oorzaken van zure reflux ziekte: hiatus hernia, zwangerschap, voedsel, en nog veel meer

Wat zijn de meest voorkomende oorzaken van zure reflux ziekte? Artsen zijn niet altijd zeker. Veroorzaakt door een toename van zuur in de slokdarm kan zure reflux te ontwikkelen voor verschillende redenen. Hier zijn enkele van de meest voorkomende oorzaken van zure reflux ziekte.

Een visuele handleiding over de werking Heartburn

Verschillende factoren kunnen het risico voor zure reflux ziekte te verhogen.

Maag afwijkingen. Een veel voorkomende oorzaak van zure reflux ziekte is een maag afwijking heet een hiatus hernia, die kan optreden bij mensen van alle leeftijden. Een hernia gebeurt wanneer het bovenste deel van de maag en LES boven het membraan beweegt. Dit is de spier muur tussen je buik uit je borst. Als het goed werkt, het membraan normaal zorgt ervoor dat zuur uit stijgt in je slokdarm. Maar als je een hernia, is het makkelijker voor zuur om omhoog te gaan in uw slokdarm.

Zwangerschap. Veel vrouwen ervaren zure reflux voor de eerste keer tijdens de zwangerschap. Dit wordt veroorzaakt door de hoeveelheden hormonen gecombineerd met de druk van de groeiende foetus. Meestal ergste tijdens het derde trimester, de symptomen gaan bijna altijd weg na de bevalling.

Roken; Roken kan bijdragen aan zure reflux door een van de volgende twee handelingen

Roken verhoogt ook het risico op kanker van de slokdarm.

Zure reflux voedingsmiddelen. Het eten van grote maaltijden of liggend direct na een maaltijd kan maagzuur of andere symptomen van zure reflux ziekte, zoals een droge hoest of moeite met slikken veroorzaken. Dit zijn enkele van de gemeenschappelijke zure reflux voedingsmiddelen die de symptomen veroorzaken

Het drinken van alcohol verhoogt ook het risico op slokdarmkanker. Hoe meer je drinkt, hoe groter het risico. In combinatie met roken, het risico is nog groter dan bij met behulp van alcohol of tabak alleen.

Andere oorzaken van zure reflux ziekte. Andere veel voorkomende oorzaken van zure reflux ziekte zijn

BRONNEN

National Digestive Diseases Information Clearinghouse (NDDIC): “. Brandend maagzuur, gastro-oesofageale (GER) en Gastro-oesofageale refluxziekte”

Cleveland Clinic: “GERD of zure reflux of brandend maagzuur.”

Het College of Gastroenterology: “Heartburn of Gastro-oesofageale refluxziekte.”

Universiteit van Maryland Medical Center: “. Gastro-oesofageale refluxziekte en maagzuur”

Academy of Family Physicians: “Heartburn: Tips over het omgaan met het ongemak.”