eczeem showcase

Eczeem Foto Essay

Eczeem, ook bekend als atopische dermatitis is een chronische aandoening die ervoor zorgt dat de huid zeer jeuken. Aanhoudende krabben kan leiden tot roodheid, blaren die “huilen” heldere vloeistof, bloedingen en korstvorming van bepaalde gebieden van de huid. Mensen met eczeem ook meer vatbaar voor bacteriële, virale en fungale huidinfecties zijn.

Mensen die lijden aan ernstige eczeem komen toernment als onderdeel van een onderzoeksprogramma om beter te begrijpen, te voorkomen, en behandeling van de ziekte. theernment wetenschappers evalueren elke zaak en kan besluiten om nat wrap therapie te gebruiken om de toestand onder controle te brengen. De onderzoekers geven ook training on home-based huidverzorging om patiënten te helpen en / of hun verzorgers de juiste flare-ups te beheren zodra ze het ziekenhuis verlaten.

Mensen met ernstige eczeem vaak worden geplaatst op zeer restrictieve diëten als gevolg van de vrees dat bepaalde voedingsmiddelen een flare-up kunnen leiden. In aanvulling op de voedingstekorten en de kwaliteit van leven kwesties in verband met een restrictief dieet, kan de kosten van de voedingsmiddelen en supplementen die nodig zijn voor een dergelijk dieet financiële problemen veroorzaken. Natuurlijk, mensen met bekende ernstige reacties op voedsel moet nog voorkomen dat deze voedingsmiddelen, maar in de meeste gevallen, dieet heeft weinig of geen impact op de verbetering van de gezondheid van de huid en het verminderen van eczeem flare-ups.

Deze jonge eczeem patiënt werd verwijderd uit een restrictief dieet op zijn toelating tot Clinical Center theernment.

Veel mensen met ernstig eczeem hebben hoge niveaus van een antilichaam genaamd immunoglobuline E (IgE). Patiënten vaak meerdere geneesmiddelen in een poging om hun IgE niveaus te normaliseren. Naast de gebruikelijke voor eczeem voorgeschreven corticosteroïden, sommige patiënten nemen immunosuppressiva, antihistaminica en andere middelen.

Immunosuppressiva zijn zeer sterk en kan ernstige bijwerkingen hebben. Natte wrap therapie mag deze patiënt om te stoppen met het nemen van antihistaminica en cyclosporine, een anti-drug afwijzing vaak voorgeschreven aan transplantatie ontvangers.

Zodra het weken is voltooid, wordt de huid van de patiënt droog klopte, waardoor het een beetje vochtig. Vervolgens wordt topisch geneesmiddel op het lichaam. Een mildere geneesmiddel wordt toegepast op het gezicht. Dit wordt gevolgd door een royale toepassing van een ongeparfumeerde vochtinbrengende crème op de getroffen gebieden van het lichaam van de patiënt.

theernment onderzoekers richten zich niet alleen op het brengen van de patiënt de symptomen onder controle met natte wrap therapie, maar ook op het trainen van de verzorger te blijven behandeling zodra de patiënt wordt vrijgegeven. Door het beheer van ernstige eczeem thuis, kan een gezin te vermijden bepaalde medische kosten en minder hinder ondervinden om zijn routine.

Dit is een voorbeeld van een eczeem beheersplan door theernment wetenschappers. De kleurgecodeerde secties help de verzorger identificeren van de ernst van eczeem flare-ups en beginnen met de juiste behandeling. Dit plan en diepgaande training zijn belangrijke elementen in het succes van wrap therapie.

Natte wrap therapie dramatische resultaten tijdens een vijfdaagse behandelingsregime. Het vermindert eczeem symptomen en kan dit doen voor een lange tijd. Echter, de therapie is geen genezing. In de meeste gevallen zal de patiënten periodiek flare-ups die behandeld moeten worden ervaren.

theernment eczeem behandelingsprotocol biedt niet alleen verlichting voor de patiënt, is onderdeel van een grotere inspanning beter inzicht in de oorzaken van eczeem en nieuwe strategieën ter voorkoming en behandeling van de ziekte te ontwikkelen. Bezoek Eczeem voor meer informatie over theernment onderzoek.