kruidnagel: toepassingen, bijwerkingen, interacties en waarschuwingen

Bourgeon Floral de Clou de Girofle, Bouton Floral de Clou de Girofle, caryophylli Flos, Caryophyllum, Caryophyllus aromaticus, Clavo de Cygnus, Clous de Girolfe, Kruidnagel Bloem, Kruidnagel Flowerbud, Kruidnagel Leaf, Kruidnagel Olie, Clove Stam, kruidnagel, kruidnagel Knop, ..; Bekijk alle Namen Bourgeon Floral de Clou de Girofle, Bouton Floral de Clou de Girofle, caryophylli Flos, Caryophyllum, Caryophyllus aromaticus, Clavo de Cygnus, Clous de Girolfe, Kruidnagel Bloem, Kruidnagel Flowerbud, Kruidnagel Leaf, Kruidnagel Olie, Clove Stam, kruidnagel, kruidnagel Bud, Ding Xiang, Eugenia aromatica, Eugenia caryophyllata, Eugenia caryophyllus, Feuille de Clou de Girofle, Fleur de Clou de Girofle, Flores caryophylli, Flores Caryophyllum, Gewurznelken Nagelein, Girofle, Giroflier, Huile de Clou de Girofle, Kreteks, Lavang, Lavanga, kruidnagelolie, Syzygium aromaticum, Tige de Clou de Girofle; Hide Namen

Kruidnagel is een kruid. Mensen gebruiken de olie, gedroogde bloemknoppen, bladeren en stengels om medicijnen te maken; Kruidnagel wordt gebruikt voor maagklachten en als een slijmoplossend. Expectorantia maken het makkelijker te hoesten slijm. Kruidnagel olie wordt gebruikt voor diarree, hernia, en slechte adem. Kruidnagel en kruidnagelolie worden gebruikt voor darmgas, misselijkheid en braken; Kruidnagel wordt direct op het tandvlees (lokaal gebruikt) voor kiespijn, voor pijnbestrijding tijdens de tandheelkundige werk, en voor een complicatie van het trekken van tanden genaamd “droge socket.” Het wordt ook toegepast op de huid als een counterirritant voor pijn en voor de mond en keelontsteking. In combinatie met andere ingrediënten, kruidnagel wordt ook toegepast op de huid als deel van een multi-component product gebruikt om mannen uit orgasme te vroeg (premature ejaculatie) te houden; In voedingsmiddelen en dranken, wordt kruidnagel gebruikt als smaakstof; In de industrie wordt kruidnagel gebruikt in tandpasta, zeep, cosmetica, parfum en sigaretten. Kruidnagel sigaretten, ook wel kreteks, bevatten in het algemeen 60% tot 80% tabak en 20% tot 40% gemalen kruidnagel. Eugenol, een van de chemicaliën in kruidnagel, menthol werkt als de hardheid van tabaksrook te verminderen.

Kruidnagel olie bevat een chemische stof die pijn kan verminderen.

Mogelijk Effectieve fo; Voortijdige ejaculatie. Onderzoek toont aan dat het aanbrengen van een crème met teentje bloem plus Panax ginseng wortel, engelwortel, Cistanches deserticola, Zanthoxyl species, Torlidis zaad, Asiasari wortel, kaneel schors, en Toad gif (SS Cream) op de huid van de penis verbetert premature ejaculatie; Onvoldoende bewijs fo; Anale fissuren. Vroege onderzoek suggereert dat het aanbrengen van een kruidnagel olie crème om anale kloven gedurende 6 weken verbetert de genezing in vergelijking met het gebruik van de ontlasting weekmakers en de toepassing van lidocaïne crème; Tandplak. Vroege onderzoek suggereert dat het gebruik van een specifieke tandpasta (Sudantha, Link Natural Products Ltd.) met een combinatie van kruidnagel, Acacia chundra Willd., Malabar noot, kogel hout boom, zwarte peper, Indische beuk, gal eiken, Terminalia, en gember tweemaal daags gedurende 12 weken kan tandplaque, bloeden, en de hoeveelheid bacteriën te verminderen in de mond; Muggenspray. Vroege onderzoek suggereert dat het aanbrengen van kruidnagel olie of kruidnagel olie gel op de huid kan muggen af ​​te weren voor maximaal 5 uur; Pijn. Vroege onderzoek suggereert dat het aanbrengen van een gel met gemalen kruidnagel gedurende 5 minuten alvorens te worden geplakt met een naald kan op dezelfde manier verminderen naald stok pijn benzocaïne; Kiespijn. Kruidnagel olie en eugenol, een van de chemische stoffen die het bevat, zijn al lang lokaal gebruikt voor kiespijn, maar de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA) heeft eugenol heringedeeld, downgraden de effectiviteit rating. De FDA gelooft nu is er niet genoeg bewijs om eugenol waarderen zo effectief voor kiespijn pijn; Dry socket “na het trekken van tanden; braken; Maagklachten; Misselijkheid; Gas (flatulentie); Diarree; hernia; Pijn en zwelling (ontsteking) van de mond en keel; Hoest; Andere condities. Meer bewijs nodig om de effectiviteit van kruidnagel cijfer voor dit gebruik.

Kruidnagel lijkt het waarschijnlijk veilig voor de meeste mensen bij inname via de mond in de voeding bedragen. Er is onvoldoende bekend over de veiligheid van het nemen van kruidnagel via de mond in grotere hoeveelheden geneesmiddelen; Kruidnagel olie of crème met kruidnagel bloem is mogelijk toch veilig wanneer toegepast op de huid. Echter, frequente en herhaalde toepassing kruidnagelolie in de mond of op het tandvlees soms schade aan het tandvlees, tandpulp, huid en slijmvliezen veroorzaken; Het inademen van rook van kruidnagel sigaretten of het injecteren van kruidnagel olie in de aderen waarschijnlijk onveilig en kunnen bijwerkingen, zoals ademhalingsproblemen en longinfecties veroorzaken; Gedroogde kruidnagel kan ook mond gevoeligheid en irritatie, maar ook schade aan tandweefsel te veroorzaken; Speciale voorzorgsmaatregelen en waarschuwingen: Kinderen: Bij kinderen, kruidnagel olie als gevolg van onveilig te nemen via de mond. Het kan ernstige bijwerkingen zoals convulsies, leverschade en vloeistof onbalans veroorzaken; Zwangerschap en borstvoeding: Kruidnagel is WAARSCHIJNLIJK SAFE bij inname via de mond in de voeding bedragen. Er is onvoldoende betrouwbare informatie over de veiligheid van het nemen van kruidnagel in medicinale doses als u zwanger bent of borstvoeding geeft. Blijf op de veilige kant en gebruik te voorkomen; Bloeden aandoeningen: Kruidnagel olie bevat een chemische stof genaamd eugenol dat lijkt om de bloedstolling te vertragen. Er is een punt van zorg dat het nemen van kruidnagel olie kan bloedingen veroorzaken bij mensen met bloeden stoornissen; Chirurgie: Kruidnagel olie bevat een chemische stof genaamd eugenol dat lijkt om de bloedstolling te vertragen. Er is een punt van zorg dat het zou kunnen leiden tot bloedingen tijdens of na de operatie. Stop het gebruik van kruidnagel minstens 2 weken vóór een geplande operatie.

Kruidnagel zou vertragen bloedstolling. Het nemen van kruidnagel olie, samen met medicijnen die ook langzaam stolling zou de kans op blauwe plekken en bloeden te verhogen; Kruidnagel bevat eugenol. Eugenol is het deel van kruidnagel die de bloedstolling kunnen vertragen. Eugenol is zeer geurig en geeft piment en kruidnagel hun karakteristieke geur; Sommige medicijnen die trage bloedstolling bevatten aspirine, clopidogrel (Plavix), diclofenac (Voltaren, Cataflam, anderen), ibuprofen (Advil, Motrin, anderen), naproxen (Anaprox, Naprosyn, anderen), dalteparin (Fragmin), enoxaparine (Lovenox) , heparine, warfarine (Coumadin) en anderen.

De volgende doses zijn onderzocht in wetenschappelijke researc; Toegepast op de SKI; Bij mannen, te houden van het bereiken van een orgasme te vroeg (vroegtijdige zaadlozing): Een multi-ingrediënt crème preparaat met kruidnagel bloem plus Panax ginseng wortel, engelwortel, Cistanches deserticola, Zanthoxyl species, Torlidis zaad, Asiasari wortel, kaneel schors, en Toad gif (SS Cream) aangebracht op de eikel één uur voor de geslachtsgemeenschap en onmiddellijk vóór geslachtsgemeenschap afgewassen.