Omgaan met verkoudheid en griep

De meesten van ons zullen een koud deze herfst of winter hebben, en sommigen van ons zal de griep te hebben. Hier is hoe om te kijken na je voor dat deze virussen invloed op jou.

Verkoudheid en griep worden veroorzaakt door virussen. Er zijn meer dan 200 verkoudheid virussen en drie types van het griepvirus, met veel verschillende stammen, zodat ze moeilijk te vermijden.

Deze virussen kunnen worden verspreid via druppeltjes die hoestte en niesde door een besmet persoon. De virussen kunnen ook worden overgedragen via iemands vingers of oppervlakken, zoals deurklinken, als er besmette druppels op hen.

Het virus komt het lichaam via de neus of ogen. Als je besmet druppels op je vingers en je aanraken van uw ogen of neus, kan het virus je lichaam binnendringen.

symptomen van verkoudheid

De belangrijkste symptomen van de winter koude en griep bugs zijn

Als dit de enige symptomen die je hebt, is het onwaarschijnlijk dat uw arts in staat zijn om iets te doen zal zijn.

Misschien wilt u uw lokale apotheek, waar u advies over hoe om de symptomen te beheren en te kopen over-the-counter medicijnen kunnen krijgen bezoeken.

Dr Rupal Shah, een arts in het zuiden van Londen, heeft het volgende advies: “Probeer om te rusten, goed te eten, stress te vermijden en te houden gehydrateerd. Als je koorts hebt, kunt u extra vocht nodig. Je zou ook kunnen paracetamol te nemen voor de behandeling van koorts en pijn, of inhaleren stoom met een decongestivum in te helpen duidelijk een verstopte neus. ”

Apothekers zeggen dat koude en griep medicijnen zijn onder hun top verkopers in de winter. Sommige van de remedies combineren pijnstillers met decongestiva, die kunnen helpen om de symptomen te beheren.

“Pijnstillers – zoals paracetamol, ibuprofen en aspirine – kan echt helpen als je een koud”, zegt apotheker Angela Chalmers. Toch moet aspirine niet worden gegeven aan kinderen jonger dan 16 jaar. Ze voegt eraan toe dat, “decongestiva bijdragen aan het verminderen van de zwelling in je neus, zodat je gemakkelijker kan ademen”.

Krijg rust en goed eten

Zoek uw plaatselijke apotheek.

In de meeste gevallen, antibiotica (die worden gebruikt om bacteriële infecties te behandelen) niet nodig. “Verkoudheid en griep, en de meeste hoesten, worden veroorzaakt door virussen, zodat antibiotica niet helpen. Minor bacteriële infecties zal ook worden bestreden uit door natuurlijke immuniteit, “legt Dr Shah.

Lees meer over de behandeling van verkoudheid en griep te behandelen.

Kinderen kunnen worden behandeld met behulp van een aantal over-the-counter pijnstillers, om pijn te verlichten en helpen drukken koorts. Zowel paracetamol en ibuprofen zijn verkrijgbaar als vloeistof voor kinderen en kunnen vanaf de leeftijd van drie maanden. Controleer altijd met uw arts als u niet zeker weet welke behandelingen u uw kind kunt geven.

Er zijn een aantal voordelen, met name voor kinderen, in het vangen van een paar hoest en verkoudheid. “Kinderen hebben de neiging om veel van de verkoudheid te krijgen, omdat het lichaam tijd om te bouwen immuniteit neemt. Je lichaam leert om te vechten tegen een bepaald soort virus elke keer dat je een infectie, dat is waarom je minder verkoudheid krijgt als je ouder wordt, “zegt Angela Chalmers.

Kinderen en verkoudheid

Wetenswaardigheden over kinderen en medicijnen.

Terwijl de meeste bugs hun cursus zal draaien zonder enige reële schade, Dr Shah zegt dat er bepaalde gevallen, wanneer u of uw kind een arts zou moeten zien. Deze omvatten

Babies, evenals oudere en zwakkere mensen, moeten hulp krijgen als ze onwel.

Neem altijd contact op met uw arts, gezondheid bezoeker, praktijkondersteuner of nurse practitioner als een van beide

Als u nodig hebt om te spreken met iemand buiten de normale spreekuur, kunt u uw arts een operatie van out-of-uren te bellen (als ze er een heeft) of 111.

Vangst het kiemen gemakkelijk verspreiden. Draag altijd weefsels en ze gebruiken om uw hoest of niest te vangen;. BIN IT Germs kunnen leven gedurende enkele uren in weefsels. Gooi uw weefsel zo spoedig mogelijk;. KILL IT Hands kunnen kiemen over te dragen aan elk oppervlak u aanraakt. Reinig je handen zo snel als je kunt.

10/07 /

Wanneer een arts te zien

10/07 /

diensten

plaats

Hoe kunt u uw huis en gezin warm en gezond in de winter met houdt de Keep warm, goed te houden campagne

Tips en advies over hoe om gezond te blijven en goed door de koude, donkere dagen van de winter

Help stop kiemen verspreiden

Meld je aan voor de griep enquête om te helpen onderzoekers van de London School of Hygiene en Tropical Medicine volgen de verspreiding van de griep

Informatie over hoe een evenwichtige voeding, tips om u te helpen uw 5 per dag, plus advies voor vegetariërs

Gemeenschappelijke mythen over griep en griepvaccinatie, en de waarheid achter hen

Uw gids voor griepsymptomen en het griepvaccin, met inbegrip van wie moet worden gevaccineerd deze winter

Waarom zwangere vrouwen de griepprik moeten hebben en waar u het vaccin kunt krijgen

Resistentie tegen antibiotica is een probleem in alle instellingen in de gezondheidszorg in Engeland en Europa. Zoek uit wat er gedaan tot resistentie tegen antibiotica te bestrijden

Diensten in de buurt

Houd warm, goed te houden

gezondheid winter

Helpen bij het bestrijden griep

Gezond eten

10 mythes over griep en het griepvaccin

Griep en het griepvaccin

Griepprik tijdens de zwangerschap

antibiotic Awareness