kruidnagels syndroom

importan; Het is mogelijk dat de belangrijkste titel van het rapport KRUIDNAGELS Syndroom is niet de naam die u verwacht. Kijk dan op de synoniemen Vermelding aan de alternatieve naam (namen) en wanorde onderverdeling (s) die in dit verslag te vinden.

Summar; KRUIDNAGELS syndroom (CS) is een recent beschreven zeldzame aandoening die wordt gekenmerkt door weefsel begroeiing en complexe vasculaire afwijkingen. KRUIDNAGELS staat voor aangeboren lipomateuze (vette) overgroei, vasculaire misvormingen, epidermale nevi en scoliose / skelet / spinale anomalieën; introductio; KRUIDNAGELS syndroom werd onafhankelijk door Saap en collega’s in 2007 en Alomari beschreven in 2009. Een case report door de Duitse arts Hermann Friedberg “gigantisme van de rechter onderste ledematen”, gepubliceerd in 1867 is waarschijnlijk de eerste bekende geschreven verslag van kruidnagel syndroom.

Genetische en zeldzame ziekten (Gard) Informatie Cente; PO Box 812; Gaithersburg, MD 20898-812; Tel: (301) 251-492; Fax: (301) 251-491; Tel: (888) 205-231; TDD: (888) 205-322; Internet: http://rarediseases.info.nih.gov/GARD; Nationale Organisatie van Vascular Anomalie; PO Box 3821; Greensboro, NC 27438-821; E-mail: admin@mail.novanew; Internet: http: //www.novanew; KRUIDNAGELS Syndrome Communit; PO Box 40; West Kennebunk, ME 0409; Tel: (207) 281-213; E-mail: clovessyndrome @ GMAI; Internet: http: //www.clovessyndrome

Dit is een samenvatting van een rapport van de National Organization for Rare Disorders (NORD). Een exemplaar van het volledige rapport kan gratis worden gedownload van de NORD website voor geregistreerde gebruikers. Het volledige rapport bevat aanvullende informatie, waaronder de symptomen, oorzaken, de getroffen bevolking, gerelateerde aandoeningen, standaard en experimentele therapieën (indien beschikbaar), en referenties uit de medische literatuur. Voor een full-text versie van dit onderwerp, ga dan naar www.rarediseases en klik op zeldzame ziekten Database onder “Rare Disease Information”.

De informatie in dit rapport is niet bedoeld voor diagnostische doeleinden. Het is uitsluitend bedoeld voor informatieve doeleinden. NORD beveelt aan dat de betrokken personen het advies inwinnen of raadsman van hun eigen persoonlijke artsen.

Het is mogelijk dat de titel van dit onderwerp is niet de naam die u hebt geselecteerd. Kijk dan op de synoniemen Vermelding aan de alternatieve naam (namen) en Disorder Subdivision (s) die in dit verslag te vinden

Deze ingang ziekte gebaseerd op medische informatie via de datum aan het einde van het onderwerp. Aangezien de middelen NORD’s beperkt zijn, is het niet mogelijk om elke vermelding in de Rare Disease Database volledig actueel en accuraat te houden. Neem contact op met de in het gedeelte Bronnen vermeld voor de meest actuele informatie over deze stoornis agentschappen.

Voor aanvullende informatie en hulp over zeldzame aandoeningen, neem dan contact op met de Nationale Organisatie voor Zeldzame Ziekten bij P.O. Box 1968, Danbury, CT 06813-1968, telefoon (203) 744-0100, website www.rarediseases of e-orphan @ rarediseases

Laatst bijgewerkt: 10/10/201; Copyright 2012 National Organization for Rare Disorders, Inc.

 van de Nationale Organisatie voor Zeldzame Ziekten

CLOVE syndroom; CS

Geen