kind voeding: top 10 gezonde zomer voeding voor kinderen

Balspelen, cookouts, festivals. De zomer is rijp met onze kinderen favoriete voedsel. Toch zo veel zomer voedsel – van de benen BBQ Turkije naar ijs en hot dogs – zijn dieet rampen.

Maak je eigen nacho schotel, Rarback suggereert. “Top tortilla met bonen, salsa, guacamole, en smelt vetarme kaas over het allemaal. Kinderen zijn dol op dat soort gezonde koolhydraten.” Gooi een beetje vetvrije zure room op de top als je wilt; Puree verschillende groenten – dan glijden ze in een chip dip, of het gebruiken als een nacho topping. Uw kinderen zullen het verschil niet kennen; Quesadillas zijn een ander kind favoriet. Top volkoren tortilla met bonen, magere kaas, groenten (zoals rode groene en groene paprika’s, maïs, groene uien, spinazie, champignons), en kip. vetarme zure room, sla, salsa, guacamole – – ook gezond aan de kant, heb je de klassieke kwartet kreeg.

Kunnen kinderen eet gezond, maar nog steeds genieten van hun favoriete zomer voedsel? Ja, ze kunnen hamburgers, hotdogs, ijs romig behandelt, en desserts – als je het omgaan met recht.

Gezonde Voeding Regel # 1: Laat ze snoepen, zegt Sarah Krieger, MPH, RD, LD, een diëtist in St. Petersburg, FL, en een Dietetic Association (ADA) woordvoerster. “Het is echt belangrijk om snoepjes als elke andere levensmiddelen, een beetje elke dag. Dat is hoe kinderen ontwikkelen van een gezonde relatie met zoete voedingsmiddelen.”

Gezonde Voeding Regel # 2: Zorg ervoor dat ze verbranden de calorieën, zegt Elisa Zied, MS, RD, een voedings-consultant in New York City, auteur van het boek Feed Your Family Right !, en een ADA woordvoerster.

Op een carnaval, “als je kinderen wilt een trechter cake of corn dog, go for it,” Zied vertelt. “Je hoeft niet wilt dat ze kansarme voelen. Pump up van hun activiteit die week of die dag dus ze kunnen verbranden.” Ze geeft ook kinderen naar zoet en vet voedsel te delen – dus iedereen krijgt een voorproefje, maar niemand overeats.

Gezonde Voeding Regel # 3: ‘Wees een goed rolmodel, “zegt Sheah Rarback, MS, RD, directeur van voeding voor de Mailman Center for Child Development aan de Universiteit van Miami School of Medicine. “Expose kinderen om gezond voedsel – of in ieder geval gezonder versies van hun favorieten Als je ze eet, zal je kinderen ze te eten..

Hier zijn gezonde tips voor kinderen favoriete zomer voedsel

1. Top Zomer Eten: Nachos & Quesadillas

Mexicaans eten is altijd een traktatie – en heeft veel gezonde elementen. Begin met volkoren chips en tortilla’s voor extra vezels, dan voeg uw favoriete broodbeleg. Goed gedaan, kun je veel groenten, eiwitten, calcium en vezels in deze snacks sluipen.

gezonde, lekkere recepten, van en goed eten magazine.

Kip, chocolade, salades, desserts, soep