ertaczo cream – toepassingen, dosering instructies en de bijwerkingen

Wat is Ertaczo?

Ertaczo crème wordt gebruikt voor de behandeling van tinea pedis (voetschimmel) bij volwassenen en kinderen die ten minste 12 jaar oud.

Ertaczo kan ook worden gebruikt voor doeleinden die niet in deze medicatie gids.

Gebruik Ertaczo voor het volledige bedrag van de tijd voorgeschreven. Uw symptomen beginnen te verbeteren voordat de infectie volledig is genezen, maar het is belangrijk om het volledige verloop van de behandeling te voltooien.

Belangrijke gegevens

Niet zwachtels of verband dat niet de luchtcirculatie niet toestaan ​​over het getroffen gebied (afsluitend verband), tenzij anders voorgeschreven door uw arts te gebruiken. Als het getroffen gebied is de voeten, moet u schoon, katoenen sokken en sandalen of schoenen die luchtcirculatie te dragen.

Volg alle aanwijzingen op uw geneesmiddel label en pakket. Vertel elk van uw zorgverleners over al uw medische aandoeningen, allergieën, en alle geneesmiddelen die u gebruikt.

Je moet niet gebruiken Ertaczo als u allergisch bent sertaconazol zijn.

Het is niet bekend of Ertaczo een ongeboren baby zal schaden. Vertel uw arts als u zwanger bent of van plan bent zwanger te worden tijdens het gebruik van dit geneesmiddel.

Voordat u dit geneesmiddel

Het is niet bekend of sertaconazol overgaat in de moedermelk of als het een zogende baby kan schaden. Vertel uw arts als u borstvoeding geeft een baby zijn.

Niet gebruiken Ertaczo op iedereen onder de 12 jaar zonder medisch advies.

Gebruik Ertaczo crème precies zoals voorgeschreven door uw arts. Volg alle aanwijzingen op uw recept label. Gebruik dit geneesmiddel in grotere of kleinere hoeveelheden of langer dan aanbevolen.

Niet met de mond. Ertaczo crème is voor gebruik op de huid.

Schoon en droog het getroffen gebied.

Voor de behandeling van voetschimmel: Breng de room aan de getroffen gebieden tussen de tenen en de nabijgelegen huid 2 keer per dag gedurende 1 maand.

Mis het behandelde gebied huid niet voor, tenzij uw arts u dat zegt.

Was uw handen na het aanbrengen Ertaczo crème.

Gebruik dit medicijn voor de volledige voorgeschreven lengte van de tijd. Uw symptomen kunnen verbeteren voordat de infectie volledig wordt gewist. Overslaan doses kan ook het risico op verdere besmetting die bestand is tegen antifungale geneesmiddel.

Bel uw arts als uw symptomen niet verbeteren of als ze erger worden tijdens het gebruik van Ertaczo crème.

Do Ertaczo crème niet gebruiken voor de behandeling van een huidaandoening of dat niet is gecontroleerd door uw arts. Niet eens met dit geneesmiddel met een andere persoon, ook al hebben ze dezelfde symptomen die je hebt.

Bewaren bij kamertemperatuur weg van vocht en warmte. Houd de tube goed gesloten wanneer niet in gebruik.

Gebruikelijke dosis voor volwassenen voor Tinea Pedis

Solliciteer plaatselijk tweemaal per dag gedurende 4 weken .; Goedgekeurde indicatie: Voor de behandeling van tinea pedis interdigitale (door Trichophyton rubrum, T mentagrophytes en Epidermophyton floccosum) bij immunocompetente patiënten

Gebruikelijke pediatrische dosis voor Tinea Pedis

12 jaar of ouder: Breng plaatselijk tweemaal per dag gedurende 4 weken .; Goedgekeurde indicatie: Voor de behandeling van tinea pedis interdigitale (door T rubrum, T mentagrophytes en E floccosum) bij immunocompetente patiënten

Pas de gemiste dosis zodra u eraan denkt. Sla de gemiste dosis over als het bijna tijd voor uw volgende dosis. Gebruik geen extra medicijnen om de gemiste dosis.

Hoe moet ik Ertaczo gebruiken?

Voorkom dat dit geneesmiddel in uw ogen.

Voorkom dat dit geneesmiddel in uw neus, mond, anus of vagina.

Get dringende medische hulp als u tekenen van een allergische reactie op Ertaczo cream: netelroos; moeilijke ademhaling; zwelling van uw gezicht, lippen, tong of keel.

Bel meteen als u uw arts

ernstige verbranding, roodheid of stekend gevoel na het aanbrengen van het geneesmiddel

jeuk of blaarvorming huid; of

zwelling of lekt uit de huid.

Vaak Ertaczo bijwerkingen kunnen zijn

droogheid van behandelde huid

tederheid huid; of

milde huiduitslag of irritatie van de huid, waar het geneesmiddel werd toegepast.

Dit is niet een volledige lijst van bijwerkingen en anderen kunnen optreden. Bel uw arts voor medisch advies over de bijwerkingen. U kan bijwerkingen te melden aan de overheid bij de regering-1088.

Ertaczo doseren informatie

Het is niet waarschijnlijk dat andere geneesmiddelen u mondeling of injecteren gevolgen voor topisch aangebracht sertaconazol hebben. Maar veel drugs kan interageren met elkaar. Vertel elk van uw zorgverleners over alle geneesmiddelen die u gebruikt, inclusief recept en over-the-counter geneesmiddelen, vitaminen en plantaardige producten.

Wat gebeurt er als ik een dosis gemist?

3.02.2016-05-11, 08:54:17.

Wat gebeurt er als ik een overdosis?

Zwangerschap Categorie C risico kan niet worden uitgesloten

CSA Schedule N geen gecontroleerde drug

Goedkeuring Geschiedeniskalender Drug geschiedenis aan de overheid

Wat moet ik vermijden tijdens het gebruik van Ertaczo?

Tinea Pedis clotrimazol actueel, ketoconazol actueel, terbinafine actueel, Lotrisone, Lamisil, miconazol actueel, griseofulvine, ciclopirox actueel, Canesten, econazol actueel, Naftin, Lotrimin AF Athlete’s Foot Cream, Loprox, Mycelex, Spectazole, Oxistat, Nizoral Topical, Ciclodan, Mentax , Ketodan, Tinactin, Zeasorb-AF, Luzu, Mitrazol

Ertaczo bijwerkingen

Welke andere drugs zullen Ertaczo beïnvloeden?

Ertaczo (sertaconazol actueel)