eryderm actueel

Gebruikt Voor Eryderm

Therapeutische klasse: Antiacne

Chemische Klasse: Macrolide

Erythromycine is alleen beschikbaar met een recept van uw arts.

Bij de beslissing om een ​​medicijn te gebruiken, moeten de risico’s van het geneesmiddel worden afgewogen tegen het goed zal doen. Dit is een beslissing die u en uw arts zal maken. Voor dit geneesmiddel, moet het volgende worden overwogen

Vertel uw arts als u ooit een ongewone of allergische reactie op dit geneesmiddel of andere geneesmiddelen hebben gehad. Vertel uw zorgverlener als u een andere soorten allergieën, zoals voor voedsel, kleurstoffen, conserveringsmiddelen, of dieren. Voor niet-receptplichtige producten, lees het etiket of de verpakking ingrediënten zorgvuldig.

Erytromycine topische oplossing werd getest bij kinderen van 12 jaar en ouder en effectieve doses, is niet aangetoond dat verschillende bijwerkingen of problemen dan in volwassenen veroorzaken.

Veel geneesmiddelen zijn niet specifiek onderzocht bij oudere mensen. Daarom kan het niet bekend of ze werken precies dezelfde manier in jongere volwassenen. Hoewel er geen specifieke informatie vergelijken gebruik van lokale erytromycine bij ouderen gebruik in andere leeftijdsgroepen, is dit geneesmiddel niet verwacht verschillende bijwerkingen of problemen bij ouderen dan in jongere volwassenen.

Voordat u Eryderm

Hoewel bepaalde geneesmiddelen niet samen helemaal gebruikt, in andere gevallen twee verschillende geneesmiddelen kunnen samen worden gebruikt, zelfs als een interactie optreden. In deze gevallen kan uw arts de dosering te veranderen, of andere voorzorgsmaatregelen nodig zijn. Wanneer u dit geneesmiddel gebruikt, is het vooral belangrijk dat uw arts weten of u één van de onderstaande geneesmiddelen. De volgende interacties zijn geselecteerd op basis van hun mogelijke betekenis en zijn niet noodzakelijk allemaal inbegrepen.

Gebruik van dit geneesmiddel met een van de volgende geneesmiddelen wordt gewoonlijk niet aanbevolen, maar kan in sommige gevallen nodig. Als beide geneesmiddelen samen worden voorgeschreven, kan uw arts de dosering of hoe vaak u een of beide van de geneesmiddelen te gebruiken veranderen.

Bepaalde geneesmiddelen mogen niet gebruikt worden op of rond het tijdstip van het eten van voedsel of het eten van bepaalde soorten voedsel, aangezien interacties kunnen optreden. Gebruik van alcohol of tabak met bepaalde geneesmiddelen kunnen ook leiden tot interacties optreden. Bespreek met uw arts het gebruik van uw geneesmiddel met voedsel, alcohol of tabak.

Dit gedeelte bevat informatie over het juiste gebruik van een aantal producten die erythromycine bevatten. Het kan niet specifiek Eryderm zijn. Gelieve te lezen met zorg.

Voor het aanbrengen van dit geneesmiddel, grondig te wassen het getroffen gebied met warm water en zeep, goed naspoelen en dep ze droog. Na het wassen of scheren, het beste 30 minuten te wachten alvorens de tampon (uitstrijkje), topische gel of topische vloeibare vorm. De alcohol in hen kunnen irriteren fris gewassen en geschoren huid.

Voor patiënten met de tampon (uitstrijkje), topische gel of topische vloeibare vorm van erytromycine

Dit geneesmiddel zal niet genezen uw acne. Echter, om te voorkomen dat uw acne onder controle te houden met behulp van dit geneesmiddel voor de volledige tijd van de behandeling, zelfs als uw symptomen beginnen te ruimen na een paar dagen. Het kan zijn dat blijven gebruiken van dit geneesmiddel elke dag voor maanden of zelfs langer in sommige gevallen. Als u stopt met het gebruik van dit geneesmiddel te snel, kan uw symptomen terugkeren. Het is belangrijk dat u geen enkele dosis overslaat.

De dosis van dit geneesmiddel zal verschillend zijn voor verschillende patiënten. Volg uw arts orders of de aanwijzingen op het etiket. De volgende informatie bevat alleen de gemiddelde doses van dit geneesmiddel. Als uw dosis is anders, doe het niet veranderen, tenzij uw arts u vertelt dat te doen.

De hoeveelheid geneesmiddel die u afhankelijk van de sterkte van het geneesmiddel. Ook het aantal doses u elke dag in te nemen, de toegestane tijd tussen de doses en de duur van het geneesmiddel in te nemen ben je afhankelijk van de medisch probleem waarvoor u gebruik van het geneesmiddel.

Als u een dosis van dit geneesmiddel, neem dan zo spoedig mogelijk. Echter, als het bijna tijd is voor uw volgende dosis, sla de gemiste dosis over en ga terug naar uw normale doseringsschema. Niet doses verdubbelen.

Bewaar het geneesmiddel in een afgesloten container bij kamertemperatuur, weg van warmte, vocht en direct licht. Vorstvrij bewaren.

Buiten het bereik van kinderen.

Bewaar geen verouderde medicijnen of medicijnen niet meer nodig.

Als uw acne niet binnen 3 tot 4 weken niet verbetert, of als het erger wordt, contact op met uw zorgverlener. Echter, kan de behandeling van acne tot 8 tot 12 weken voordat je volledige verbetering te zien.

Voor patiënten met de tampon (uitstrijkje), topische gel of topische vloeibare vorm van erytromycine

Samen met zijn nodig effecten, kan een geneesmiddel enige ongewenste effecten veroorzaken. Hoewel niet alle van deze bijwerkingen kunnen optreden, als ze optreden kunnen ze medische hulp nodig.

Sommige bijwerkingen kunnen optreden die meestal geen directe medische zorg nodig hebben. Deze bijwerkingen kunnen verdwijnen tijdens de behandeling als uw lichaam zich aanpast aan het geneesmiddel. Ook kan uw zorgverlener in staat zijn om u te vertellen over manieren om te voorkomen of te verminderen een aantal van deze bijwerkingen. Neem contact op met uw zorgverlener als één van de volgende bijwerkingen blijven of hinderlijk zijn of als u vragen heeft over hen

Andere bijwerkingen die niet in de lijst kan zich ook voordoen bij sommige patiënten. Als u nog andere effecten opmerkt, contact op met uw zorgverlener.

Correct gebruik van erythromycine

Beschikbaarheid assortiment Discontinued

Zwangerschap Categorie Meerdere Risico afhankelijk van gebruik

CSA Schedule N geen gecontroleerde drug

Goedkeuring Geschiedeniskalender Drug geschiedenis aan de FDA

Acne doxycycline, clindamycine actueel, erytromycine actueel, tetracycline actueel, minocycline, Accutane, tretinoïne actueel, isotretinoïne, Yaz, Yasmin, Ortho Tri-Cyclen, dapson actueel, Retin-A, Epiduo, adapaleen actueel, Microgestin Fe 1/20, Vibramycin, Tazorac, Claravis, Differin, TriNessa, Minocin, Tri-Sprintec, Solodyn

Voorzorgsmaatregelen tijdens het gebruik van Eryderm

Eryderm Side Effects

Eryderm (erythromycine topisch)