. Blijf dit geneesmiddel innemen zoals voorgeschreven.

U of uw kind mag niet gebruiken astemizol (Hismanal®), cisapride (Propulsid®), erytromycine (Ery-Tab®), pimozide (Orap®), kinidine (Cardioquin®), of terfenadine (Seldane®) tijdens het gebruik van dit geneesmiddel het risico van ongewenste bijwerkingen.

Het gebruik van dit geneesmiddel voor een lange tijd of het gebruik van te veel tijdens de zwangerschap (vooral tijdens het eerste trimester) zijn kan uw ongeboren kind schaden. Gebruik een effectieve vorm van anticonceptie uit om zwanger te houden. Als u denkt dat u zwanger bent geworden tijdens het gebruik van dit geneesmiddel, raadpleeg dan uw arts meteen.

Dit geneesmiddel kan zelden leiden tot ernstige leverproblemen. Neem contact op met uw arts meteen als u of uw kind met meer dan één van deze symptomen: buik- of maagpijn of tederheid, klei-gekleurde ontlasting, donkere urine, verminderde eetlust, koorts, hoofdpijn, jeuk, verlies van eetlust, misselijkheid en braken, huiduitslag, zwelling van de voeten of onderbenen, ongewone vermoeidheid of zwakte, of gele ogen of huid.

Voorzorgsmaatregelen tijdens het gebruik van Diflucan

Dit geneesmiddel kan zelden leiden tot een ernstige vorm van een allergische reactie genaamd anafylaxie. Anafylaxie kan levensbedreigend zijn en vereist onmiddellijke medische aandacht. Bel uw arts meteen als u of uw kind een uitslag, jeuk, huiduitslag, heesheid, moeite met ademhalen, moeite met slikken, of zwelling van uw handen, gezicht of de mond tijdens het gebruik van dit geneesmiddel te hebben.

Ernstige huidreacties kunnen optreden bij bepaalde mensen tijdens de behandeling met dit geneesmiddel. Neem contact op met uw arts meteen als u of uw kind start met een huiduitslag, jeuk, of enige andere veranderingen van de huid tijdens het gebruik van dit geneesmiddel.

Neem contact op met uw arts meteen als u eventuele wijzigingen in uw hartritme te hebben. Je zou duizelig of flauw, of je kan een snelle, beukende, of onregelmatige hartslag hebben. Zorg ervoor dat uw arts op de hoogte als u of iemand in uw familie ooit een hartritme probleem heeft gehad, zoals QT-verlenging.

Dit geneesmiddel kan ertoe leiden dat sommige mensen duizelig, slaperig of minder alert zijn dan ze normaal geworden. Zorg dat u weet hoe u reageert op dit geneesmiddel voordat u gaat rijden, gebruik van machines, of iets anders die gevaarlijk kunnen zijn als u zich duizelig of niet alert zijn te doen.

Geen andere medicijnen niet innemen, tenzij ze hebben met uw arts besproken. Dit is inclusief recept of nonprescription (over-the-counter [OTC]) geneesmiddelen en kruiden of vitaminesupplementen.

Samen met zijn nodig effecten, kan een geneesmiddel enige ongewenste effecten veroorzaken. Hoewel niet alle van deze bijwerkingen kunnen optreden, als ze optreden kunnen ze medische hulp nodig.

Neem contact op met uw arts onmiddellijk als één van de volgende bijwerkingen optreden

Diflucan Side Effects

Diflucan (fluconazol)

Get noodsituaties helpen onmiddellijk als een van de volgende symptomen van overdosering optreden

Sommige bijwerkingen kunnen optreden die meestal geen directe medische zorg nodig hebben. Deze bijwerkingen kunnen verdwijnen tijdens de behandeling als uw lichaam zich aanpast aan het geneesmiddel. Ook kan uw zorgverlener in staat zijn om u te vertellen over manieren om te voorkomen of te verminderen een aantal van deze bijwerkingen. Neem contact op met uw zorgverlener als één van de volgende bijwerkingen blijven of hinderlijk zijn of als u vragen heeft over hen

Andere bijwerkingen die niet in de lijst kan zich ook voordoen bij sommige patiënten. Als u nog andere effecten opmerkt, contact op met uw zorgverlener.

alleen de beschikbaarheid Rx Recept

Zwangerschap Categorie Meerdere Risico afhankelijk van gebruik

CSA Schedule N geen gecontroleerde drug

Goedkeuring Geschiedeniskalender Drug geschiedenis aan de FDA

Vaginale schimmelinfectie fluconazol, nystatine actueel, clotrimazol actueel, Acidophilus, miconazol actueel, Lactobacillus acidophilus

Candida urineweginfectie fluconazol, itraconazol, amfotericine b, Amphocin, Sporanox, flucytosine

Spruw fluconazol, nystatine, clotrimazol, Acidophilus, miconazol

Candidemia fluconazol, itraconazol, amfotericine B, voriconazol, Amphocin, Sporanox