epi-stat

Toepassingen voor Epi-Stat

Therapeutische klasse: diagnostisch middel, Radiologische Contrast Media

Bariumsulfaat wordt genomen door de mond of rectaal gegeven door klysma. Indien oraal ingenomen, maakt de slokdarm, de maag en / of dunne darm ondoorzichtig de röntgenstralen zodat ze kunnen worden “gefotografeerd”. Indien wordt gegeven door klysma, de dikke darm en / of de dunne darm kan worden gezien en gefotografeerd door x-stralen.

De dosis bariumsulfaat zal verschillend zijn voor verschillende patiënten en afhankelijk van het soort test. De sterkte van de suspensie en tablet wordt bepaald hoeveel barium ze bevatten. Verschillende tests zullen een andere sterkte en hoeveelheid suspensie (sommigen tablets vereist), afhankelijk van de leeftijd van de patiënt, het contrast nodig, en de x-ray apparatuur vereisen.

Barium sulfaat mag alleen worden gebruikt door of onder direct toezicht van een arts.

Bij de beslissing om een ​​diagnostische test te gebruiken, moet de risico’s van de proef worden afgewogen tegen het goed zal doen. Dit is een beslissing die u en uw arts zal maken. Ook kunnen meer invloed testresultaten. Voor deze test, moet het volgende worden overwogen

Vertel uw arts als u ooit een ongewone of allergische reactie op dit geneesmiddel of andere geneesmiddelen hebben gehad. Vertel uw zorgverlener als u een andere soorten allergieën, zoals voor voedsel, kleurstoffen, conserveringsmiddelen, of dieren. Voor niet-receptplichtige producten, lees het etiket of de verpakking ingrediënten zorgvuldig.

Hoewel er geen specifieke informatie vergelijken gebruik van bariumsulfaat bij kinderen gebruik in andere leeftijdsgroepen, wordt de agent niet verwacht verschillende bijwerkingen of bij kinderen dan in volwassenen veroorzaken.

Voordat u Epi-Stat

Het contrastmiddel is gebruikt bij ouderen en is niet aangetoond dat verschillende bijwerkingen of problemen erin dan in jongere volwassenen veroorzaken.

Hoewel bepaalde geneesmiddelen niet samen helemaal gebruikt, in andere gevallen twee verschillende geneesmiddelen kunnen samen worden gebruikt, zelfs als een interactie optreden. In deze gevallen kan uw arts de dosering te veranderen, of andere voorzorgsmaatregelen nodig zijn. Vertel uw arts als u het nemen van eventuele andere recept of nonprescription (over-the-counter [OTC]) geneeskunde.

Bepaalde geneesmiddelen mogen niet gebruikt worden op of rond het tijdstip van het eten van voedsel of het eten van bepaalde soorten voedsel, aangezien interacties kunnen optreden. Gebruik van alcohol of tabak met bepaalde geneesmiddelen kunnen ook leiden tot interacties optreden. Bespreek met uw arts het gebruik van uw geneesmiddel met voedsel, alcohol of tabak.

De aanwezigheid van andere medische problemen kunnen het gebruik van deze diagnostische test beïnvloeden. Zorg ervoor dat u uw arts als u nog andere medische problemen, vooral

Dit gedeelte bevat informatie over het juiste gebruik van een aantal producten die bariumsulfaat bevatten. Het is misschien niet specifiek voor Epi-Stat zijn. Gelieve te lezen met zorg.

De dosis van dit geneesmiddel zal verschillend zijn voor verschillende patiënten. Volg uw arts orders of de aanwijzingen op het etiket. De volgende informatie bevat alleen de gemiddelde doses van dit geneesmiddel. Als uw dosis is anders, doe het niet veranderen, tenzij uw arts u vertelt dat te doen.

De hoeveelheid geneesmiddel die u afhankelijk van de sterkte van het geneesmiddel. Ook het aantal doses u elke dag in te nemen, de toegestane tijd tussen de doses en de duur van het geneesmiddel in te nemen ben je afhankelijk van de medisch probleem waarvoor u gebruik van het geneesmiddel.

Zorg ervoor dat u veel vloeistoffen te drinken na de test. Anders kan bariumsulfaat ernstige obstipatie veroorzaken.

Samen met zijn nodig effecten, kan een geneesmiddel enige ongewenste effecten veroorzaken. Hoewel niet alle van deze bijwerkingen kunnen optreden, als ze optreden kunnen ze medische hulp nodig.

Neem contact op met uw arts onmiddellijk als één van de volgende bijwerkingen optreden

Sommige bijwerkingen kunnen optreden die meestal geen directe medische zorg nodig hebben. Deze bijwerkingen kunnen verdwijnen tijdens de behandeling als uw lichaam zich aanpast aan het geneesmiddel. Ook kan uw zorgverlener in staat zijn om u te vertellen over manieren om te voorkomen of te verminderen een aantal van deze bijwerkingen. Neem contact op met uw zorgverlener als één van de volgende bijwerkingen blijven of hinderlijk zijn of als u vragen heeft over hen

Andere bijwerkingen die niet in de lijst kan zich ook voordoen bij sommige patiënten. Als u nog andere effecten opmerkt, contact op met uw zorgverlener.

alleen de beschikbaarheid Rx Recept

Zwangerschap Categorie N Niet geclassificeerd

CSA Schedule N geen gecontroleerde drug

Goedkeuring Geschiedeniskalender Drug geschiedenis aan de FDA

Correct gebruik van bariumsulfaat

Computed Tomography bariumsulfaat, Visipaque, iodixanol, iopromide, Tagitol V, Volumen, Esobar, Readi-Cat, SilQ Vanilla, DaTSCAN, Ultravist, Entroease, Anatrast, HD 200 Plus, HD 85, joflupaan I 123

Voorzorgsmaatregelen tijdens het gebruik van Epi-Stat

Epi-Stat Side Effects

bariumsulfaat