divigel transdermale

Oestrogenen verhogen het risico van endometriumkanker; controleren op abnormale vaginale bloeden. Oestrogenen met of zonder progestinen niet worden gebruikt voor de preventie van hart- en vaatziekten of dementie. Verhoogd risico op een hartinfarct, beroerte, invasieve borstkanker, longembolie en diepe veneuze trombose bij postmenopauzale vrouwen (50 tot 79 jaar oud) gemeld. Een verhoogd risico op mogelijke dementie bij postmenopauzale vrouwen 65 jaar of ouder is ook beschreven. Oestrogenen, met of zonder progestagenen, moeten worden voorgeschreven bij de laagste effectieve dosis en voor de kortst mogelijke duur in overeenstemming is met de behandeling doelen en risico’s voor de individuele vrouw.

Ongehinderd oestrogenen verhogen het risico van endometriale kanker. Het toevoegen van een progestageen het risico op endometriale hyperplasie, die een voorloper van endometriumkanker kan verminderen. Diagnostische maatregelen moeten worden genomen om uit te sluiten maligniteit bij postmenopauzale vrouwen met gediagnosticeerde aanhoudende of terugkerende abnormale genitale bloeden. Oestrogenen met of zonder progestinen niet worden gebruikt voor de preventie van hart- en vaatziekten of dementie. Verhoogd risico op beroerte en diepe veneuze trombose bij postmenopauzale vrouwen (50-79 jaar) gebruik van alleen oestrogeen gemeld. Verhoogd risico op een hartinfarct, beroerte, invasieve borstkanker, longembolie en diepe veneuze trombose bij postmenopauzale vrouwen (50-79 jaar) gebruik van oestrogenen in combinatie met progestinen gemeld. Een verhoogd risico op mogelijke dementie bij postmenopauzale vrouwen 65 jaar of ouder is ook gerapporteerd bij vrouwen die alleen oestrogeen of oestrogeen in combinatie met progestinen. Risico’s moeten worden aangenomen vergelijkbaar voor andere doses, combinaties en toedieningsvormen van oestrogenen en progestinen zijn. Oestrogenen, met of zonder progestagenen, moeten worden voorgeschreven bij de laagste effectieve dosis en voor de kortst mogelijke duur. Borst ontluikende en de borst massa’s in prepuberale vrouwen en gynaecomastie en borstkanker massa’s in prepuberale mannen zijn gemeld na onbedoelde secundaire blootstelling. Patiënten moeten zich strikt houden aan aanbevolen gebruiksaanwijzing.

Gebruikt Voor Divigel

Therapeutische klasse: Endocriene-Metabolic Agent

Farmacologische klasse: Oestrogeen

Estradiol is een oestrogeen hormoon. Het hormoon van de patch, gel, en nevel wordt geabsorbeerd door uw huid in je lichaam. Het werkt door het voorkomen van symptomen, zoals gevoel van warmte in het gezicht, de hals en de borst, of plotselinge sterke gevoelens van warmte en zweten (opvliegers) bij vrouwen tijdens de menopauze.

Dit geneesmiddel is alleen verkrijgbaar met een recept van uw arts.

Bij de beslissing om een ​​medicijn te gebruiken, moeten de risico’s van het geneesmiddel worden afgewogen tegen het goed zal doen. Dit is een beslissing die u en uw arts zal maken. Voor dit geneesmiddel, moet het volgende worden overwogen

Voordat u Divigel

Vertel uw arts als u ooit een ongewone of allergische reactie op dit geneesmiddel of andere geneesmiddelen hebben gehad. Vertel uw zorgverlener als u een andere soorten allergieën, zoals voor voedsel, kleurstoffen, conserveringsmiddelen, of dieren. Voor niet-receptplichtige producten, lees het etiket of de verpakking ingrediënten zorgvuldig.

Het gebruik van estradiol transdermale patch, gel en spray is niet in de pediatrische populatie aangegeven. De veiligheid en werkzaamheid zijn niet vastgesteld.

Hoewel passende studies over de relatie oud zijn om de effecten van oestradiol transdermale pleister, gel en nevel zijn niet uitgevoerd in de geriatrische populatie werden geen geriatrische-problemen gedocumenteerd tot dusver. Echter, oudere patiënten meer kans op borstkanker, beroerte of dementie, wat voorzichtigheid bij patiënten die estradiol transdermale patch, gel en spuiten nodig hebben.

Studies suggereren dat deze medicatie de melkproductie of de samenstelling kunnen veranderen. Als alternatief voor deze medicatie wordt voorgeschreven, moet u het kind op bijwerkingen en adequate inname van melk te controleren.

Hoewel bepaalde geneesmiddelen niet samen helemaal gebruikt, in andere gevallen twee verschillende geneesmiddelen kunnen samen worden gebruikt, zelfs als een interactie optreden. In deze gevallen kan uw arts de dosering te veranderen, of andere voorzorgsmaatregelen nodig zijn. Wanneer u dit geneesmiddel gebruikt, is het vooral belangrijk dat uw arts weten of u één van de onderstaande geneesmiddelen. De volgende interacties zijn geselecteerd op basis van hun mogelijke betekenis en zijn niet noodzakelijk allemaal inbegrepen.

Het gebruik van dit geneesmiddel met een van de volgende geneesmiddelen wordt niet aanbevolen. Uw arts kan besluiten om u te behandelen met deze medicatie of wijzigen enkele van de andere geneesmiddelen die u neemt.

Gebruik van dit geneesmiddel met een van de volgende geneesmiddelen wordt gewoonlijk niet aanbevolen, maar kan in sommige gevallen nodig. Als beide geneesmiddelen samen worden voorgeschreven, kan uw arts de dosering of hoe vaak u een of beide van de geneesmiddelen te gebruiken veranderen.

Het gebruik van dit geneesmiddel met een van de volgende geneesmiddelen kunnen een verhoogd risico op bepaalde bijwerkingen veroorzaken, maar het gebruik van beide geneesmiddelen kan de beste behandeling voor u zijn. Als beide geneesmiddelen samen worden voorgeschreven, kan uw arts de dosering of hoe vaak u een of beide van de geneesmiddelen te gebruiken veranderen.

Bepaalde geneesmiddelen mogen niet gebruikt worden op of rond het tijdstip van het eten van voedsel of het eten van bepaalde soorten voedsel, aangezien interacties kunnen optreden. Gebruik van alcohol of tabak met bepaalde geneesmiddelen kunnen ook leiden tot interacties optreden. De volgende interacties zijn geselecteerd op basis van hun mogelijke betekenis en zijn niet noodzakelijk allemaal inbegrepen.

Gebruik van dit geneesmiddel met een van de volgende kan een verhoogd risico op bepaalde bijwerkingen veroorzaken, maar kan onvermijdelijk in sommige gevallen. Indien samen gebruikt, kan uw arts de dosis veranderen of hoe vaak u dit geneesmiddel gebruikt, of geeft u speciale instructies over het gebruik van voedsel, alcohol of tabak.

De aanwezigheid van andere medische problemen kunnen het gebruik van dit geneesmiddel beïnvloeden. Zorg ervoor dat u uw arts als u nog andere medische problemen, vooral

Dit gedeelte bevat informatie over het juiste gebruik van een aantal producten die estradiol bevatten. Het kan niet specifiek Divigel zijn. Gelieve te lezen met zorg.

Het is zeer belangrijk dat u dit geneesmiddel alleen zoals voorgeschreven door uw arts te gebruiken. Niet meer van het te gebruiken, gebruik het dan niet vaker, en niet te gebruiken voor een langere tijd dan uw dokter besteld. Om dit te doen kan ongewenste bijwerkingen veroorzaken.

Dit geneesmiddel is voor gebruik op alleen de huid. Snap het niet in uw ogen, neus, mond, borst, of de vagina. Gebruik het niet op de huid gebieden die snijwonden, schrammen of brandwonden hebben. Als het niet te krijgen op deze gebieden, afspoelen meteen met water.

Dit geneesmiddel wordt geleverd met een patiënt informatie insert. Lees en volg de instructies in het inzetstuk voorzichtig. Vraag uw arts als u vragen hebt.

Was uw handen met water en zeep voor en na het gebruik van dit geneesmiddel.

Om de patch te gebruiken

De spray

Correct gebruik van estradiol

De gel

De gel en spuiten bevatten alcohol en zijn brandbaar. Vermijd het gebruik van het in de buurt van open vuur of tijdens het roken.

De dosis van dit geneesmiddel zal verschillend zijn voor verschillende patiënten. Volg uw arts orders of de aanwijzingen op het etiket. De volgende informatie bevat alleen de gemiddelde doses van dit geneesmiddel. Als uw dosis is anders, doe het niet veranderen, tenzij uw arts u vertelt dat te doen.

De hoeveelheid geneesmiddel die u afhankelijk van de sterkte van het geneesmiddel. Ook het aantal doses u elke dag in te nemen, de toegestane tijd tussen de doses en de duur van het geneesmiddel in te nemen ben je afhankelijk van de medisch probleem waarvoor u gebruik van het geneesmiddel.

Als u vergeet om te dragen of wijzigen van een patch, zet een op zo snel als je kunt. Als het bijna tijd is voor uw volgende patch te zetten, wachten tot dan om een ​​nieuwe patch toe te passen en sla de degene die je gemist. Heb extra pleisters niet van toepassing te maken voor een gemiste dosis.

Als u een dosis van dit geneesmiddel, neem dan zo spoedig mogelijk. Echter, als het bijna tijd is voor uw volgende dosis, sla de gemiste dosis over en ga terug naar uw normale doseringsschema. Niet doses verdubbelen.

Niet gebruiken Evamist® spuiten als het meer dan 12 uur geleden is dat u uw laatste dosis gemist.

Bewaar de patches bij kamertemperatuur in een gesloten container, vanaf hitte, vocht en direct licht.

Voorzorgsmaatregelen tijdens het gebruik van Divigel

Bewaar het geneesmiddel in een afgesloten container bij kamertemperatuur, weg van warmte, vocht en direct licht. Vorstvrij bewaren.

Buiten het bereik van kinderen.

Bewaar geen verouderde medicijnen of medicijnen niet meer nodig.

Vraag uw zorgverlener hoe je zou moeten ontdoen van alle medicijnen die u niet gebruikt.

Het is zeer belangrijk dat uw arts uw vooruitgang te controleren op regelmatige bezoeken om ervoor te zorgen dat dit medicijn goed werkt en geen ongewenste effecten veroorzaken. Bekken-examen, borstonderzoek en mammogram (borst x-ray) kan nodig zijn om te controleren op ongewenste effecten, tenzij uw arts u anders.

Het is onwaarschijnlijk dat een postmenopauzale vrouw zwanger kan worden. Maar, moet u weten dat het gebruik van dit geneesmiddel tijdens de zwangerschap kan uw ongeboren baby schadelijk zijn. Als u denkt dat u zwanger bent geworden tijdens het gebruik van het geneesmiddel, raadpleeg dan uw arts meteen.

Het gebruik van dit geneesmiddel kan uw risico voor het hebben van bloedstolsels, beroertes of hartaanvallen verhogen. Dit risico kan zelfs verder nadat u stopt met het gebruik van het geneesmiddel. Uw risico op deze ernstige problemen is nog groter als u een hoge bloeddruk, hoog cholesterolgehalte in je bloed, diabetes, of als u overgewicht of sigaretten roken. Neem contact op met uw arts onmiddellijk als u verwarring, problemen met praten, dubbel zien, hoofdpijn, een onvermogen om armen, benen of gezicht spieren, of een onvermogen om te spreken te bewegen te ervaren.

Divigel Side Effects

Divigel (estradiol)

Het gebruik van dit geneesmiddel gedurende een lange periode van tijd kan uw risico op borstkanker, endometriumkanker of baarmoederkanker te verhogen. Praat met uw arts over deze risico’s. Als u nog uw baarmoeder (uterus), vraag dan uw arts wanneer u moet ook gebruik maken van een progestageen geneeskunde. Neem contact op met uw arts als u ongewone vaginale bloeden.

Het gebruik van dit geneesmiddel kan uw risico op dementie verhogen, vooral bij vrouwen van 65 jaar en ouder.

Het gebruik van dit geneesmiddel kan uw risico voor de galblaas en vaatziekten. Praat met uw arts over deze risico’s.

Vertel de arts of tandarts die verantwoordelijk is voor dat u gebruik van dit geneesmiddel voor elke vorm van chirurgische ingreep (inclusief een tandheelkundige ingreep) of spoedbehandeling. Uw arts zal beslissen of u moet doorgaan gebruik van dit geneesmiddel. Dit geneesmiddel kan ook invloed hebben op de resultaten van bepaalde medische tests.

Neem contact op met uw arts onmiddellijk als zware hoofdpijn of een plotselinge verlies van het gezichtsvermogen of een andere verandering in het gezichtsvermogen optreedt tijdens het gebruik van dit geneesmiddel. Uw arts kan wilt u hebt uw ogen laten controleren door een oogarts (oogarts).

Dit geneesmiddel kan leiden tot een ernstige vorm van allergische reactie genaamd anafylaxie. Anafylaxie kan levensbedreigend zijn en vereist onmiddellijke medische aandacht. Bel uw arts meteen als u een huiduitslag, jeuk, heesheid, moeite met ademhalen, problemen met slikken, of zwelling van uw handen, gezicht of de mond tijdens het gebruik van dit geneesmiddel.

Neem contact op met de arts van uw kind meteen als uw kind begint met de volgende symptomen: tepel of borstvoeding zwelling of gevoeligheid bij vrouwen, of vergroting van de borsten bij mannen. Uw kind kan zijn blootgesteld aan dit geneesmiddel.

Sta niet toe dat uw huisdieren te likken of raak de arm, waar dit geneesmiddel werd toegepast. Kleine huisdieren kunnen gevoelig zijn voor dit geneesmiddel. Bel de dierenarts van uw huisdier als uw huisdier begint met de volgende symptomen: tepel of borstvergroting, zwelling van de vulva, of andere symptomen van de ziekte.

Geen andere medicijnen nemen of niet grapefruitsap drinken, tenzij je het te bespreken met uw arts. Dit is inclusief recept of nonprescription (over-the-counter [OTC]) geneesmiddelen en kruiden (bv St. Janskruid) of vitaminesupplementen.

Samen met zijn nodig effecten, kan een geneesmiddel enige ongewenste effecten veroorzaken. Hoewel niet alle van deze bijwerkingen kunnen optreden, als ze optreden kunnen ze medische hulp nodig.

Neem contact op met uw arts onmiddellijk als één van de volgende bijwerkingen optreden

Sommige bijwerkingen kunnen optreden die meestal geen directe medische zorg nodig hebben. Deze bijwerkingen kunnen verdwijnen tijdens de behandeling als uw lichaam zich aanpast aan het geneesmiddel. Ook kan uw zorgverlener in staat zijn om u te vertellen over manieren om te voorkomen of te verminderen een aantal van deze bijwerkingen. Neem contact op met uw zorgverlener als één van de volgende bijwerkingen blijven of hinderlijk zijn of als u vragen heeft over hen

Andere bijwerkingen die niet in de lijst kan zich ook voordoen bij sommige patiënten. Als u nog andere effecten opmerkt, contact op met uw zorgverlener.

alleen de beschikbaarheid Rx Recept

Zwangerschap Categorie X Niet voor gebruik tijdens zwangerschap

CSA Schedule N geen gecontroleerde drug

Goedkeuring Geschiedeniskalender Drug geschiedenis aan de FDA

Postmenopauzale symptomen oestradiol, Premarin, Estrace, Prempro, Microgestin Fe 1/20, Climara, Vivelle-Dot, Premarin Vaginale, Activella, Gildess Fe 1/20, Necon 1/35, Vivelle, Loestrin 24 Fe, ethinylestradiol / norethindron, Minivelle , Jinteli, Estrogel, geconjugeerde oestrogenen actueel, CombiPatch, Menest, Ena