doxorubicinehydrochloride liposoom

Deze pagina bevat beknopte informatie over doxorubicinehydrochloride liposoom en een verzameling links voor meer informatie over het gebruik van deze drug, onderzoeksresultaten en lopende klinische studies.

FDA goedkeuring voor doxorubicinehydrochloride liposoom

Doxorubicinehydrochloride liposoom is goedgekeurd om alleen worden gebruikt of met andere geneesmiddelen voor de behandeling

Doxorubicinehydrochloride liposoom is ook bestudeerd bij de behandeling van andere soorten kanker.

Doxorubicinehydrochloride liposoom is een vorm van doxorubicinehydrochloride opgenomen in liposomen (zeer kleine vetdeeltjes). Dit formulier kan beter zijn dan andere vormen van doxorubicinehydrochloride werken en minder bijwerkingen. Ook, omdat de effecten langer in het lichaam strekt, het hoeft niet te worden zo vaak. Voor meer informatie over doxorubicinehydrochloride die van toepassing kunnen zijn op hydrochloride liposoom doxorubicine, zie de Drug Information Summary for doxorubicinehydrochloride.

Definitie van de Drug Dictionary – Gedetailleerde wetenschappelijke definitie en andere namen voor deze drug.

Doxorubicinehydrochloride liposoom – Een samenvatting lay taal van belangrijke informatie over dit geneesmiddel dat kan onder meer de volgende

Drugs worden vaak bestudeerd om te zien of ze kunnen helpen bij de behandeling of een ander dan degene die ze zijn goedgekeurd voor de voorwaarden te voorkomen. Deze patiƫnt informatieblad geldt alleen voor het toegestane gebruik van de drug. Echter, veel van de informatie kan ook gelden voor niet-goedgekeurde toepassingen die worden bestudeerd.

Vind Clinical Trials voor gepegyleerd liposomaal doxorubicinehydrochloride – Controleer proeven uit de lijst van kanker klinische proeven nu het aanvaarden van patiĆ«nten.

Belangrijk: De drug informatie op deze pagina is bedoeld educatieve te zijn. Het is geen vervanging voor medisch advies. De informatie kan niet alle mogelijke toepassingen, acties, interacties of bijwerkingen van dit medicijn, of voorzorgsmaatregelen moeten worden genomen tijdens het gebruik. Raadpleeg uw arts of apotheker voor meer informatie over uw specifieke medische aandoening en het gebruik van deze drug.