kan de barre training geeft je lichaam van een danser?

Ooit gedroomd van het hebben van het lichaam van een danser? Een barre gebaseerde training kan gewoon het ticket. Het gonsde-over-methode is geïnspireerd op de klassieke dans moves en maakt gebruik van een ballet bar voor ondersteuning. Experts zeggen dat de training is ideaal voor beeldhouwen een mager, ballerina-achtige lichaam.

Barre werkt zowat elke spiergroep. ‘Je zult je buikspieren, benen, billen, en het bovenlichaam te richten “, zegt Fred DeVito, mede-oprichter van Exhale spa, met vestigingen in het hele land.

DeVito zegt dat als je barre regelmatig doet, zul je platter abs, gebeeldhouwde armen, slankere dijen, en een steviger achterste zien. Plan om een ​​paar dagen van cardio doen met zich mee.

Barre combineert dans, yoga, pilates, flexibiliteit en evenwichtsoefeningen. Het is een isometrische training, wat betekent dat u zich richten op knijpen of aanbestedende een spier of spieren. Je doet veel moves naast een ballet barre, en anderen uit de buurt van de barre of op een mat. U kunt lichte hand gewichten te gebruiken. Meest barre klassen zijn deze fundamentele moves

PliÃsquats. Deze versie van een klassieke ballet verhuizing is goed voor je benen. Met je tenen wijzen, zul je je knieën buigen en laat je lichaam in een kraakpand positie. Dat steekt uw quads, hamstrings, billen, en kuiten.

Veel barre klassen zijn verschillende variaties op de Plia, zoals pulserende pliÃs en innerlijke dij knijpt. U kunt de hitte op deze fundamentele stap van het doen van een pliÃsquat sprong (de pliÃsquat gevolgd door een sprong).

Plank. Dit is een uitstekende kern-versteviger. Voor het beste effect, houd je lichaam stil en recht. Betrek uw abs door ze in te trekken. De basis onderarm plank is een uitstekende basis oefening, zegt DeVito. Je klas instructeur kan variaties, zoals kant planken gebruiken om verschillende spieren te richten.

Ab krullen. Crunches zijn azen op het versterken van je buikspieren en de kern. Om dingen te veranderen up, zou je doen pulserende crunches, snoek crunches of andere variaties op de basis crunch.

Barre trainingen zijn gemakkelijk te vinden door middel van lessen, online trainingen, of dvd’s. De studio’s en sportscholen hebben amped hun spel met tal van speciale klassen, zoals cardio barre, Core Fusion barre en interval training barre.

Maar u kunt vinden is het best te houden aan elementaire barre te beginnen, zegt DeVito.

Terwijl u oefenen, moet je tussen tellen …

Terwijl u oefenen, moet je tussen tellen …