gemeenschappelijke borst problemen na het geven van borstvoeding

De prachtige band die je maakt met je baby als je borstvoeding is als geen ander. En deskundigen het erover eens dat moedermelk is ideaal voor uw kind. Maar ook al wilt u uw baby te geven de beste start die je kunt, kan je niet helpen, maar worden betrokken. Wat zal verpleging doen om uw borsten? Vindt van hun grootte en vorm, bijv.

Je borsten kan wel of niet terugkeren naar hun pre- borstvoeding grootte of vorm. sommige vrouwen borsten blijven groot, en anderen krimpen. Maar sagging of verblijven volle kan oplopen gevolg van genetica, gewichtstoename tijdens de zwangerschap en de leeftijd als gevolg van borstvoeding worden.

Als je borstvoeding, kan de melkstroom uw borst huid en weefsel te rekken. Dat laat sommige vrouwen met een “leeg” of “uitgestrekt” kijken naar hun borsten wanneer de melkproducerende structuren krimpen tot de grootte ze waren voordat je zwanger werd. Het is een gemeenschappelijk cosmetische borst probleem na borstvoeding, maar het is geen medische zorg.

Vrouwen vrezen vaak dat borstvoeding hun borsten doorhangen zal maken. Maar ook andere factoren kunnen je borst verschijning meer dan het geven van borstvoeding te veranderen. Deze omvatten

Het beschermen van de baby uit Infectio; Baby Visie: Wat uw Baby Zie; Hulp voor uw Eczeem baby’s

Elke borst is onafhankelijk. Dus wat gebeurt er met één borst tijdens de borstvoeding zal niet noodzakelijkerwijs gebeuren met de andere. Stuwing, of pijnlijke overvulling van de borsten met melk is een veel voorkomende aandoening die één borst kunnen verlaten iets daarna misvormd, bijvoorbeeld.

Elke kuiltjes of plooien van je borst kan een teken zijn van een knobbeltje in de borst onder en moet worden gecontroleerd door uw arts.

Vroege tekenen van Hoorzitting Los; Bescherm uw kinderen: Get Your Shot; Kiemen bij Daycare: vragen stellen