verwardheid, geheugenverlies, en veranderde alertheid-thuisbehandeling

Als je ouder wordt, is het normaal om een ​​aantal geheugenverlies ervaren. Meestal doet af en toe een geheugen vervallen niet dat je een serieus probleem hebben. Probeer de volgende stappen om te helpen bij het verbeteren van uw geheugen

Leven met een familielid die een daling in het geheugen heeft, probleemoplossend vermogen, leervermogen, of oordeel (dementie) is hard. Voor de gezondheid en de veiligheid van uw familielid te zorgen, geef hem of haar korte instructies bij het onderwijzen van een nieuwe taak. Breek de taak naar beneden in eenvoudige stappen. U vindt het misschien nuttig zijn om de persoon te geven schriftelijke instructies.

Richt uw aandacht. Vaak vergeetachtigheid kan betekenen dat u te veel aan je hoofd. Vertragen en betalen de volle aandacht aan de taak die u nu doet; Vasthouden aan een routine. Compleet veelvoorkomende taken in dezelfde volgorde iedere keer dat je ze te doen; Structuur uw omgeving te helpen verbeteren van uw geheugen; Gebruik kalenders en klokken; Gebruik lijsten, notities en andere handige apparaten als herinneringen; Schrijf uw dagelijkse activiteiten op een kalender of dagelijkse planner, en bewaar het op een plek waar je het gemakkelijk kan zien; Bewaar easy-to-lose items op dezelfde plaats elke keer nadat je ze gebruikt. Bijvoorbeeld, het installeren van een haak bij de deur en hang je sleutels uit het elke keer dat je komt in.