kan bacon deel uitmaken van een gezond dieet?

Het lijkt erop dat er een spek explosie in Amerika, in meer dan een manier geweest. Bacon recepten zijn het vegen van de blogosfeer (zoals de beroemde vette Bacon Explosion voorgerecht recept). Fast-food ketens zijn leuren dubbele spek hamburgers en chique restaurants zijn het verpakken van steaks in bacon – zelfs toe te voegen aan desserts chic. Dat is righ; chocolatiers zijn beregening spekjes in chocoladerepen alsof ze zijn amandelen. Het is het oude zoete en hartige huwelijk van smaken dat lijkt zo goed te werken.

ha; semigeroo; Hotdog; Bologn; Salam; Pepperon; pastrami

Hoewel er is geen argument dat spek is een smakelijke traktatie, hoe zit het met al dat vet, natrium en cholesterol? Is er een manier voor spek om een ​​deel van een gezond dieet?

Zal je waarschijnlijk niet verbazen dat 68% van de calorieën spek komen uit vet, bijna de helft van die verzadigd zijn. Elke ounce spek draagt ​​30 mg cholesterol (geen cholesterol uit de eieren die vaak gepaard bacon noemen.

Het eten van voedingsmiddelen die rijk zijn aan verzadigde vetten kan uw cholesterolgehalte verhogen, het verhogen van uw risico op hart-en vaatziekten en beroerte. En als die verzadigd vet-rijke voedingsmiddelen zijn ook hoog in cholesterol, cholesterolgehalte hebben de neiging om nog hoger stijgen.

De Heart Association beveelt het beperken van verzadigd vet tot minder dan 7% van uw totale calorieën (dat is minder dan 16 dagelijks gram verzadigd vet voor iemand het eten van 2.000 calorieën per dag). Dus in het kader van deze richtsnoeren lijkt het misschien verstandig om af en toe te genieten van een kleine hoeveelheid spek, of schakel over naar Turkije spek, dat is minder vet en cholesterol.

Maar hier is het slechte nieuws: Als het gaat om het verhogen van het risico op bepaalde vormen van kanker, de dingen ronduit eng zijn voor baconminnaars. Niet alleen is spek beschouwd als een rood vlees, het is ook een lid van de gevreesde ‘bewerkt vlees’ groep (zelfs Turkije spek valt in deze categorie. En geen enkele hoeveelheid verwerkte vlees wordt beschouwd als veilig om te eten, volgens het Institute for Cancer Research.

Bewerkt vlees is meestal rood vlees bewaard via roken, zouten, of zouten en bevat vele favoriete gerechten in aanvulling op bacon

gezonde, lekkere recepten, van en goed eten magazine.

Kip, chocolade, salades, desserts, soep