hoest, leeftijd 11 en jonger – onderwerp overzicht

Hoesten is het lichaam van de manier van het verwijderen van vreemd materiaal of slijm uit de longen en de bovenste luchtwegen of om te reageren op een geïrriteerde luchtwegen. Hoest hebben kenmerkende eigenschappen kun je leren herkennen. Een hoest is slechts een symptoom, geen ziekte, en vaak verwezen hoest kan worden bepaald wanneer andere symptomen geëvalueerd.

Een productieve hoest produceert slijm of slijm (sputum). Het slijm kan hebben afgevoerd langs de achterkant van de keel van de neus of sinussen of kunnen uit de longen te komen. Een productieve hoest algemeen niet suppresse zijn; klaart slijm uit de longen. Er zijn vele oorzaken van een productieve hoest, zoals

Een droge hoest is droog en produceert geen sputum. Een droge hoest ontstaan ​​aan het einde van een koud of na blootstelling aan een irriterend, zoals stof of rook. Er zijn vele oorzaken van een droge hoest, zoals

Virusziekten. Het is normaal om een ​​productieve hoest hebben wanneer u een verkoudheid. Hoesten wordt vaak veroorzaakt door slijm dat riool langs de achterkant van de keel; Infecties. Een longontsteking of bovenste luchtwegen kan hoesten. Een productieve hoest kan een symptoom van longontsteking, bronchitis, sinusitis, of tuberculose; Chronische longziekte. Een productieve hoest kan een teken zijn dat een longaandoening erger wordt of dat uw kind een infectie; Maagzuur een back-up in de slokdarm. Dit type van hoesten kan een symptoom van gastro-oesofageale refluxziekte (GERD) en kan uw kind ontwaken uit de slaap; Loopneus (postnasal drip) aftappen langs de achterkant van de keel. Dit kan een productieve hoest veroorzaken of maak uw kind de behoefte om zijn of haar keel vaak duidelijk voelen. Deskundigen verschillen van mening over de vraag of een postnasal drip of virale ziekte die ervoor zorgde dat hij verantwoordelijk is voor de hoest.

Virusziekten. Na een verkoudheid, kan een droge hoest een aantal weken langer dan andere symptomen duren en vaak erger ‘s nachts; Bronchospasmen. Een droge hoest, vooral ‘s nachts, kan spasmen in de luchtwegen (bronchospasmen) veroorzaakt door irritatie betekenen; Allergieën. Frequent niezen is ook een veel voorkomend symptoom van allergische rhinitis; Blootstelling aan stof, rook en chemische producten; Astma. Een chronisch droge hoest kan een teken zijn van milde astma. Andere symptomen kunnen zijn piepende ademhaling, kortademigheid, of een gevoel van beklemming op de borst. Voor meer informatie, astma bij kinderen; Blokkering van de luchtwegen door inhalatie een voorwerp, zoals voedsel of een pil. Voor meer informatie, ingeslikt of ingeademd Objects.