Oesofagitis voorbereiding van uw afspraak

Als u ondervindt ernstige pijn op de borst dat er meer duurt dan een paar minuten, of als u vermoedt dat u hebt voedsel in uw slokdarm ingediend of niet in staat zijn te slikken, krijgen medische noodhulp.

Als u nog andere tekenen of symptomen van oesofagitis, zult u waarschijnlijk beginnen met het zien van uw huisarts. Voor sommige diagnostische tests, kan uw arts u doorverwijzen naar een specialist in het spijsverteringsstelsel aandoeningen (gastro-enteroloog) of een allergie specialist (allergoloog). Voorbereiding voor uw afspraak met uw arts of specialist zal u helpen om het beste gebruik van uw tijd te maken.

Wat je kunt doen

Maak een lijst van tevoren dat je kunt delen met uw arts. Uw lijst moet

Wat te verwachten van uw arts

Lijst vragen voor uw arts van de belangrijkste tot de minst belangrijk in het geval de tijd om is. Als u denkt dat u tekenen of symptomen van oesofagitis, kunt u een aantal van de volgende vragen te stellen.

Uw arts zal waarschijnlijk vragen u een aantal vragen. Klaar zijn om ze te beantwoorden kunnen de tijd te gaan over punten die u wilt meer tijd besteden aan te reserveren. Uw arts kan vragen

Als u weet dat bepaalde voedingsmiddelen veroorzaken of verergeren de symptomen, voorkomen dat ze. Voorkomende boosdoeners zijn onder andere cafeïnehoudende dranken, alcohol of kruidig ​​voedsel. Het nemen van over-the-counter antacida kan op korte termijn verlichting van de symptomen te bieden.

Als u vermoedt dat uw klachten gerelateerd zijn aan een recept medicatie, niet stoppen met het innemen van het geneesmiddel zonder eerst met uw arts. Indien mogelijk, beperk het gebruik van over-the-counter geneesmiddelen die kunnen worden problemen veroorzaakt. Als je pillen in te nemen, drink een glas water en vermijden liggen onmiddellijk daarna.

Wat u kunt doen in de tussentijd