elleboog pijn bij het naar de dokter

Elleboog pijn is meestal niet ernstig, maar omdat je je elleboog gebruikt op zoveel manieren, kunnen elleboogpijn zeer frustrerend zijn. Je elleboog is een complex gewricht, maar stelt u in staat om zowel te breiden en flex, evenals draai je je hand en onderarm. Aangezien de meeste bewegingen zijn een combinatie van deze acties, kunt u vinden het soms moeilijk om te beschrijven welke beweging precies brengt op de pijn.

Elbow pijn wordt vaak veroorzaakt door overmatig gebruik. Veel sport, hobby’s en banen vereisen repetitieve hand, pols of arm bewegingen. Elbow pijn kan af en toe als gevolg van artritis, maar in het algemeen, uw ellebooggewricht is veel minder gevoelig voor slijtage-en-scheur schade aanrichten dan vele andere gewrichten.

Een duidelijke misvorming in uw elleboog, een uitstekende bot

Seek spoedeisende hulp als u

De meeste pijn in de elleboog verbetert met eenvoudige home behandelingen, zoals

Bel uw arts meteen als u

Plan een kantoor bezoeken als u

een bezoek aan uw arts

Zelfzorg

Ernstige pijn, zwelling en blauwe plekken rond het gewricht, Trouble het bewegen van je elleboog normaal, met behulp van uw arm of het draaien van uw arm van palm tot palm naar beneden en vice versa

Elleboog pijn die niet verbetert na thuiszorg; Pijn die ook optreedt wanneer u niet met uw arm; Toenemende roodheid, zwelling of pijn in de gewonde gebied

Beschermen. Houd het gebied van het krijgen van verdere schade;. Rest. Vermijd de activiteit die je veroorzaakte schade;. Ice. Plaats een pak ijs op de pijnlijke plaats gedurende 15 tot 20 minuten drie keer per dag. Compressie. Gebruik een drukverband om de zwelling te verminderen;. Elevation. Houd uw arm verheven te helpen verminderen zwelling.