voorkomende hart-en vaatziekten drugs en medicijnen

Er zijn diverse geneesmiddelen voor patiënten met hartaandoeningen voorgeschreven. Het is belangrijk voor patiënten die met hartkwaal en zij die voor hen de voorgeschreven medicatie begrijpen de aanwijzingen van gebruik te volgen, en in staat om de mogelijke bijwerkingen van het middel herkennen. De drugs meest voorgeschreven voor hart-en vaatziekten onder meer

Veel dingen van invloed op de vraag of je hart-en vaatziekten, en je de controle veel van hen. Kleine dingen die je elke dag kan een verschil maken; 1. ontspannen en te verbinden. Knip zo veel stress mogelijk. Vind manieren om de stress kun je niet voorkomen verlichten. Oefening, meditatie, en praten met mensen die je vertrouwt zijn drie ideeën om mee te beginnen; 2; Werk aan je gewicht. Heel veel mensen in de wereld zijn overgewicht. Het brengen van uw gewicht op een gezond niveau is een pluspunt voor je hart; 3. Upgrade uw volgende maaltijd. Favor fruit, …

Aldosteron Inhibito; Eplerenone (Inspra) en spironolacton (Aldoctone) en eplerenone zijn kalium -sparing diuretica. Ze kunnen worden voorgeschreven om de zwelling en water opbouw veroorzaakt door hartfalen verminderen. Diuretica veroorzaken de nieren onnodige water en zout door van de weefsels en bloed in de urine.

Zij kunnen symptomen van hartfalen die nog aanwezig zijn, ondanks het gebruik van andere behandelingen te verbeteren. Deze geneesmiddelen beschermen het hart door het blokkeren van een chemische (aldosteron) in het lichaam die zout en vocht ophoping veroorzaakt. Dit geneesmiddel wordt gebruikt voor de behandeling van patiënten met bepaalde typen ernstig hartfalen.

Angiotensine II receptor blokker (ARB): ARB’s worden gebruikt om de bloeddruk te verlagen bij mensen met hartfalen. ARB’s verlagen bepaalde chemische stoffen die de bloedvaten te beperken zodat het bloed kan stromen gemakkelijker door je lichaam. Ze verlagen ook bepaalde chemische stoffen die zout en vochtophoping in het lichaam veroorzaken.

Bètablokkers: beta-blokkers blokkeren de effecten van adrenaline (epinefrine) en daardoor vermogen van het hart te voeren verbeteren. Ze verminderen ook de productie van schadelijke stoffen die door het lichaam als reactie op hartfalen. Ze veroorzaken het hart langzamer en met minder kracht te verslaan, het verlagen van de bloeddruk.

Calciumantagonist; Calciumantagonisten worden voorgeschreven voor de behandeling van angina pectoris (pijn op de borst) en hoge bloeddruk. Calciumantagonisten de beweging van calcium in de cellen van het hart en de bloedvaten. Hierdoor drugs ontspannen bloedvaten en de toevoer van bloed en zuurstof naar het hart te verhogen, terwijl het verminderen van de werklast.