voorkomende haarproblemen: vraag het haar gezondheid specialisten op

Nicole Rogers, MD: Al dan niet uw haaruitval is gerelateerd is afhankelijk van hoe snel je het verliezen van gewicht. Als u crash dieet of het gebruik van een rage dieet voor snel gewichtsverlies, kan je inderdaad een calorie-deficiëntie, die is het vertalen tot haaruitval. Ik stel voor dat je het gewicht langzaam en op een gecontroleerde wijze (1 pond per week) te verliezen en zeker om goede voeding te behouden terwijl je op dieet.

Rogers: Om dit te achterhalen, eerst kijken naar wat voor soort haarproducten u gebruikt. Bepaalde shampoos kan hard of drogen van de hoofdhuid. Probeer te schakelen naar een shampoo die is op de markt gebracht voor droog haar of iemand die beweert om vocht toe te voegen aan je haar. Als dit niet helpt, moet u zien uw lokale dermatoloog te hebben uw hoofdhuid onderzocht op psoriasis, seborrhea, of een andere vorm van scalp dermatitis. Een biopsie kan nodig zijn om volledig te begrijpen wat er gaande is.

Rogers: Ten eerste kan een actuele benzoylperoxide wassen voorkomen huidcellen aan elkaar kleven, die kan bijdragen tot de vorming van ingegroeide haartjes. Ten tweede kan een actueel retinol crème helpen om de omloopsnelheid van uw huidcellen. Dit sloughs weg de bovenliggende, niet-essentiële huidcellen en normaliseert de onderliggende huidcellen om te voorkomen dat ingegroeide haren.

Rogers: Als je perfect rond of ovale vlekken van haaruitval en je gezond bent anders, kunt u een auto-immune vorm van haaruitval genaamd alopecia areata hebben. Dit is iets wat we behandelen met injecties van anti-inflammatoire steroïde medicijnen. Als u uw lokale dermatoloog, hij / zij kan diagnosticeren en behandelen je. Anders kunt u een actueel steroïde crème voor je hoofdhuid. Veel apotheken dragen actueel hydrocortison crème die je kunt kopen zonder recept verkrijgbaar. Als je wel alopecia areata, weet dat deze voorwaarde ook kunnen verdwijnen en je haar kan regrow op elk gewenst moment, zonder enige behandeling.

Rogers: Besteed aandacht aan de reactie van je huid om een ​​van de styling producten die u kunt gebruiken. Heeft de stekende beginnen direct nadat u de gel, haarlak of haarkleur toepassen op je haar? Als dat zo is, dan moet je zeker wilt vermijden wat product wordt veroorzaakt door de irritatie. Indien dit niet het geval is, zien lokale dermatoloog een evaluatie. Veel mensen met roodheid en verbranding van de wangen door rosacea ervaring verbranding of irritatie van de hoofdhuid, ook. In dat geval kan het baat hebben bij orale doxycycline, een antibioticum met een anti-inflammatoire eigenschappen.

Rogers: Het klinkt alsof je beschrijft overbehandeling van het gebruik van chemische relaxers. Het beste wat te doen is om te stoppen met het gebruik van de relaxers helemaal, of hun herhaald gebruik uitstrekken tot niet minder dan een keer per 12 weken. U kunt ook profiteren van steroïde injecties (Triamcinolone) onder de hoofdhuid te helpen verminderen eventuele ontsteking die het gevolg is van de overbehandeling.

Rogers: Waarschijnlijk is ofwel alopecia areata, hetgeen een auto-vorm van haaruitval of tinea capitis, wat een gelokaliseerde schimmelinfectie invloed haarzakjes. Een dermatoloog kan helpen bij het vaststellen en behandelen van een van deze voorwaarden.

Rogers: Je zou kunnen proberen een over-the-counter-roos shampoo. Als dat niet helpt, gaat u terug naar uw arts voor een actueel steroïde oplossing die kan bijdragen tot het verminderen van de jeuk.

Rogers: Het kan zijn dat de ontwikkeling van vrouwelijke patroon haaruitval of alopecia androgenetica. Onbehandeld, kan dit een chronisch progressieve aandoening. Je zou kunnen profiteren van het gebruik actueel minoxidil, die de hoeveelheid tijd die uw haarzakjes in hun actieve groeifase verhoogt en verhoogt de dikte van je haar. U kunt deze over-the-counter, zonder recept te krijgen. En je moet zorgen voor een volledige 3-6 maanden van het gebruik om een ​​verschil te zien.

Rogers: De enige echte oplossing voor gespleten haarpunten is om ze te knippen. Na te doen, kunt u styling producten die siliconen of dimethicon bevatten gebruiken om jas en beschermen het haar cuticula. Going forward, moet u het haar schade te beperken door het vermijden van overmatig gebruik van warmte, relaxers, of enige andere potentieel schadelijke chemicaliën.

Rogers: Minoxidil is het actieve ingrediënt in Rogaine. De concentratie van minoxidil in de mannen product is 5% en 2% in de vrouwen product. Theoretisch zou de vrouwen de mannen product te gebruiken een keer per dag, in plaats van de versie van de vrouwen twee keer per dag. Er is echter een hogere kans vergroot gezichtshaar aan de zijkanten van de wang ontwikkelen wanneer vrouwen gebruiken hogere sterkte formule.

Rogers: Het is normaal dat je haar om wat vergieten hebben, vooral als je kam of borstel het. Ik zou niet ongerust als u verschillende gebieden van haaruitval op de hoofdhuid waarneemt of diffuse dunner bovenop de hoofdhuid of elders.

Rogers: Er lijkt een wetenschap achter deze lage niveau lichttherapie (LLLT) apparaten. Maar niemand weet precies hoe ze werken, of als het licht echt kan verhogen haargroei. Ik raad het gebruik van deze lasers pas na mijn patiënten andere opties zijn uitgeput. En ik waarschuw je niet om duizenden dollars te besteden aan deze behandeling, omdat de data is nog steeds zeer beperkt.

Rogers: Ouderen hebben over het algemeen minder sebum of olieproductie, op het niveau van de haarfollikels. Dit betekent dat ze minder vet haar en zal waarschijnlijk niet nodig om het zo vaak te wassen.

Rogers: Niemand weet echt wat zou veroorzaken haar te gaan van blond tot een donkerdere kleur. Grijs haar gevolg van een verlies van functie van de melanocyten of pigment-producerende cellen in de haarfollikel.

Rogers: Sommige haarspecialisten gebruiken mesotherapy, dat de injectie van finasteride of minoxidil direct in de hoofdhuid haargroei. Er zijn echter geen studies aangetoond dat dit werkt beter dan de traditionele orale of topische gebruik van finasteride of minoxidil.

Rogers: Helaas, er is geen supplementen die echt bijdragen tot het verminderen haar dunner geïdentificeerd. Zolang u een gezonde, goed afgeronde dieet met veel eiwitten, groenten, en ijzer, moet u het maximaliseren van uw haar groeipotentieel. Wees ervan bewust dat hoge doses van sommige supplementen, waaronder vitamine A, eigenlijk kan leiden tot haaruitval.

Rogers: U kunt een gelokaliseerde folliculitis, of een bacteriële infectie van de haarzakjes te hebben. U moet de lokale dermatoloog voor een evaluatie. Probeer niet te plukken of krassen in de tussentijd, omdat dit de situatie zal verslechteren.

Jim Shaw, stylist: Nee. Zorg ervoor dat je shampoo en conditie, omdat gels kan opbouwen op het haar en veroorzaken om te kijken en voelen droog als ze niet goed shampooed.

Shaw: Het resultaat is afhankelijk van hoe bereid hij zich te committeren aan de zorg voor zijn haar. Maar er zijn verschillende stijlen die hij kon kiezen uit. Ik adviseer hem om de beste salon in zijn gebied te gaan en hebben een overleg met een stylist die ervaring hebben met mannen’s haar heeft.

Shaw: Ik raad het gebruik van niet-toxisch, USDA-gecertificeerde biologische producten, in het bijzonder haarverzorgingsproducten die vrij zijn van sulfaten, parabenen, siliconen, minerale olie en synthetische stoffen zijn. Er zijn haarverzorgingsproducten ter beschikking van het publiek die meestal bestaan ​​uit voedsel afkomstige ingrediënten. Doe je onderzoek en zoeken naar producten voor uw haartype en styling behoeften.

Shaw: Het is moeilijk te zeggen zonder het zien van de conditie van het haar van je dochter. Maar zorg ervoor dat ze een professionele ziet bij het opstaan ​​de volgende behandeling, iemand die gekwalificeerd is om de conditie van het haar vakkundig evalueren voordat weer rechttrekken het. Er mag geen probleem met het gebruik van haar ijzer voor nu. Maar in de toekomst moeten ze sulfaat-vrij shampoos en conditioners gebruiken na de Japanse ontkrullen werkwijze om de effecten van de behandeling te verlengen ondergaan.

Shaw: Ik raad het gebruik van niet-toxisch, USDA-gecertificeerde biologische producten, in het bijzonder anti-frizz producten en shampoos en conditioners die vrij zijn van sulfaten, parabenen, siliconen, minerale olie en synthetische stoffen zijn. U zult versteld staan ​​hoe geweldig deze producten zijn voor je haar. Maar doe je onderzoek en zoeken naar producten voor uw haartype en styling behoeften, en degenen die het meest zinvol te maken voor uw budget.

Shaw: Ik raad het opslaan van het geld dat u uitgeeft op haarkleur, of iets anders dat je echt kunt doen zonder, en het gebruik ervan in de richting van een bezoek aan de salon. De zorg voor jezelf en het verbeteren van uw imago is onbetaalbaar. En er zijn tal van salons die er zijn die willen helpen. Maar doe je onderzoek naar de salons in uw omgeving eerste.

Shaw: Veel mensen hebben dezelfde reactie op haarkleur dat je problemen. En er zijn tientallen-haarkleuring productlijnen om uit te kiezen.

Ik raad je aan een scalp test te doen met behulp van een nieuwe producten die u wilt proberen op een klein deel van je haar eerste. Kijk die plek om te zien of u een reactie op het product. Zorg ervoor dat u de exacte kleuren en merken die je proberen, zodat u kunt uw kapper een beter begrip van uw conditie te geven op te nemen. Niet poetsen of krassen op je hoofdhuid voor uw bezoek aan een stylist of colorist. Krassen en borstelen kan leiden tot grote irritatie.

Shaw: Ik zou zeggen blijf weg van as kleuren, zoals essen blondines of as bruin. Maar dan lichter bruin kunnen aanvullen grijzend haar echt goed. Zorg ervoor dat u een product dat veel glans geeft aan je haar te gebruiken. Ik adviseer ook vasthouden dicht bij je natuurlijke kleur en misschien het toevoegen van enkele zachte highlights rond je gezicht.

Shaw: Ik raad het gebruik van een niet-toxisch, USDA-gecertificeerde biologische shampoo en conditioner aan al mijn klanten. Als de lengte van je haar is op middellange tot lange, spray je haar met een ontklitten leave-in conditioner voor styling. Ik gebruik ook een warmte-beschermer spuiten bij het stylen haar van mijn cliënten ‘. Deze combinatie van producten kunnen veel glans en vocht aan je haar te bieden zonder het te verzwaren.

Dank u voor het samenvoegen van ons Vraag aan de Hair Health Specialists. Zorg ervoor dat u in te checken op woensdag 21 december, op 13:00 ET als we grijs haar en dunner wordend haar te bespreken. Meld je nu aan als je een e-mail herinnering wilt dat de dag voor het evenement.

BRON

16 november 2011, Veel voorkomende problemen Haar: Vraag de Hair Health Specialists, stylist Jim Shaw en dermatoloog Nicole Rogers, MD.

De meningen die in deze sectie zijn van de specialist en de specialist alleen. Ze weerspiegelen niet de mening van en ze werden niet gecontroleerd door een arts of een lid van de redactie van nauwkeurigheid, evenwicht en objectiviteit. is geen vervanging voor professioneel medisch advies, diagnose of behandeling. vertragen of negeren op zoek naar professionele medisch advies van uw arts of andere gekwalificeerde zorgverlener vanwege iets wat u hebt gelezen op Nooit.

 beveelt geen specifiek product, dienst of behandeling. Als u denkt dat u een medisch noodgeval, bel dan met uw arts of meteen nummer 911.