errin orale, parenterale, vaginale

Progestinen zijn hormonen. Ze worden gebruikt door zowel mannen als vrouwen voor verschillende doeleinden.

Gebruikt Voor Errin

Progestagenen worden voorgeschreven om verschillende redenen

Progestinen kunnen ook worden gebruikt voor andere voorwaarden zoals bepaald door uw arts.

Afhankelijk van hoeveel en welke progestin u gebruikt of neemt, kan een progestageen verschillende effecten hebben. Bijvoorbeeld, hoge doses progesteron nodig voor sommige vrouwen een zwangerschap blijven terwijl andere progestinen in lage doseringen kan voorkomen zwangerschap te voorkomen. Andere effecten zijn het veroorzaken van gewichtstoename, verhoging van de lichaamstemperatuur, het ontwikkelen van de melkproducerende klieren voor het geven van borstvoeding, en het ontspannen van de baarmoeder om een ​​zwangerschap te handhaven.

Progestagenen kan helpen andere hormonen goed werken. Progestagenen kan helpen om anemie (laag ijzergehalte in het bloed), te veel menstrueel bloedverlies, en kanker van de baarmoeder te voorkomen.

Progestagenen zijn alleen beschikbaar met een recept van uw arts.

Zodra een geneesmiddel voor marketing goedgekeurd voor een bepaalde toepassing, kan ervaring blijkt dat het ook bruikbaar voor andere medische problemen. Hoewel deze toepassingen niet zijn opgenomen in de etikettering van producten, worden progestagenen gebruikt in bepaalde patiënten met de volgende medische aandoeningen

Vertel uw arts als u ooit een ongewone of allergische reactie op geneesmiddelen in deze groep of andere geneesmiddelen hebben gehad. Vertel uw zorgverlener als u een andere soorten allergieën, zoals aan levensmiddelen kleurstoffen, conserveringsmiddelen, of dieren. Voor niet-receptplichtige producten, lees het etiket of de verpakking ingrediënten zorgvuldig.

Voordat u Errin

Hoewel er geen specifieke informatie vergelijken gebruik van progestinen bij kinderen en tieners gebruik in andere leeftijdsgroepen, is dit geneesmiddel niet verwacht verschillende bijwerkingen of bij kinderen en tieners dan in volwassenen veroorzaken.

Dit geneesmiddel is getest en is niet aangetoond dat verschillende bijwerkingen of problemen veroorzaken bij oudere mensen dan nu het geval bij jongere volwassenen.

Progesteron, een natuurlijk hormoon dat het lichaam maakt tijdens de zwangerschap, heeft geen problemen veroorzaakt. In feite is het soms gebruikt bij vrouwen voor de behandeling van een bepaald type van onvruchtbaarheid en om te helpen bij een donor of onvruchtbaarheid procedures.

Andere progestagenen is niet onderzocht bij zwangere vrouwen. Zorg ervoor dat u uw arts als u zwanger wordt tijdens het gebruik van een van de progestagenen. Het beste is om een ​​soort van anticonceptie gebruiken terwijl u ontvangt progestagenen in hoge doses. Hoge doses van progestagenen worden niet aanbevolen voor gebruik tijdens de zwangerschap, aangezien er enkele meldingen dat ze aangeboren afwijkingen in de genitaliën (geslachtsorganen) van een mannelijke foetus kan veroorzaken zijn geweest. Ook sommige progestinen kunnen veroorzaken male-achtige veranderingen in een foetus en vrouwelijke-achtige veranderingen in een mannelijke foetus, maar deze problemen kunnen meestal worden omgekeerd. Lage doses progestinen, zoals doses voorbehoedsmiddelen, hebben niet geleid tot grote problemen bij onbedoeld gebruik tijdens de zwangerschap.

Hoewel progestagenen overgaan in de moedermelk, hebben zij niet aangetoond dat de problemen in de verpleging baby’s. Echter, progestagenen de kwaliteit of de hoeveelheid (stijging of daling) van de moedermelk van de moeder te veranderen. Het kan nodig zijn voor u om een ​​ander geneesmiddel te nemen of te stoppen met borstvoeding tijdens de behandeling. Zorg ervoor dat u de risico’s en voordelen van het geneesmiddel hebben besproken met uw arts.

Hoewel bepaalde geneesmiddelen niet samen helemaal gebruikt, in andere gevallen twee verschillende geneesmiddelen kunnen samen worden gebruikt, zelfs als een interactie optreden. In deze gevallen kan uw arts de dosering te veranderen, of andere voorzorgsmaatregelen nodig zijn. Wanneer u één van deze geneesmiddelen, is het vooral belangrijk dat uw arts weten of u één van de onderstaande geneesmiddelen. De volgende interacties zijn geselecteerd op basis van hun mogelijke betekenis en zijn niet noodzakelijk allemaal inbegrepen.

Geneesmiddelen gebruikt in deze klasse met een van de volgende geneesmiddelen wordt afgeraden. Uw arts kan besluiten om u niet te behandelen met een medicijn in deze klasse of wijzigen enkele van de andere geneesmiddelen die u neemt.

Geneesmiddelen gebruikt in deze klasse met een van de volgende geneesmiddelen wordt gewoonlijk niet aanbevolen, maar kan in sommige gevallen nodig. Als beide geneesmiddelen samen worden voorgeschreven, kan uw arts de dosering of hoe vaak u een of beide van de geneesmiddelen te gebruiken veranderen.

Bepaalde geneesmiddelen mogen niet gebruikt worden op of rond het tijdstip van het eten van voedsel of het eten van bepaalde soorten voedsel, aangezien interacties kunnen optreden. Gebruik van alcohol of tabak met bepaalde geneesmiddelen kunnen ook leiden tot interacties optreden. Bespreek met uw arts het gebruik van uw geneesmiddel met voedsel, alcohol of tabak.

De aanwezigheid van andere medische problemen kunnen het gebruik van geneesmiddelen in deze klasse beïnvloeden. Zorg ervoor dat u uw arts als u nog andere medische problemen, vooral

Dit gedeelte bevat informatie over het juiste gebruik van een aantal producten die progestageen bevatten. Het kan niet specifiek Errin zijn. Gelieve te lezen met zorg.

Om het gebruik van een progestageen zo veilig en betrouwbaar mogelijk te maken, moet je begrijpen hoe en wanneer het te nemen en welke effecten kunnen worden verwacht. Progestagenen komen meestal met de patiënt richtingen. Lees ze zorgvuldig door voordat u of het gebruik van dit geneesmiddel.

Neem dit geneesmiddel alleen zoals aangegeven door uw arts. Neem niet meer van te nemen en neem het niet voor een langere tijd dan uw dokter besteld. Om dit te doen kan de kans op bijwerkingen verhogen. Probeer om het geneesmiddel op hetzelfde tijdstip iedere dag om de mogelijkheid van bijwerkingen te verminderen en in staat te stellen beter te werken.

Progestagenen worden vaak gegeven samen met bepaalde geneesmiddelen. Als u gebruik maakt van een combinatie van medicijnen, zorg ervoor dat u ieder op de juiste tijd te nemen en hen niet mengen. Vraag uw zorgverlener om te helpen bij het plannen van een manier om te onthouden om uw medicijnen in te nemen op de juiste momenten.

De dosis medicijnen in deze categorie verschillend voor verschillende patiënten. Volg uw arts orders of de aanwijzingen op het etiket. De volgende informatie omvat alleen de gemiddelde doses van deze geneesmiddelen. Als uw dosis is anders, doe het niet veranderen, tenzij uw arts u vertelt dat te doen.

De hoeveelheid geneesmiddel die u afhankelijk van de sterkte van het geneesmiddel. Ook het aantal doses u elke dag in te nemen, de toegestane tijd tussen de doses en de duur van het geneesmiddel in te nemen ben je afhankelijk van de medisch probleem waarvoor u gebruik van het geneesmiddel.

Als u een dosis van dit geneesmiddel, neem dan zo spoedig mogelijk. Echter, als het bijna tijd is voor uw volgende dosis, sla de gemiste dosis over en ga terug naar uw normale doseringsschema. Niet doses verdubbelen.

Voor alle progestagenen, met uitzondering van progesteron capsules voor postmenopauzale vrouwen: Als u een dosis van dit geneesmiddel, neem dan de gemiste dosis zo snel mogelijk. Echter, als het bijna tijd is voor uw volgende dosis, sla de gemiste dosis over en ga terug naar uw normale doseringsschema. Niet doses verdubbelen.

Correct gebruik van progestageen

Voor progesteron capsules voor postmenopauzale vrouwen: Als u een dosis van 200 mg van progesteron capsules voor het slapen gaan missen, nemen 100 mg in de ochtend ga dan terug naar uw normale doseringsschema. Als je 300 mg van progesteron te nemen per dag en je missen je ‘s ochtends en’ s avonds doses, moet je niet de gemiste dosis. Ga terug naar uw normale doseringsschema.

Buiten het bereik van kinderen.

Bewaar het geneesmiddel in een afgesloten container bij kamertemperatuur, weg van warmte, vocht en direct licht. Vorstvrij bewaren.

Bewaar geen verouderde medicijnen of medicijnen niet meer nodig.

Het is zeer belangrijk dat uw arts uw vooruitgang te controleren op regelmatige bezoeken. Dit maakt de dosering aan te passen en om ongewenste effecten te detecteren. Deze bezoeken gewoonlijk elke 6 tot 12 maanden, maar sommige artsen vereisen ze vaker.

De Prometrium® capsules bevatten arachideolie. Als u een allergie voor pinda’s, zorg ervoor dat uw arts weet dit voordat je dit merk van progestageen nemen.

Progestagenen kan ertoe leiden dat sommige mensen duizelig geworden. Voor orale of vaginale progesteron, kan duizeligheid of slaperigheid optreden 1 tot 4 uur na inname van of het gebruik ervan. Zorg dat u weet hoe u reageert op dit geneesmiddel voordat u gaat rijden, gebruik van machines, of iets anders die gevaarlijk kunnen zijn als je niet alert doen.

Ongebruikelijke of onverwachte vaginale bloeden van verschillende hoeveelheden kan optreden tussen uw normale menstruatie gedurende de eerste 3 maanden van het gebruik. Dit wordt ook wel het spotten bij lichte of doorbraak menstruele bloeden wanneer zwaarder. Als dit gebeurt, gaat u verder op uw normale doseringsschema. Neem contact op met uw arts

Voorzorgsmaatregelen tijdens het gebruik van Errin

Gemiste menstruatie optreden. Als u een zwangerschap vermoedt, moet je stoppen met het innemen van dit geneesmiddel onmiddellijk en bel uw arts. Uw arts zal u laten weten of u moet doorgaan met het progestageen.

Als u zijn gepland voor de laboratoriumonderzoeken, vertel uw zorgverlener dat u het nemen van een progestageen. Progestagenen kunnen bepaalde testresultaten veranderen.

Bij sommige patiënten, gevoeligheid, zwelling of bloeden van tandvlees optreden. Poetsen en flossen van uw tanden regelmatig en zorgvuldig en het masseren van uw tandvlees kan helpen dit te voorkomen. Zie regelmatig uw tandarts te hebben uw tanden gereinigd. Neem contact op met uw arts of tandarts als u vragen hebt over hoe het verzorgen van uw tanden en tandvlees, of als u merkt tederheid, zwelling of bloeden van uw tandvlees.

U moet een anticonceptiemethode te gebruiken tijdens het gebruik van progestagenen voor noncontraceptive gebruik als u vruchtbaar en seksueel actief zijn.

Als u gebruik maakt van vaginale progesteron, vermijd het gebruik van andere vaginale producten gedurende 6 uur vóór en 6 uur na het inbrengen van de vaginale dosis progesteron.

Omdat het mogelijk is dat bepaalde doses progestinen tijdelijk dunner worden van de botten kan veroorzaken bij het veranderen van uw hormoonbalans, is het belangrijk dat uw arts weten als u een verhoogd risico op osteoporose. Sommige dingen die het risico voor het hebben van osteoporose kunnen verhogen, zijn het roken van sigaretten, het misbruiken van alcohol, het nemen van of het drinken van grote hoeveelheden cafeïne, en het hebben van een familiegeschiedenis van osteoporose of gemakkelijk gebroken botten. Sommige geneesmiddelen, zoals glucocorticoïden (cortison-achtige medicijnen) of anti-epileptica (inbeslagneming geneeskunde), kan ook dunner worden van de botten veroorzaken. Er wordt echter gedacht dat progestinen kunnen helpen tegen osteoporose bij postmenopauzale vrouwen.

Naast hun werking nodig, progestinen gebruikt bij hoge doses soms ongewenste effecten zoals bloedstolsels, hartaanvallen en beroertes, of problemen van de lever en ogen. Hoewel deze effecten zijn zeldzaam, kan een aantal van hen zeer ernstig zijn en de dood tot gevolg hebben. Het is niet duidelijk of deze problemen zijn het gevolg van progestine. Ze kunnen worden veroorzaakt door de ziekte of aandoening waarvoor progestinen worden gebruikt.

Errin Side Effects

De volgende bijwerkingen kunnen worden veroorzaakt door bloedstolsels. Hoewel niet alle van deze bijwerkingen kunnen optreden, optreden als ze dat doen ze onmiddellijke medische aandacht nodig hebben.

Get noodsituaties helpen onmiddellijk als een van de volgende bijwerkingen optreden

Neem contact op met uw arts zo spoedig mogelijk als een van de volgende bijwerkingen optreden

Sommige bijwerkingen kunnen optreden die meestal geen directe medische zorg nodig hebben. Deze bijwerkingen kunnen verdwijnen tijdens de behandeling als uw lichaam zich aanpast aan het geneesmiddel. Ook kan uw zorgverlener in staat zijn om u te vertellen over manieren om te voorkomen of te verminderen een aantal van deze bijwerkingen. Neem contact op met uw zorgverlener als één van de volgende bijwerkingen blijven of hinderlijk zijn of als u vragen heeft over hen

Niet alle hierboven genoemde bijwerkingen gerapporteerd voor elk van deze middelen, maar ze zijn gemeld voor ten minste een van hen. Alle progestinen zijn vergelijkbaar, zodat een van de bovenstaande bijwerkingen kunnen optreden met een van deze geneesmiddelen.

Nadat u stopt met het gebruik van dit geneesmiddel, kan uw lichaam de tijd zich aan te passen nodig hebben. De lengte van tijd dat dit duurt, is afhankelijk van de hoeveelheid medicijnen die u werden gebruikt en hoe lang je het gebruikt. Gedurende deze periode contact op met uw arts als u merkt dat de volgende bijwerking

Andere bijwerkingen die niet in de lijst kan zich ook voordoen bij sommige patiënten. Als u nog andere effecten opmerkt, contact op met uw zorgverlener.