disulfiram (oraal) het juiste gebruik

doseren

opslagruimte

Naast de dranken, is alcohol gevonden in veel andere producten. Het lezen van de lijst van ingrediƫnten voor levensmiddelen en andere producten alvorens ze te gebruiken zal u helpen om alcohol te vermijden. Gebruik geen alcohol bevattende voedingsmiddelen zoals sauzen en azijn.

Voordat u de eerste dosis van dit geneesmiddel in te nemen, zorg ervoor dat je geen alcoholische drank of alcohol bevattend product of medicijnen (bijvoorbeeld, tonics, elixers, en hoesten siropen) in de afgelopen 12 uur genomen. Als u niet zeker bent over het alcoholgehalte van de geneesmiddelen die u hebt ingenomen, raadpleeg dan uw zorgverlener.

Neem dit geneesmiddel elke dag zoals voorgeschreven door uw arts. Het geneesmiddel wordt meestal elke ochtend genomen. Echter, als het maakt je slaperig, vraag dan uw arts als je het kan nemen voor het slapen gaan in plaats.

De dosis van dit geneesmiddel zal verschillend zijn voor verschillende patiƫnten. Volg uw arts orders of de aanwijzingen op het etiket. De volgende informatie bevat alleen de gemiddelde doses van dit geneesmiddel. Als uw dosis is anders, doe het niet veranderen, tenzij uw arts u vertelt dat te doen.

De hoeveelheid geneesmiddel die u afhankelijk van de sterkte van het geneesmiddel. Ook het aantal doses u elke dag in te nemen, de toegestane tijd tussen de doses en de duur van het geneesmiddel in te nemen ben je afhankelijk van de medisch probleem waarvoor u gebruik van het geneesmiddel.

Bewaar het geneesmiddel in een afgesloten container bij kamertemperatuur, weg van warmte, vocht en direct licht. Vorstvrij bewaren.

Buiten het bereik van kinderen.

Bewaar geen verouderde medicijnen of medicijnen niet meer nodig.