empagliflozin en metformine (oraal) het juiste gebruik

doseren

gemiste Dosis

Neem dit geneesmiddel alleen zoals aangegeven door uw arts. Niet meer van het te gebruiken, gebruik het dan niet vaker, en niet te gebruiken voor een langere tijd dan uw dokter besteld.

Dit geneesmiddel moet komen met een medicatie gids. Lees en volg deze instructies nauwkeurig. Vraag uw arts als u vragen hebt.

Dit geneesmiddel moet worden genomen bij de maaltijd om te helpen ongewenste maag effecten die kunnen optreden tijdens de eerste paar weken te verminderen.

Slik de tablet in zijn geheel. Do not crush, breken of kauwen.

Volg de speciale maaltijd plan uw arts u gaf. Dit is het belangrijkste onderdeel van de controle van uw diabetes, en zal het geneesmiddel werk goed te helpen. Oefening regelmatig en test voor suiker in uw bloed of urine zoals aangegeven.

opslagruimte

De dosis van dit geneesmiddel zal verschillend zijn voor verschillende patiƫnten. Volg uw arts orders of de aanwijzingen op het etiket. De volgende informatie bevat alleen de gemiddelde doses van dit geneesmiddel. Als uw dosis is anders, doe het niet veranderen, tenzij uw arts u vertelt dat te doen.

De hoeveelheid geneesmiddel die u afhankelijk van de sterkte van het geneesmiddel. Ook het aantal doses u elke dag in te nemen, de toegestane tijd tussen de doses en de duur van het geneesmiddel in te nemen ben je afhankelijk van de medisch probleem waarvoor u gebruik van het geneesmiddel.

Als u een dosis van dit geneesmiddel, neem dan zo spoedig mogelijk. Echter, als het bijna tijd is voor uw volgende dosis, sla de gemiste dosis over en ga terug naar uw normale doseringsschema. Niet doses verdubbelen.

Bewaar het geneesmiddel in een afgesloten container bij kamertemperatuur, weg van warmte, vocht en direct licht. Vorstvrij bewaren.

Buiten het bereik van kinderen.

Bewaar geen verouderde medicijnen of medicijnen niet meer nodig.

Vraag uw zorgverlener hoe je zou moeten ontdoen van alle medicijnen die u niet gebruikt.