disulfiram

Disulfiram mogen nooit worden toegediend aan een patiënt als hij in een toestand van alcoholintoxicatie of zonder zijn kennis. De arts dient familieleden dienovereenkomstig te instrueren.

Gebruikt Voor disulfiram

Therapeutische klasse: Ethanol Dependency

Disulfiram is alleen beschikbaar met een recept van uw arts.

Bij de beslissing om een ​​medicijn te gebruiken, moeten de risico’s van het geneesmiddel worden afgewogen tegen het goed zal doen. Dit is een beslissing die u en uw arts zal maken. Voor disulfiram, moet het volgende worden overwogen

Vertel uw arts als u ooit een ongewone of allergische reactie op disulfiram of andere geneesmiddelen hebben gehad. Vertel uw zorgverlener als u een andere soorten allergieën, zoals voor voedsel, kleurstoffen, conserveringsmiddelen, of dieren. Voor niet-receptplichtige producten, lees het etiket of de verpakking ingrediënten zorgvuldig.

Studies over disulfiram zijn gedaan bij volwassen patiënten, en er is geen specifieke informatie vergelijken gebruik van disulfiram bij kinderen gebruik in andere leeftijdsgroepen.

Veel geneesmiddelen zijn niet specifiek onderzocht bij oudere mensen. Daarom kan het niet bekend of ze werken precies dezelfde manier in jongere volwassenen of indien zij veroorzaken verschillende bijwerkingen of problemen bij ouderen. Er is geen specifieke informatie vergelijken gebruik van disulfiram bij ouderen gebruik in andere leeftijdsgroepen.

Er zijn geen adequate studies bij vrouwen voor het bepalen van zuigeling risico bij het gebruik van deze medicatie tijdens de borstvoeding. Weeg de potentiële voordelen tegen de mogelijke risico’s voordat u dit medicijn tijdens de borstvoeding.

Voordat u disulfiram

Hoewel bepaalde geneesmiddelen niet samen helemaal gebruikt, in andere gevallen twee verschillende geneesmiddelen kunnen samen worden gebruikt, zelfs als een interactie optreden. In deze gevallen kan uw arts de dosering te veranderen, of andere voorzorgsmaatregelen nodig zijn. Als u het nemen van disulfiram, is het vooral belangrijk dat uw arts weten of u één van de onderstaande geneesmiddelen. De volgende interacties zijn geselecteerd op basis van hun mogelijke betekenis en zijn niet noodzakelijk allemaal inbegrepen.

Het gebruik van disulfiram met een van de volgende geneesmiddelen wordt niet aanbevolen. Uw arts kan besluiten om u te behandelen met deze medicatie of wijzigen enkele van de andere geneesmiddelen die u neemt.

Disulfiram gebruikt met een van de volgende geneesmiddelen wordt gewoonlijk niet aanbevolen, maar kan in sommige gevallen nodig. Als beide geneesmiddelen samen worden voorgeschreven, kan uw arts de dosering of hoe vaak u een of beide van de geneesmiddelen te gebruiken veranderen.

Het gebruik van disulfiram met een van de volgende geneesmiddelen kunnen een verhoogd risico op bepaalde bijwerkingen veroorzaken, maar het gebruik van beide geneesmiddelen kan de beste behandeling voor u zijn. Als beide geneesmiddelen samen worden voorgeschreven, kan uw arts de dosering of hoe vaak u een of beide van de geneesmiddelen te gebruiken veranderen.

Bepaalde geneesmiddelen mogen niet gebruikt worden op of rond het tijdstip van het eten van voedsel of het eten van bepaalde soorten voedsel, aangezien interacties kunnen optreden. Gebruik van alcohol of tabak met bepaalde geneesmiddelen kunnen ook leiden tot interacties optreden. De volgende interacties zijn geselecteerd op basis van hun mogelijke betekenis en zijn niet noodzakelijk allemaal inbegrepen.

Het gebruik van disulfiram met een van de volgende is niet aan te raden. Uw arts kan besluiten om u te behandelen met deze medicatie, veranderen een aantal van de andere geneesmiddelen die u neemt, of geeft u speciale instructies over het gebruik van voedsel, alcohol of tabak.

De aanwezigheid van andere medische problemen kunnen het gebruik van disulfiram beïnvloeden. Zorg ervoor dat u uw arts als u nog andere medische problemen, vooral

Naast de dranken, is alcohol gevonden in veel andere producten. Het lezen van de lijst van ingrediënten voor levensmiddelen en andere producten alvorens ze te gebruiken zal u helpen om alcohol te vermijden. Gebruik geen alcohol bevattende voedingsmiddelen zoals sauzen en azijn.

Voordat u de eerste dosis disulfiram nemen, zorg ervoor dat je geen alcoholische drank of alcohol bevattend product of medicijnen (bijvoorbeeld, tonics, elixers, en hoesten siropen) in de afgelopen 12 uur genomen. Als u niet zeker bent over het alcoholgehalte van de geneesmiddelen die u hebt ingenomen, raadpleeg dan uw zorgverlener.

Neem disulfiram elke dag zoals voorgeschreven door uw arts. Het geneesmiddel wordt meestal elke ochtend genomen. Echter, als het maakt je slaperig, vraag dan uw arts als je het kan nemen voor het slapen gaan in plaats.

De dosis disulfiram zal verschillend zijn voor verschillende patiënten. Volg uw arts orders of de aanwijzingen op het etiket. De volgende informatie omvat alleen de gemiddelde doses van disulfiram. Als uw dosis is anders, doe het niet veranderen, tenzij uw arts u vertelt dat te doen.

De hoeveelheid geneesmiddel die u afhankelijk van de sterkte van het geneesmiddel. Ook het aantal doses u elke dag in te nemen, de toegestane tijd tussen de doses en de duur van het geneesmiddel in te nemen ben je afhankelijk van de medisch probleem waarvoor u gebruik van het geneesmiddel.

Bewaar het geneesmiddel in een afgesloten container bij kamertemperatuur, weg van warmte, vocht en direct licht. Vorstvrij bewaren.

Buiten het bereik van kinderen.

Bewaar geen verouderde medicijnen of medicijnen niet meer nodig.

Drink geen alcohol, zelfs kleine hoeveelheden, terwijl u disulfiram en gedurende 14 dagen na het stoppen met het, omdat de alcohol je erg ziek kunnen maken. Naast de dranken, is alcohol gevonden in veel andere producten. Het lezen van de lijst van ingrediënten voor levensmiddelen en andere producten alvorens ze te gebruiken zal u helpen om alcohol te vermijden. U kunt ook alcohol als je vermijden

Neem contact op met uw arts als u vragen hebt.

Sommige van de symptomen die kunnen optreden als u tijdens het gebruik van disulfiram geen alcohol gebruiken

Correct gebruik van disulfiram

Deze symptomen worden zolang er geen alcohol meer in het systeem, van 30 minuten tot enkele uren duren. In zeldzame gevallen, als u een ernstige reactie of een voldoende grote hoeveelheid alcohol, een hartaanval, bewusteloosheid, convulsies (aanvallen), en de dood hebben kunnen voorkomen.

Uw arts kan vragen om een ​​identificatiekaart waarin staat dat u gebruik maakt van disulfiram dragen. Deze kaart moet de symptomen het meest waarschijnlijk optreden als alcohol wordt genomen, en de dokter, kliniek of het ziekenhuis een lijst van te contacteren in geval van nood. Deze kaarten zijn verkrijgbaar bij de fabrikant. Vraag uw zorgverlener als u vragen hebt over dit.

Als u zal nemen disulfiram voor een langere periode (bijvoorbeeld enkele maanden op een moment), uw arts moet je vooruitgang te controleren op regelmatige bezoeken.

Voor het kopen van of het gebruik van vloeibare recept of nonprescription geneeskunde, contact op met uw apotheker te zien of het geen alcohol bevat.

disulfiram kan ertoe leiden dat sommige mensen slaperig of minder alert zijn dan ze normaal geworden. Als dit gebeurt, mag u niet autorijden, machines bedienen, of iets anders die gevaarlijk kunnen zijn als je niet alert doen.

Disulfiram zal toevoegen aan de gevolgen van andere kalmeringsmiddelen CNS (geneesmiddelen die vertragen het zenuwstelsel, mogelijk veroorzaakt slaperigheid). Enkele voorbeelden van CNS depressiva zijn antihistaminica of medicijnen voor hooikoorts, andere allergieën of verkoudheid, sedativa, tranquillizers, of slapen geneeskunde; recept pijnstillers of verdovende middelen, barbituraten, geneeskunde voor epileptische aanvallen, spierverslappers, of anesthetica, waaronder een aantal tandheelkundige anesthetica. Neem contact op met uw arts voordat u een van de bovenstaande terwijl u disulfiram.

Samen met zijn nodig effecten, kan een geneesmiddel enige ongewenste effecten veroorzaken. Hoewel niet alle van deze bijwerkingen kunnen optreden, als ze optreden kunnen ze medische hulp nodig.

Neem contact op met uw arts zo spoedig mogelijk als een van de volgende bijwerkingen optreden

Voorzorgsmaatregelen tijdens het gebruik van disulfiram

Sommige bijwerkingen kunnen optreden die meestal geen directe medische zorg nodig hebben. Deze bijwerkingen kunnen verdwijnen tijdens de behandeling als uw lichaam zich aanpast aan het geneesmiddel. Ook kan uw zorgverlener in staat zijn om u te vertellen over manieren om te voorkomen of te verminderen een aantal van deze bijwerkingen. Neem contact op met uw zorgverlener als één van de volgende bijwerkingen blijven of hinderlijk zijn of als u vragen heeft over hen

Andere bijwerkingen die niet in de lijst kan zich ook voordoen bij sommige patiënten. Als u nog andere effecten opmerkt, contact op met uw zorgverlener.

alleen de beschikbaarheid Rx Recept

Zwangerschap Categorie C risico kan niet worden uitgesloten

CSA Schedule N geen gecontroleerde drug

disulfiram Side Effects

disulfiram

Goedkeuring Geschiedeniskalender Drug geschiedenis aan de FDA

Alcohol Dependence naltrexon, Vivitrol, Antabuse, Campral, Revia, acamprosate