erythromycine (actuele route) het juiste gebruik

doseren

gemiste Dosis

Voor het aanbrengen van dit geneesmiddel, grondig te wassen het getroffen gebied met warm water en zeep, goed naspoelen en dep ze droog. Na het wassen of scheren, het beste 30 minuten te wachten alvorens de tampon (uitstrijkje), topische gel of topische vloeibare vorm. De alcohol in hen kunnen irriteren fris gewassen en geschoren huid.

Voor patiƫnten met de tampon (uitstrijkje), topische gel of topische vloeibare vorm van erytromycine

Dit geneesmiddel zal niet genezen uw acne. Echter, om te voorkomen dat uw acne onder controle te houden met behulp van dit geneesmiddel voor de volledige tijd van de behandeling, zelfs als uw symptomen beginnen te ruimen na een paar dagen. Het kan zijn dat blijven gebruiken van dit geneesmiddel elke dag voor maanden of zelfs langer in sommige gevallen. Als u stopt met het gebruik van dit geneesmiddel te snel, kan uw symptomen terugkeren. Het is belangrijk dat u geen enkele dosis overslaat.

De dosis van dit geneesmiddel zal verschillend zijn voor verschillende patiƫnten. Volg uw arts orders of de aanwijzingen op het etiket. De volgende informatie bevat alleen de gemiddelde doses van dit geneesmiddel. Als uw dosis is anders, doe het niet veranderen, tenzij uw arts u vertelt dat te doen.

De hoeveelheid geneesmiddel die u afhankelijk van de sterkte van het geneesmiddel. Ook het aantal doses u elke dag in te nemen, de toegestane tijd tussen de doses en de duur van het geneesmiddel in te nemen ben je afhankelijk van de medisch probleem waarvoor u gebruik van het geneesmiddel.

opslagruimte

Als u een dosis van dit geneesmiddel, neem dan zo spoedig mogelijk. Echter, als het bijna tijd is voor uw volgende dosis, sla de gemiste dosis over en ga terug naar uw normale doseringsschema. Niet doses verdubbelen.

Bewaar het geneesmiddel in een afgesloten container bij kamertemperatuur, weg van warmte, vocht en direct licht. Vorstvrij bewaren.

Buiten het bereik van kinderen.

Bewaar geen verouderde medicijnen of medicijnen niet meer nodig.