Doak tar actueel

Gebruikt Voor Doak Tar

Therapeutische klasse: Keratolytisch

Een aantal van deze preparaten zijn alleen verkrijgbaar met een recept van uw arts.

Bij de beslissing om een ​​medicijn te gebruiken, moeten de risico’s van het geneesmiddel worden afgewogen tegen het goed zal doen. Dit is een beslissing die u en uw arts zal maken. Voor dit geneesmiddel, moet het volgende worden overwogen

Vertel uw arts als u ooit een ongewone of allergische reactie op dit geneesmiddel of andere geneesmiddelen hebben gehad. Vertel uw zorgverlener als u een andere soorten allergieën, zoals voor voedsel, kleurstoffen, conserveringsmiddelen, of dieren. Voor niet-receptplichtige producten, lees het etiket of de verpakking ingrediënten zorgvuldig.

Koolteer producten mogen niet worden gebruikt bij baby’s, tenzij anders voorgeschreven door uw arts. Studies over dit geneesmiddel zijn gedaan bij volwassen patiënten, en er is geen specifieke informatie vergelijken gebruik van dit geneesmiddel bij kinderen gebruik in andere leeftijdsgroepen.

Veel geneesmiddelen zijn niet specifiek onderzocht bij oudere mensen. Daarom kan het niet bekend of ze werken precies dezelfde manier in jongere volwassenen of indien zij veroorzaken verschillende bijwerkingen of problemen bij ouderen. Er is geen specifieke informatie vergelijken met het gebruik van dit geneesmiddel bij ouderen met een gebruik in andere leeftijdsgroepen.

Studies bij vrouwen wijzen erop dat deze medicatie vormt een minimaal risico voor de zuigeling bij gebruik tijdens het geven van borstvoeding.

Voordat u Doak Tar

Hoewel bepaalde geneesmiddelen niet samen helemaal gebruikt, in andere gevallen twee verschillende geneesmiddelen kunnen samen worden gebruikt, zelfs als een interactie optreden. In deze gevallen kan uw arts de dosering te veranderen, of andere voorzorgsmaatregelen nodig zijn. Vertel uw arts als u het nemen van eventuele andere recept of nonprescription (over-the-counter [OTC]) geneeskunde.

Bepaalde geneesmiddelen mogen niet gebruikt worden op of rond het tijdstip van het eten van voedsel of het eten van bepaalde soorten voedsel, aangezien interacties kunnen optreden. Gebruik van alcohol of tabak met bepaalde geneesmiddelen kunnen ook leiden tot interacties optreden. Bespreek met uw arts het gebruik van uw geneesmiddel met voedsel, alcohol of tabak.

Dit gedeelte bevat informatie over het juiste gebruik van een aantal producten die koolteer bevatten. Het is misschien niet specifiek voor Doak Tar zijn. Gelieve te lezen met zorg.

Gebruik van dit geneesmiddel alleen zoals aangegeven. Niet meer van het te gebruiken en gebruik het niet vaker dan aanbevolen op het etiket, tenzij anders voorgeschreven door uw arts. Om dit te doen kan de kans op bijwerkingen verhogen.

Na het aanbrengen van koolteer, de bescherming van het behandelde gebied van direct zonlicht en een zonnelamp niet voor 72 uur, tenzij anders voorgeschreven door uw arts, omdat een ernstige reactie kan optreden. Ook, zorg ervoor dat u hebt verwijderd alle koolteer medicijn van de huid voordat u terug in direct zonlicht te gaan of gebruik maken van een hoogtezon.

Neem dit geneesmiddel niet van toepassing op besmet, blaren, rauwe, of lekt gebieden van de huid.

Houd dit geneesmiddel uit de buurt van de ogen. Als je per ongeluk wat in uw ogen krijgen, spoel ze grondig met water in een keer.

Om de crème of zalf vorm van dit geneesmiddel te gebruiken

Om de gel vorm van dit geneesmiddel te gebruiken

Om de shampoo vorm van dit geneesmiddel te gebruiken

Om de nonshampoo vloeibare vorm van dit geneesmiddel te gebruiken

De dosis van dit geneesmiddel zal verschillend zijn voor verschillende patiënten. Volg uw arts orders of de aanwijzingen op het etiket. De volgende informatie bevat alleen de gemiddelde doses van dit geneesmiddel. Als uw dosis is anders, doe het niet veranderen, tenzij uw arts u vertelt dat te doen.

De hoeveelheid geneesmiddel die u afhankelijk van de sterkte van het geneesmiddel. Ook het aantal doses u elke dag in te nemen, de toegestane tijd tussen de doses en de duur van het geneesmiddel in te nemen ben je afhankelijk van de medisch probleem waarvoor u gebruik van het geneesmiddel.

Als u een dosis van dit geneesmiddel, breng het zo snel mogelijk. Echter, als het bijna tijd is voor uw volgende dosis, sla de gemiste dosis over en ga terug naar uw normale doseringsschema.

Bewaar het geneesmiddel in een afgesloten container bij kamertemperatuur, weg van warmte, vocht en direct licht. Vorstvrij bewaren.

Buiten het bereik van kinderen.

Bewaar geen verouderde medicijnen of medicijnen niet meer nodig.

Of dit geneesmiddel wordt gebruikt op de hoofdhuid kan tijdelijk blond, gebleekt of geverfd haar verkleuren.

Correct gebruik van koolteer

Koolteer kan de huid of kleding vlekken. Voorkom dat het op uw kleding. De vlek op de huid zal slijten nadat u stopt met het gebruik van het geneesmiddel.

In dierstudies is koolteer is aangetoond dat de kans op huidkanker.

Samen met zijn nodig effecten, kan een geneesmiddel enige ongewenste effecten veroorzaken. Hoewel niet alle van deze bijwerkingen kunnen optreden, als ze optreden kunnen ze medische hulp nodig.

Neem contact op met uw arts zo spoedig mogelijk als een van de volgende bijwerkingen optreden

Sommige bijwerkingen kunnen optreden die meestal geen directe medische zorg nodig hebben. Deze bijwerkingen kunnen verdwijnen tijdens de behandeling als uw lichaam zich aanpast aan het geneesmiddel. Ook kan uw zorgverlener in staat zijn om u te vertellen over manieren om te voorkomen of te verminderen een aantal van deze bijwerkingen. Neem contact op met uw zorgverlener als één van de volgende bijwerkingen blijven of hinderlijk zijn of als u vragen heeft over hen

Andere bijwerkingen die niet in de lijst kan zich ook voordoen bij sommige patiënten. Als u nog andere effecten opmerkt, contact op met uw zorgverlener.

Voorzorgsmaatregelen tijdens het gebruik van Doak Tar

Beschikbaarheid Rx / OTC Rx en / of OTC

Zwangerschap Categorie C risico kan niet worden uitgesloten

CSA Schedule N geen gecontroleerde drug

Psoriasis Humira, methotrexaat, Remicade, cyclosporine, Stelara, infliximab, adalimumab, acitretin

Seborrheic Dermatitis prednison, dexamethason, hydrocortison actueel, ketoconazol actueel, Decadron, Proctozone HC, Deltasone

Dermatitis fluticason actueel, triamcinolon actueel, hydrocortison actueel, prednisolon, doxepine actueel, betamethason actueel, Kenalog

Doak Tar Side Effects

Doak Tar (koolteer actueel)

 of gaat u lid worden van de Doak Tar steungroep te verbinden met anderen die dezelfde interesses hebben.